Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα Lee Cooper σαν νουμερα - εφαρμογη πως ειναι φιλε μου?

πιο μεγαλα ,πιο μικρα ή νορμαλ?

Είμαι 1.86ύψος 84 κιλά και το L είναι ακριβώς στο νούμερο μου στις μπλουζες, πουκάμισα , ζακέτες. Πιστεύω ότι είναι Normal τα νούμερα αλλά αυτά με την πιο "νεανική" γραμμή που βλέπεις ότι η μέση της μπλούζας λίγο στενεύει αυτά μου είναι μπαμ, αν είχα 3-4 κιλά παραπάνω θα στένευαν αρκετά. 

Τώρα δοκίμασα να πάρω και παντελόνι, πήρα 42 νουμερο (32EU) αλλά με στενεύει στην κοιλιά. Αν είχα 3-4 κιλά λιγότερο το 42 θα ήταν ακριβώς, τώρα είμαι για 44 όμως το οποίο θα ήταν πιο άνετο σίγουρα. Και στα παπουτσια τα νούμερα τους είναι ακριβώς.

Ελπίζω να σε βοήθησα :)

• Like 2
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έλα και το δικό μου χάλι:

Έχοντας δει τι παιζει με την συσκευασία, έβαλα στην παραγγελία και μια μπλούζα, μήπως φιλοτιμηθεί ή του κόψει κανενός να τα τυλίξει με την μπλούζα για κάποια έξτρα προστασία. Ή έστω κι αν δεν το έκανε να υπάρχει έστω στη συσκευασία κάποιο "μαξιλαράκι ασφαλείας".

Το λοιπόν, το κουτί τους παστωμένο κανονικά. Βγάζω το πουγκί και συνεχίζω να διατηρώ ελπίδες μιας και φαινόταν και χοντρούτσικο. Μέσα του 2ο λεπτό πουγκί, ε λέω θα την γλυτώσανε... τα βγάζω και: άσε που ήταν μόνο με τον ένα φακό και ο δεύτερος ήταν βγαλμένος εντελώς μέσα στο πουγκί... το ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ήταν ο στραβός σκελετός. Κι όταν λέμε στραβός, μιλάμε για στριφτο οκταράκι! Το οποίο  τέτοιο πράγμα δεν γίνεται ούτε από πεσιμο, ούτε καν αν πατούσε καποιος το πακέτο.

Είναι ξεκάθαρο πως τα είχαν από πριν έτσι (άλλωστε πουγκί μεσα σε πουγκί και δεμένα / κλειστά και τα δύο) ...κι όμως τα έστειλαν.

ΑΘΛΙΟΙ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...