Billator Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Νομίζω είναι πιο ακριβά έτσι σε λίρες.... Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο ή απλά διορθώθηκε, μετά την πτώση της λίρας είτε ευρώ εβαζες είτε λίρες η τιμή έβγαινε ακριβώς ίδια. Ενώ παλιά όπως είπες με τις λίρες έβγαινε αισθητά ακριβότερο αν επαιρνες πολλά πραγματακια.
johni41 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Εμένα χθες έβγαινε σε ευρώ. Σήμερα βγαίνουν σε λίρες. Ε χω την εντύπωση ότι είναι λίγο πιο πάνω. Μπορεί να κάνω και λάθος... Θα το κοιτάξω ξανά αν μπορέσω
scullyist Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Εχθές το βράδυ κάποια στγμή ήταν μόνο σε λίρες, αλλά λίγες ώρες μετά και σήμερα όλη μέρα κανονικά μου δίνει επιλογή για το νόμισμα:
hara75gr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Επειδή τα έχει ακόμα σε καλές τιμές, εσείς που πήρατε, τι έχετε να προτείνετε, σε κάτω των 20€?
hant Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 έκανα παραγγελία συγγεκριμένα αυτά http://gr.sportsdirect.com/reebok-1-reflex-sunglasses-759479?colcode=75947922 καιμου ήρθαν μπλέ σκούρα με φακό κίτρινο. Άσε που φαίνονται της πλάκας, τωρα για τον φακο δεν ξέρω. Συσκευασία χάλια, κάτι παπούτσια με κόλα στην αερόσολα και κατι τέτοια
EvilEyes Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Ένα Reebok που είχα πάρει και εγώ όντως είναι της πλάκας, αλλά δύο ζευγάρια lacoste είναι πολύ καλά. 1
Billator Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Ρε παιδιά δεν φταίει το μαγαζί για την ποιότητα Όποιος θέλει μπορεί να δει Live στα μαγαζιά στην Ελλάδα από κοντά την ποιότητα των προιόντων πριν τα αγοράσει από sportdirect. Είτε το αγοράσεις από Ελλάδα είτε από Αγγλία το ίδιο μοντέλο θα έχει την ίδια ποιότητα. Ετσι κατέληξα στα Lee Cooper και Pierre Cardin για πιο casual ρούχα όπου σχετικά έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα από οτιδήποτε άλλο που έχω (προσωπικά πάντα) δοκιμάσει σε αυτό το εύρος τιμών. Στα ελληνικά καταστήματα φυσικά όλα παίζουν με 2-3φορές μεγαλύτερη τιμή.
stelios18120 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Καλά αυτοί στις συσκευασίες δεν παίζονται. Μάλλον τα έχουν σε πανέρια και σε μεγάλα καλάθια σαν το πανηγύρι και ερχετε ή παραγγελία τα πετάνε σε μία χαρτοσακουλα και κάνουν την αποστολή. Χαχαχαχαχα Είχε πάρει ένας φίλος μου με 6€ από 25€ (και καλά) κάτι γυαλια και μ τα έδειξε.σκετη μουφια. Μ λέει του τα εστειλαν σε συσκευασία λες και ήταν τσαλαπατημενη και σακούλα απλή και μέσα πεταμενα τα γυαλιά. Για γέλια η όλη φαση. Περιπτερειμπαν χαχα καλύτερα από πανηγύρι που τα βλέπεις και live 1
Billator Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 καλύτερα από πανηγύρι που τα βλέπεις και live Όσο αφορά την συσκευασία βάζουν διπλή σκουπιδιών Στο πανηγύρι ήταν πιο ακριβά τα μπλουζάκια...χαχαχαχσ 1
NaGR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Τα lacoste ήταν άψογα, με τις θήκες τους και μοντέλο φετινής σεζόν. Για τη ξεφτίλα τιμή που τα πήρα έδωσα +3ευρω μτφ και μου ήρθαν με το express delivery πολύ γρηγορότερα και χωρίς να έχουν ταλαιπωρηθεί στη μεταφορά. Καμιά φορά πρέπει να μην κοιτάμε την απολύτως χαμηλοτερη τιμή αλλά το καλύτερο /ασφαλέστερο αποτέλεσμα. Για Reebok του 6ευρου μάλλον δεν θα έμπαινα στον κόπο. 1
coyote2 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Πάντως στο τοπικ που συζητάμε το μαγαζί δεν έχει τέτοια σχόλια και κυρίως είναι εμπειροι χρήστες
aissaris Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δεν ισχύουν τα παραπάνω για όλες τις μάρκες! Εγώ πήρα αυτά τα Guess με 18 ευρώ, ακριβώς όπως τα βλέπετε στις φωτογραφίες. Η δε θήκη τους στιβαρότατη και με μηχανισμό κουμπώματος. Πάρα πολύ καλή ποιότητα και με τιμή άνω των 100 ευρώ στα ελληνικά καταστήματα. http://gr.sportsdirect.com/guess-aviator-sunglasses-756196?colcode=75619692
ods Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Ετσι κατέληξα στα Lee Cooper και Pierre Cardin για πιο casual ρούχα όπου σχετικά έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα από οτιδήποτε άλλο που έχω (προσωπικά πάντα) δοκιμάσει σε αυτό το εύρος τιμών. Στα ελληνικά καταστήματα φυσικά όλα παίζουν με 2-3φορές μεγαλύτερη τιμή. τα Lee Cooper σαν νουμερα - εφαρμογη πως ειναι φιλε μου? πιο μεγαλα ,πιο μικρα ή νορμαλ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα