Thanasispomonis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά,είδα ότι ο 50mm f1.8 II είναι σχεδόν ίδιος με τον yongnuo 50mm f1.8 και ο δεύτερος είναι 20 ευρώ φθηνότερος. Να τον προτιμησω;μήπως καλύτερα να αγοράσω τον stm?βιντεο δεν κάνω.επίσης αξίζει η αγορά του yongnuo 565 exII στα 60 ευρώ για μία canon 450D;τέλος,έχει δει κανείς αυτή την τσαντα;http://www.skroutz.gr/s/7350043/Cullmann-PANAMA-BackPack-200.html λέτε να αξίζει;ευχαριστώ για τον χρόνο σας προκαταβολικά Edit:μετά από λίγο έφτασα στο συμπέρασμα ότι ο yongnuo δεν αξίζει τα -20 ευρώ, καλύτερα ο II.άρα η ερώτηση είναι II ή stm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 ο yongnuo εχει λιγο χειροτερη ποιοτητα κατασκευης και εικονας επισης αν θυμαμαι καλα κυκλοφορει και σε 35mm. θα σου προτεινα αυτον ειναι ζορικος ο 50ρης σε κροπ για αρχαριους το φλας ειναι καλο, τσιμπα το αν θες κατι πιο καλο υπαρχει και το επομενο το YN685 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasispomonis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Το φλας πρέπει να πουλήθηκε πολύ γρήγορα,απάντηση από τον άνθρωπο δεν πήρα.in other news εν όψει διακοπών ψάχνω για ένα τρίποδο γύρω στα 50-60 ευρώ,κάπου στο σκρουτζ είδα ένα benro που είχε και γατζακι για βαρυδι,καλό μου φάνηκε αλλά δεν ξέρω αν το ένα μέτρο ύψος είναι αρκετό...εσείς τι προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 απο τριποδα δε ξερω τιποτα για φλας τι θα παρεις? εγω προσφατα πηρα το YN685 στα 90 ευρω απο ebay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu3_orion Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Manfrotto Compact CN!! απο τα καλυτερα τριποδα σε entry level!! ακομα και τωρα που πηρα το 190, εχω το CN να με συντροφευει σε καθε ταξιδι, καθοτι το αλλο ειναι μεγαλο και βαρυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasispomonis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Φλας ίσως να μην πάρω τώρα γιατί θέλω να δώσω κάπου 100 ευρώ για τσάντα και τρίποδο και ίσως κάτι αλλο.compact cn δε βρήκα,εννοεις το action; Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2016 από Thanasispomonis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu3_orion Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Φλας ίσως να μην πάρω τώρα γιατί θέλω να δώσω κάπου 100 ευρώ για τσάντα και τρίποδο και ίσως κάτι αλλο.compact cn δε βρήκα,εννοεις το action; http://www.mdigitalphoto.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=6321 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasispomonis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μία χαρά.καλύτερα αυτό ή το light που είναι παρόμοιο αλλά νομίζω ελαφρύτερο;και έχει και 20 ευρώ λιγότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasispomonis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Πολλοί μου πρότειναν gorillapod,και το σκέφτομαι σοβαρά μιας και δεν θέλω να δώσω μία περιουσία αλλά δεν με καίει να κάνω κατι extreme σαν λήψη φέτος.ποια η γνώμη σας; Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2016 από Thanasispomonis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu3_orion Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 εμενα μου φανηκε παντελως αχρηστο.... αλλα εξαρταται παντα απο τις αναγκες του καθενος!! εγω πηρα ενα κλωνο, δεν τον χρησιμοποιήσα ουτε μια φορα!! ασε που χωρις κεφαλη δε βολευει με τπτ.... Ομως παντα περι ορεξεως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasispomonis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Βλέπω ότι αυτό με τα 18 ευρώ δεν αντέχει DSLR,οπότε δενε.βλέπω να δίνω 50 για ένα τέτοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpgr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Πολλοί μου πρότειναν gorillapod,και το σκέφτομαι σοβαρά μιας και δεν θέλω να δώσω μία περιουσία αλλά δεν με καίει να κάνω κατι extreme σαν λήψη φέτος.ποια η γνώμη σας; Για μενα υπαρχει ενας κανονας για τα τριποδα ..αμα ειναι να παρεις παρε κατι καλο αλλιως μη παρεις καθολου γιατι θα σε εκνευριζει καθε φορα που δε θα δουλευει σωστα και στο τελος θα αγορασεις αλλο...Η ποιο ασφαλης λυση ειναι να παρεις κατι οσο ποιο φθηνο και επωνυμο γινεται παρα κατι κινεζικο και πολυ φθηνο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα