xp-user Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μοντελο; η ολα κανουν τον ιδιο θορυβο; εχω κατι γνωστους που δεν πολυχωνευω Η πλάκα είναι οτι όταν μάζευα στοιχεία για την καταγγελία πήγα και έλεγξα όλα τα ψυγεία της Πιτσος στο MEDIAMARKT που το ειχα αγοράσει.Τα μισά μοντέλα τους αναφέρανε στο βιβλιαράκι με τις οδηγίες για ΚΡΟΤΟΥΣ και τα άλλα μισα δεν αναφέρανε τίποτα.Όποτε κατ'εμε άπλα κάποια τους βγήκαν ελαττωματικά στη σχεδίαση και την κατασκευή, γράψανε στο βιβλιαράκι για τον κρότο και υποτιθετε οτι ειναι καλυμμένοι νομικά.Σε ποιον πάει το μυαλό να το διαβάσει τη στιγμή που εγώ ας πούμε εχω αλλάξει 6 ψυγεία μεχρι τώρα και ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. 1
Artemidoros282 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Φιλε μου δεν μπορω να καθομαι πανω απο το ψυγειο με ενα μαγνητοφωνο στο χερι Οσο για τον Συνηγορο ενοειτε οτι ειχα κανει καταγγελεια εδω και μηνες,και σημερα μου ηρθε τελικη απαντηση απο τον Συνηγορο οτι η εταιρεια επειμενει οτι δεν υπαρχει βλαβη και ειναι απολυτα φυσιολογικοι αυτοι οι θορυβοι.Ο Συνηγορος δεν εχει τη δυνατοτητα να ορισει πραγματογνωμονα οποτε η υποθεση μπαινει στο αρχειο.Να τους παω δικαστικα δεν εχω την δυνατοτητα οποτε η δημοσια γνωστοποιηση ειναι το μονο που μπορω να κανω μπας και γλυτωσει και κανενας αλλος. δεν χρειάζεται να κάθεσαι δεν έχεις ενα 2ο κινητό; ένα ταμπλετ μια φωτογραφική μηχανή κάτι που να μπορεί να καταγράψει ήχο; το αφήνεις να ηχογραφεί και μετά απλά βρίσκεις το σημείο που κάνει θόρυβο και κόβεις το πριν και το μετά και το στέλνεις.
paylidis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ολα τα full no frost κάνουν κρότους κατα την απόψυξη. Εμένα μου το είχαν πει κ πριν το αγοράσω... 2
fortysomething Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Όταν λέμε γ κρότους γ τι ένταση μιλάμε; Αρκετά δυνατούς Εγώ πάντως που έχω ενα Philco 22 χρόνια τους έχω συνηθίσει Ανησυχώ όταν δεν τους ακούω 1
Silverage Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Έχουμε και εμείς ένα.Bosch. Την ημέρα δεν έχω ακούσει να κάνει θόρυβο ή δεν το έχω προσέξει, το βράδυ όμως καμιά φορά κάνει κάτι απότομα κράπ και καμιά φορά χέζομαι πάνω μου. Και η γιαγια μου που έχει ένα whirlpool κάνει θορύβους κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πιστεύω λοιπόν οτι είναι φυσιολογικό.
lovesucks Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Έχουμε και εμείς ένα.Bosch. Την ημέρα δεν έχω ακούσει να κάνει θόρυβο ή δεν το έχω προσέξει, το βράδυ όμως καμιά φορά κάνει κάτι απότομα κράπ και καμιά φορά χέζομαι πάνω μου. Και η γιαγια μου που έχει ένα whirlpool κάνει θορύβους κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πιστεύω λοιπόν οτι είναι φυσιολογικό. Και γω με το bosch το ιδιο ακριβως..κατα τη διαρκεια της μερας τιποτα..το βραδυ ομως κανει δυο τρεις φορες κατι κρακ κ πραγματικα τρομαζω!τωρα το συνηθισα..με οσους γνωστους μιλησα που εχουν καινουρια ψυγεια εχουν το ιδιο θεμα.οποτε μαλλον δεν ειμαι προβλημα.
ca6mio Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Bosch, siemens, pitsos, neff είναι ίδια εταιρεία. 1
thant Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Ψυγεία Pitsos και κρότοι απόψυξης. Θέλετε να πετάγεστε 10 φορές την ημέρα τουλάχιστον από κρότους που κάνει το ψυγείο σας? Θέλετε να απευθύνεστε στο service της εταιρείας BSH ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Α.Β.Ε που εισάγει τα ψυγεία Pitsos για το πρόβλημα αυτό και να επιμένουν ότι είναι απόλυτα φυσιολογικοί αυτοί οι κρότοι? Θέλετε να τους κάνετε καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή και απλά να μην υπολογίζουν ούτε αυτόν? Ξέρουν ότι ένας ιδιώτης είναι από δύσκολο εως αδύνατον να αντέξει μια δικαστική διαμάχη που ενδεχομένως να πάρει χρόνια. Ε τότε αγοράστε ψυγείο Pitsos Σοβαρά τώρα? Για κατι που θεωρείται εντελώς φυσιολογικό πήγες στον συνήγορο του καταναλωτή? Εχω ενα Pitsos no frost και κανει αυτους τους κρότους καθε φορα που κανει απόψυξη. Απο τη στιγμη που το προσπέκτους εξηγεί γιατι υπαρχει αυτος ο κρότος δεν υπάρχει καποιο ελάττωμα και το ψυγείο δουλεύει φυσιολογικά... Τα ψυγεια pitsos ειναι απ τα καλύτερα που υπάρχουν και οι απόψεις οτι θα τους διασύρεις κτλ (επειδή κανει απόψυξη με κροτο) ειναι τουλάχιστον αστείες. ευτυχώς που υπάρχουν και τα social media για να μαθαίνει όσο περισσότερος κόσμος ποιες εταιρείες να αποφεύγει. Ενας απο τους λόγους που δεν απόκτησα ποτε μου λογαριασμο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ειναι το παραπάνω μήνυμα. Ο ορισμός της παραπληροφόρησης. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2016 από thant 1
xp-user Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Σοβαρά τώρα? Για κατι που θεωρείται εντελώς φυσιολογικό πήγες στον συνήγορο του καταναλωτή? Εχω ενα Pitsos no frost και κανει αυτους τους κρότους καθε φορα που κανει απόψυξη. Απο τη στιγμη που το προσπέκτους εξηγεί γιατι υπαρχει αυτος ο κρότος δεν υπάρχει καποιο ελάττωμα και το ψυγείο δουλεύει φυσιολογικά... Τα ψυγεια pitsos ειναι απ τα καλύτερα που υπάρχουν και οι απόψεις οτι θα τους διασύρεις κτλ (επειδή κανει απόψυξη με κροτο) ειναι τουλάχιστον αστείες. Ενας απο τους λόγους που δεν απόκτησα ποτε μου λογαριασμο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ειναι το παραπάνω μήνυμα. Ο ορισμός της παραπληροφόρησης. Εργαζόμενος στη Πιτσος ? Δεν είναι κακό τη δουλίτσα σου στηρίζεις Ελπίζω να μου επιτρέπεις να επιλέξω εγώ τι να θεωρώ φυσιολογικό και τι όχι.Μετά απο 6 ψυγεία που εχουν περάσει απο τα χέρια μου πιστεύω να μου επιτρέπεις να έχω άποψη για το θέμα.
kfyros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 έχω ένα bosch αλλά δεν κάνει θόρυβο. Δεν είναι nofrost..
isim Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Οτι ειπαν και απο πανω, ολα τα non frost κανουν αυτο τον θορυβο οταν κανουν αποψυξη. Το ανησυχητικο ειναι να μην κανει τον θορυβο. Τοτε κατι εχει χαλασει! 1
thant Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Εργαζόμενος στη Πιτσος ? Δεν είναι κακό τη δουλίτσα σου στηρίζεις Πουλιά στον αέρα πιάνεις!!!
xp-user Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Οτι ειπαν και απο πανω, ολα τα non frost κανουν αυτο τον θορυβο οταν κανουν αποψυξη. Το ανησυχητικο ειναι να μην κανει τον θορυβο. Τοτε κατι εχει χαλασει! Φίλε μου μάλλον δεν διάβασες τι εχω γράψει. 6 ψυγεία έχουν περάσει απο τα χέρια μου και αν αφαιρέσεις το πρώτο που ήταν παλιάς τεχνολογίας που έπιανε πάγο η κατάψυξη και έπρεπε να κάνω εγώ απόψυξη ,όλα τα υπόλοιπα ήταν no-frost.Σε κανένα άλλο ψυγείο δεν άκουγα κρότους. Εν πασει περιπτώσει ο σκοπός αυτού του post ήταν να ενημερωθούν όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν ψυγείο και να πράξουν τα δέοντα.Εγώ τη πάτησα .Οι παλιοί λένε αν δεν πάθεις πως θα μάθεις; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα