Silverage Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Φίλε μου μάλλον δεν διάβασες τι εχω γράψει. 6 ψυγεία έχουν περάσει απο τα χέρια μου και αν αφαιρέσεις το πρώτο που ήταν παλιάς τεχνολογίας που έπιανε πάγο η κατάψυξη και έπρεπε να κάνω εγώ απόψυξη ,όλα τα υπόλοιπα ήταν no-frost.Σε κανένα άλλο ψυγείο δεν άκουγα κρότους. Εν πασει περιπτώσει ο σκοπός αυτού του post ήταν να ενημερωθούν όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν ψυγείο και να πράξουν τα δέοντα.Εγώ τη πάτησα .Οι παλιοί λένε αν δεν πάθεις πως θα μάθεις; Όλοι σου λένε οτι κάνουνε θόρυβο τα ψυγεία, εσυ συνεχίζεις να μας λες για τα 6 ψυγεία που πέρασαν απο τα χέρια σου....
xp-user Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Όλοι σου λένε οτι κάνουνε θόρυβο τα ψυγεία, εσυ συνεχίζεις να μας λες για τα 6 ψυγεία που πέρασαν απο τα χέρια σου.... Συνεχιζεις να μην διαβαζεις τι γραφω εγω . οταν απαντας σε μενα ΕΞΗ-6-ΕΞΗ-6-ΕΞΗ-6-ΕΞΗ-6- ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ...... 6 ψυγεια NO-FROST ΛΟΙΠΟΝ εχουν περασει απο τα χερια μου καΙ ΔΕΝ καναν κροτους.Για αυτο εχεις να μας πεις κατι? Υπογραφεις εσυ υπευθυνη δηλωση και βαζεις και κανα στοιχηματακι για το αν ΟΛΑ τα no-frost κανουν κροτους?
cosmos000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Πούλα το και πάρε κάποιο ίδιο απ τα 6 προηγούμενα που είχες και είσαι σίγουρος ότι δεν κάνουν θορύβους!!
saxos55 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Συνεχιζεις να μην διαβαζεις τι γραφω εγω . οταν απαντας σε μενα ΕΞΗ-6-ΕΞΗ-6-ΕΞΗ-6-ΕΞΗ-6- ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ...... 6 ψυγεια NO-FROST ΛΟΙΠΟΝ εχουν περασει απο τα χερια μου καΙ ΔΕΝ καναν κροτους.Για αυτο εχεις να μας πεις κατι? Υπογραφεις εσυ υπευθυνη δηλωση και βαζεις και κανα στοιχηματακι για το αν ΟΛΑ τα no-frost κανουν κροτους? Φίλε μου μάλλον δεν διάβασες τι εχω γράψει. 6 ψυγεία έχουν περάσει απο τα χέρια μου και αν αφαιρέσεις το πρώτο που ήταν παλιάς τεχνολογίας που έπιανε πάγο η κατάψυξη και έπρεπε να κάνω εγώ απόψυξη ,όλα τα υπόλοιπα ήταν no-frost.Σε κανένα άλλο ψυγείο δεν άκουγα κρότους. Εν πασει περιπτώσει ο σκοπός αυτού του post ήταν να ενημερωθούν όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν ψυγείο και να πράξουν τα δέοντα.Εγώ τη πάτησα .Οι παλιοί λένε αν δεν πάθεις πως θα μάθεις; https://youtu.be/_dhjmSp30jc?t=33 Πέρα απ'τη πλάκα, λίγο ψυχραιμία. Πιστεύω όσοι δεν το ήξεραν, ενημερώθηκαν. http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2950678/Mystery-fridge-s-strange-NOISES-solved-Scientists-finally-trace-source-loud-sounds-haunt-kitchens-night.html (στο τέλος του άρθρου έχει και link για την έρευνα) Πάντως, για την ιστορία, και το δικό μου κάνει και είναι Bosch δηλαδή του BSH Group που είναι κι η Pitsos 1
Silverage Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Συνεχιζεις να μην διαβαζεις τι γραφω εγω . οταν απαντας σε μενα ΕΞΗ-6-ΕΞΗ-6-ΕΞΗ-6-ΕΞΗ-6- ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ...... 6 ψυγεια NO-FROST ΛΟΙΠΟΝ εχουν περασει απο τα χερια μου καΙ ΔΕΝ καναν κροτους.Για αυτο εχεις να μας πεις κατι? Υπογραφεις εσυ υπευθυνη δηλωση και βαζεις και κανα στοιχηματακι για το αν ΟΛΑ τα no-frost κανουν κροτους? Νομίζω έχεις πρόβλημα κατανόησης. Όλοι εδώ στο forum και στο internet αν ψάξεις, ακόμα και η εταιρία που το φτιάχνει σου λένε οτι είναι φυσιολογικο και εσυ το χαβά σου, θυμάσαι περασμένα μεγαλεία με ψυγεία πριν 100 χρόνια. ΝΑΙ λοιπόν, σου υπογράφω οτι όλα κάνουν αυτούς τους θορύβους. 1
Mr_Terror Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 και το δικο μου πιτσος no frost κανει το κλασικο κροτο.
xp-user Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Νομίζω έχεις πρόβλημα κατανόησης. Όλοι εδώ στο forum και στο internet αν ψάξεις, ακόμα και η εταιρία που το φτιάχνει σου λένε οτι είναι φυσιολογικο και εσυ το χαβά σου, θυμάσαι περασμένα μεγαλεία με ψυγεία πριν 100 χρόνια. ΝΑΙ λοιπόν, σου υπογράφω οτι όλα κάνουν αυτούς τους θορύβου Μάλλον εσύ έχεις πρόβλημα επικοινωνίας και ανάγνωσης.Το οτι την έχουν πατήσει και άλλοι απο όσους γράψαν εδώ δεν σημαίνει οτι είναι ο κάνονας και φυσιολογική λειτουργία ψυγείου.Η εταιρεία φυσικό είναι να επιμένει οτι είναι φυσιολογικό το να κάνει 10 φορές την ημέρα κρότους.Εκτός απο την υπογραφή σου βάζεις και το στοιχηματακι που σου πρότεινα? Αν σου βρω εγώ 10-15 ψυγεία που ΔΕΝ κάνουν κρότους και είναι no-frost μου αγοράζεις εσύ ενα τέτοιο και να σου δώσω το δικό μου? 1
Artemidoros282 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2950678/Mystery-fridge-s-strange-NOISES-solved-Scientists-finally-trace-source-loud-sounds-haunt-kitchens-night.html (στο τέλος του άρθρου έχει και link για την έρευνα) Πάντως, για την ιστορία, και το δικό μου κάνει και είναι Bosch δηλαδή του BSH Group που είναι κι η Pitsos Εγώ πάντως σκιάχτηκα ενώ περίμενα να ακούσω κρότο με τον πρώτο κρότο του βίντεο σε αυτό το link Γιαυτό θα πάω στο πλευρό του XP user... επειδή υπάρχει επιστημονική εξήγηση για το γιατί συμβαίνει αυτό δεν σημαίνει ότι δικαιολογούνται οι εταιρίες που δεν έλαβαν μέτρα για να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο... Το δικό μου ψυγείο δεν κάνει τέτοια ας πούμε (βέβαια απλά χέστηκα πήρα ένα απο κοτσόβολο στην τύχη ) Και γενικά εξηγήσεις υπάρχουν πχ υπάρχει λόγος που στάζει το ταβάνι.. υπάρχει λόγος που ακούς την μηχανή του αυτοκινήτου μπρουρ μπουρ μπουρ όλη την ώρα... αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να το ανεχτείς... υπάρχουν τρόποι γθα να αποφύγεις κάτι τέτοια όπως το να χτίσεις καλύτερο ταβάνι ή να βάλεις (ο κατασκευαστής δηλαδή) ηχομόνωση στο αυτοκίνητο (πχ Μερτσέντες) έτσι και εδώ ας μελετήσουν καλύτερα τα υλικά που χρησιμοποιούν για να περιορίσουν τις συστολές και διαστολές (ή την κλίμακά τους) σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες (που λειτουργεί το ψυγείο) έτσι ώστε να μειωθεί ο θόρυβος ή να βάλουν κάποια ηχομονωτικά στρώματα... σίγουρα κάτι μπορεί να γίνει. ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ κάθε τρεις και μια δεν ειναι ζωή πάντως απορώ πως το ανέχεστε αν έκανε έτσι το δικο μου θα το πετούσα απο το μπαλκόνι
veteranos123 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Και μας το δικό μας Indesit το βράδυ κάνει κροτους και το ανέφερε και το manual και 2 τεχνικοί που καλεσαμε ότι είναι φυσιολογικό και είναι από την απόψυξη
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ρε παιδιά, άλλο το προϊόν να μην δουλεύει όπως θα έπρεπε (δηλαδή ελατωμματικό) και άλλο να δουλεύει έτσι όπως έχει φτιαχτεί αλλά εσένα να μην σου αρέσει. Στην 2η περίπτωση απλά διαλέγεις άλλο προϊόν. Το να πας στον συνήγορο του καταναλωτή για αυτό, είναι παιδαριώδες και εννοείται πως δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να σε δικαιώσουν
Artemidoros282 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Και μας το δικό μας Indesit το βράδυ κάνει κροτους και το ανέφερε και το manual και 2 τεχνικοί που καλεσαμε ότι είναι φυσιολογικό και είναι από την απόψυξη ναι αλλά παίζει ρόλο και το τι έντασης κρότοι ειναι αυτοί και το δικό μου κάνει ας πούμε αλλά πρέπει να είσαι στην κουζίνα για να τους ακούσεις και δεν ειναι ΜΠΑΜ κτλ περισσότερο μοιάζουν με το άνοιγμα μιας θήκης DVD ας πούμε (αυτό το απαλό κρατς) και ο XP-user λέει ότι τους ακούει τακτικά και όχι πχ μια φορά την ημέρα.
veteranos123 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 ναι αλλά παίζει ρόλο και το τι έντασης κρότοι ειναι αυτοί και το δικό μου κάνει ας πούμε αλλά πρέπει να είσαι στην κουζίνα για να τους ακούσεις και δεν ειναι ΜΠΑΜ κτλ περισσότερο μοιάζουν με το άνοιγμα μιας θήκης DVD ας πούμε (αυτό το απαλό κρατς) και ο XP-user λέει ότι τους ακούει τακτικά και όχι πχ μια φορά την ημέρα. Το κάνει τουλάχιστον μια φορά την ημέρα και σε ένταση κανονική προς δυνατή
Artemidoros282 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ρε παιδιά, άλλο το προϊόν να μην δουλεύει όπως θα έπρεπε (δηλαδή ελατωμματικό) και άλλο να δουλεύει έτσι όπως έχει φτιαχτεί αλλά εσένα να μην σου αρέσει. Στην 2η περίπτωση απλά διαλέγεις άλλο προϊόν. Το να πας στον συνήγορο του καταναλωτή για αυτό, είναι παιδαριώδες και εννοείται πως δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να σε δικαιώσουν όχι ρε φίλε σε αυτή την χώρα θα πρέπει να μάθουμε ότι ο πελάτης ειναι το αφεντικό και όχι η εταιρία!! Η εταιρία οφείλει να κατασκευάσει κάτι που όχι απλά να δουλεύει αλλά να δουλεύει ανθρώπινα και να μην σου χαλάει την ποιότητα ζωής εκτός και αν σε προειδοποιήσει για το όποιο παράδοξο της λειτουργίας του προϊόντος της να σου πει φίλε αν πάρεις το ψυγείο αυτό θα ακούς ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ κάθε 3 ώρες να το ξέρεις. Εγώ επιμένω στο να ηχογραφήσει τους κρότους αφήνοντας μια συσκευη να να δουλεύει διπλά στο ψυγείο για να φανεί η συχνότητα και η ένταση... κρότος απο κρότος έχει διαφορά αν ας πούμε κάνει ίδιους ή δυνατότερους κρότους απο το ψυγείο που είναι στο link του saxos55 και το κάνει αυτό μάλιστα καθε τρεις και λιγο θα έπρεπε να υπάρχει προειδοποίηση δεν ειναι αυτό τώρα σοβαρό προϊόν μεγάλης εταιρίας. 1
Silverage Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μάλλον εσύ έχεις πρόβλημα επικοινωνίας και ανάγνωσης.Το οτι την έχουν πατήσει και άλλοι απο όσους γράψαν εδώ δεν σημαίνει οτι είναι ο κάνονας και φυσιολογική λειτουργία ψυγείου.Η εταιρεία φυσικό είναι να επιμένει οτι είναι φυσιολογικό το να κάνει 10 φορές την ημέρα κρότους.Εκτός απο την υπογραφή σου βάζεις και το στοιχηματακι που σου πρότεινα? Αν σου βρω εγώ 10-15 ψυγεία που ΔΕΝ κάνουν κρότους και είναι no-frost μου αγοράζεις εσύ ενα τέτοιο και να σου δώσω το δικό μου? Εντάξει, όλοι την πατήσαμε και εσυ προσπαθείς να μας σώσεις και είσαι ο μόνος στον πλανήτη που βρήκε τα ιερά αθόρυβα ψυγεία και θες να μας ανοίξεις τα μάτια.
xp-user Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ρε παιδιά, άλλο το προϊόν να μην δουλεύει όπως θα έπρεπε (δηλαδή ελατωμματικό) και άλλο να δουλεύει έτσι όπως έχει φτιαχτεί αλλά εσένα να μην σου αρέσει. Στην 2η περίπτωση απλά διαλέγεις άλλο προϊόν. Το να πας στον συνήγορο του καταναλωτή για αυτό, είναι παιδαριώδες και εννοείται πως δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να σε δικαιώσουν Πως διαλέγεις άλλο προϊόν όταν δεν έχεις ενημέρωση ούτε εχεις διαβάσει κάτι σχετικό στο ίντερνετ ουτε σου έχει περάσει απο το μυαλό μετα απο 6 ψυγεία οτι μπορεί να συμβεί κατι τέτοιο? Εντάξει, όλοι την πατήσαμε και εσυ προσπαθείς να μας σώσεις και είσαι ο μόνος στον πλανήτη που βρήκε τα ιερά αθόρυβα ψυγεία και θες να μας ανοίξεις τα μάτια. liako.JPG Για τη ταμπακιέρα θα απαντήσεις? Το στοίχημα εκτός απο την υπογραφή σου θα το βάλουμε εφόσον συνεχίζεις να επιμένεις οτι όλα τα no-frost ειναι φυσιολογικό να κάνουν κρότους? Επαναλαμβάνω λοιπόν αν και το έγραψα και πιο πάνω.Σκοπός αυτού του post ήταν να υπάρχει ενημέρωση για όσους έχουν σκοπό να αλλάξουν ψυγείο.Το τι είναι φυσιολογικό η οχι ας το κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του.Αυτός θα το πληρώσει αυτός θα το ακούει αν το ακούει.Ελπίζω να την << πιάσει>> αυτή τη συζήτηση ο κυρ-γκούγκλης για να υπάρχει ενημέρωση σε όποιον κάνει αναζήτηση για αυτό το θέμα.Απο μένα το θέμα θεωρείτε λήξαν.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα