Προς το περιεχόμενο

zyxel vmg1312 b10d

Alekos7575

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σήμερα δοκίμασα με καλώδιο,καθώς τα πράγματα με το κατέβασμα παιχνιδιού στο ps4 ήταν απελπιστικά.

τα αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.

3,5-4 σταθερά,καμία σχέση με το wirelles που ήταν ούτε το μισό....

τόσο χάλια ασύρματο αυτό το ρούτερ?

Μπορει να θελει αλλο καναλι μπορει να ειναι μεγαλη η αποσταση μπορει να μην ειναι καλο το stick μπορει να θελει πιο νεους Drivers.

το καλωδιο ειναι παντα το καλυτερο.οπως εγραψα δοκιμασε και αλλο wifi stick.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πρακτικά είναι απέναντι,απλά με καλώδιο θέλει αρκετό.

γύρω στα 8-10 μέτρα για μην φαίνεται,αλλιώς αν τα είχα χύμα στο πάτωμα με 3 μέτρα ήμουν κομπλέ.

πήρα από έναν φίλο μου κάτι περισευόμενα καλώδια.

tourbox,σφραγισμένα.

Ή τα καλώδια είναι ελλεινα ή δε ξέρω και εγώ τι.

Χειρότερα και από το σύρματο.χαχα

καλα οτι φερνει οτι κινεζια βρει και κολλαει πανω το ονομα του και τα πουλαει αυτο ειναι αληθεια.απλα σε καλωδιο δικτυου δεν περιμενεις οτι θα βγει χαλασμενο.εχω πετυχει βεβαια και καλυτερα καλωδια χαλασμενα.στα τοσα που φτιαχνονται ολο και καποια μπορει να εχουν θεμα.οπως εχω δει καλωδια cat6 Να μην περνανε πιστοποιηση για Cat6. το γελιο ειναι που το πλαισιο διαφημιζει τα δικα του σαν τα καλυτερα.anyway

• 2 χρόνια αργότερα...

Γεια σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση έχω το zyxel vmg1312 b10d και προσπαθώ να το βάλω στο bridge mode αλλά για κάποιο λόγο δεν τα καταφέρνω προσπάθησα να του περάσω άλλο λογισμικό άλλα δεν με αφήνει μάλλον είναι το καινούριο και μπορεί να είναι κλειδωμένο δεν γνωρίζω.

thanx  

• 2 μήνες μετά...
On 05/11/2018 at 13:39, Χρηστακης Μιχελοπουλος said:

Γεια σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση έχω το zyxel vmg1312 b10d και προσπαθώ να το βάλω στο bridge mode αλλά για κάποιο λόγο δεν τα καταφέρνω προσπάθησα να του περάσω άλλο λογισμικό άλλα δεν με αφήνει μάλλον είναι το καινούριο και μπορεί να είναι κλειδωμένο δεν γνωρίζω.

thanx  

https://www.insomnia.gr/forums/topic/601435-zyxel-vmg1312-b10d/

δες εδω τι λενε για τα firmware.εχεις wind firmware ή generic?και αλλοι ειχαν θεμα να το περασουν και στις τελευταιες σελιδες ελεγαν για καποιες αλλαγες απο cli interface.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/601435-zyxel-vmg1312-b10d/?do=findComment&comment=56915443

για bridge διαβασε και αυτο

https://www.adslgr.com/forum/threads/1009984-Zyxel-VMG1312-B10D-bridge-mode-with-TP-LINK-TD-W8960D-as-router

γραφουν σε ενα σημειο

Έριξα μια πρόχειρη ματιά. Θα το δοκιμάσω όταν μπορέσω αλλά αν βιάζεσαι μπορείς να το δοκιμάσεις όποτε θες.
Πήγαινε στην σελίδα του router 192.168.1.254
- Network Setting
- broadband
- Στην καρτέλα "Ethernet WAN" σιγουρέψου ότι είναι επιλεγμένο το "Disable"

- Στην καρτέλα broadband, πάτησε στο edit (στο modify το εικονίδιο με χαρτί και μολύβι) δίπλα από το VDSL (ή από το ADSL αν έχεις ADSL).
- Επέλεξε στο "General->Mode" το "Bridge".

Λογικά θα είσαι έτοιμος, όλες οι θύρες θα είναι bridged.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...