dortias Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Παιδιά καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με ένα συναγερμό. Το σύστημα λειτουργεί κανονικά και κάνει κλήσεις σε αριθμό κινητού τηλεφώνου μέσω του σταθερού σε περίπτωση παραβίασης, όταν όμως κάποιος με καλεί στο σταθερό τηλέφωνο αρχικά λαμβάνει δύο κανονικούς ήχους κλήσης και στη συνέχεια το τηλέφωνο συμπεριφέρεται λες και έχει καλέσει αριθμό φαξ (συνεχές μπιπ). Η συνδεσμολογία που έχω κάνει είναι η ακόλουθη. Από τη γραμμή του τηλεφώνου (μάλλον είναι η κεντρική) πάω στο line του splitter. Aπό το phone του splitter συνδέομαι στην είσοδο της πλακέτας του συναγερμού. Από την έξοδο της πλακέτας του συναγερμού φεύγω κ πάω στο σταθερό τηλέφωνο. To router του splitter πάει στο router, το οποίο λειτουργεί κανονικά. Η σύνδεση είναι ADSL over pstn. Πρέπει μήπως να προσθέσω κάποιο φίλτρο και αν ναι που; Ευχαριστώ
panos- Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δοκίμασε πάνω στο Splitter να βάλεις έναν διαχωριστη με 2 τηλέφωνα και βάλε το ένα στον συναγερμό και τον άλλο στην συσκευή, το Modem θύρα από το Splitter συνδεσε την κανονικά πάνω στο Router.
dortias Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 O συναγερμός αν έχω καταλάβει καλά χρειάζεται τη συνδεσμολογία που έχω κάνει γιατί χρησιμοποιεί το σταθερό τηλέφωνο για να κάνει τις κλήσεις. Η γραμμή περνάει δηλαδή από την πλακέτα του συναγερμού και από αυτή πάει στο σταθερό. Με αυτό τον τρόπο κόβει νομίζω και το σταθερό σε περίπτωση που για παράδειγμα μου τηλεφωνείς εσύ και την ίδια στιγμή γίνει κάποια παραβίαση. Κόβει δηλαδή τη δική σου κλήση και καταλαμβάνει τη γραμμή για να με ενημερώσει σχετικά με την παραβίαση, Με αυτό που προτείνεις αν κατάλαβα καλά θα καταργήσω τελείως την έξοδο της πλακέτας. Από τη μια έξοδο δηλαδή του διαχωριστή θα πάω στην είσοδο της πλακέτας του συναγερμού και από την άλλη έξοδο του διαχωριστή θα πάω στο σταθερό τηλέφωνο. Πιστεύεις ότι θα λειτουργήσει με αυτή τη συνδεσμολογία; Παιδιά ξέχασα να αναφέρω ότι τόσο το ζεύγος καλωδίων που πάει από το splitter στο συναγερμό όσο και εκείνο που πάει από το συναγερμό στην τηλεφωνική συσκευή ανήκουν στο ίδιο utp. Έριξα δηλαδή ένα utp 4 ζευγών και χρησιμοποίησα τα 2 ζεύγη για τις συνδεσμολογίες μου. Αυτό λέτε να παίζει ρόλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα