ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Αγοράσαμε το excelport στο opencart για να μπορούμε να εξάγουμε τα προϊόντα και να τα διαχειριζόμαστε. Τα σημαντικότερα στοιχεία των προϊόντων που χρειάζομαι προσωπικά είναι τα attributes που έχω βάλει στο καθένα. Το θέμα είναι οτι εξάγω τα προϊόντα και δημιουργεί ένα αρχείο excel δυναμικού τύπου . Δηλαδή έχει την πρώτη γραμμή και αριστέρα δίπλα ακριβώς στην πρώτη στήλη έχει ένα κουμπάκι + το οποίο περιέχει άλλες 26 κρυφές γραμμές . Δηλαδή πχ για 10 προϊόντα έχουν δημιουργηθεί στο αρχείο 270 γραμμές ενώ εγώ θέλω τα attributes να εμφανίζονται στην κύρια γραμμή του προϊόντος
dominotrix Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Τα attributes θα πρεπει να ειναι μερος ενος προιοντος γι αυτο τα βαζει "μεσα" στο προιον σαν κρυφες γραμμες. Αν τα βγαλεις εξω ξεχωριστα θα τα θεωρισει πως ειναι ξεχωριστα προιοντα και δε θα δουλεψει. Δεν εχω εμπειρια απο το excelport. Αλλα απο τη στιγμη που το αγορασες δεν εχεις support να ρωτησεις τον author; Νομιζω αυτος θα ξερει καλυτερα για να σου απαντησει.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Βρήκα τελικά λύση. Δεν έχουμε προς το παρόν πολλά προϊόντα. Περίπου 900 . Απλά κάνοντας μια σούμα μου έβγαζε καμιά 20αρια χωρίς ενα συγκεκριμενο attribute. Τελικά πήγα στα δυναμικά στοιχεία και εψαξα τα κελια ένα ένα και το βρήκα. Δεν μου πήρε πάνω από 10 λεπτά . Τα διόρθωσα και όλα καλά προς το παρόν Ο προγραμματιστής που μας το εγκατάστησε μου είπε ότι έχει συγκεκριμένο φορματ και δεν μπορείς να σβήσεις κάτι γιατί αν πας να το ανεβάσεις δεν θα δουλέψει. Δηλαδή δεν μπορείς να πειράξεις τα πεδία που εχει το πρόγραμμα παρά μόνο ότι στοιχεία έχεις προσθεσει εσυ χειροκίνητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα