Chrysostomos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ναι Vdsl έχω. το σπίτι έχει 2 πρίζες. Την κεντρική που είναι το zyxel και το σταθερό με το vdsl spliter και μία άλλη στην οποία είναι το σταθερό με ένα φίλτρο αλλά για adsl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 τοτε η καλωδιωση δεν ειναι σωστη.πρεπει να ανοιχτει το κεντρικο πριζακι καιτο καλωδιο που παει στην αλλη πριζα να παει πανω στο splitter στο phone>μετα δεν θα θελει και φιλτρο η σταθερη συσκευη.διαβασε το link και θα καταλαβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 η master πρίζα,είναι μια παμπάλαια στρογγυλή και βγάζει ένα καλώδιο μόνο. δεν είναι σαν τις πιο καινούριες που έχουν τα φυσάκια. Οπότε φαντάζομαι ότι για αρχή,θέλει αλλαγή το πριζάκι,σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 rj11 πριζες επισης βαζουμε και οχι ροζετες ή διπολικα πριζακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Αυτή ας πούμε είναι η πρίζα Πάμε για αλλαγή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Αυτή ας πούμε είναι η πρίζα Πάμε για αλλαγή; Ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μάλιστα. Σας ευχαριστώ και τους δύο. Θα μπει στο πρόγραμμα. Εγώ βέβαια δεν έχω ιδέα να το κάνω,φαντάζομαι ένας ηλεκτρολόγος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Αυτή ας πούμε είναι η πρίζα Πάμε για αλλαγή; πεταμα και σκοπος δεν ειναι μονο να αλλαξεις την πριζα αλλα να κανεις και αυτο που ειπαμε πιο πανω.δεν ειναι δυσκολο.ενα κατσαβιδακι θες μονο.αν αποφασισεις να το κανεις σωστα τοτε θα πας να παρεις ενα διπλο αυτοκολλητο πριζακι.απο εκει και περα αν το παρεις σε βοηθαμε να το βαλεις.δεν ειναι ουτε 10 λεπτα δουλεια για σενα που δεν ξερεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ωραίος. Σε λίγες μέρες που έχω άδεια,θα σας ενοχλήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 δεν ειναι κατι δυσκολο μην σε παραξενευει αυτο που βλεπεις τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ναι μωρέ,εντάξει,απλά δεν έχω μπει ποτέ σε αυτή την διαδικασία. το adsl,δούλευε καλά,οπότε δεν είχα ασχοληθεί και ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 to vdsl ειναι πιο απαιτητικο και ασχετα αν εχεις προβληματα καλο ειναι να γινει σωστα η καλωδιωση για να εχεις και καλυτερο sync αλλα και μεγαλυτερη σταθεροτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 to vdsl ειναι πιο απαιτητικο και ασχετα αν εχεις προβληματα καλο ειναι να γινει σωστα η καλωδιωση για να εχεις και καλυτερο sync αλλα και μεγαλυτερη σταθεροτητα. Σωστά. Αξίζει τον κόπο βασικά η όποια "ταλαιπωρία",κακά τα ψέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 ναι απλα ο κοσμος δεν ξερει αυτο για την καλωδιωση και πολλοι σου λενε μα με adsl δεν ειχα θεμα και διαφορα τετοια.κανονικα και στο adsl επρεπε να ειναι ετσι η καλωδιωση για να παρεις τα μεγιστα απλα εκει επηρεαζει πολυ λιγο.και πολλες φορες και οι παροχοι δεν λενε κατι για την σωστη καλωδιωση οτι δεν πρεπει να εχει bridge taps. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Καλά εννοείται πως από την wind μου είπαν "απλά το κουμπώνετε στην γραμμή και δεν κάνετε κάτι άλλο". Δε το συζητάμε. Και εγώ βασικά,τυχαία μπήκα στην διαδικασία να το ψάξω. Λέω δε μπορεί από μηδενικά λάθη να βγάζει χιλιάδες από την μιά μέρα στην άλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα