Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω είναι πιο ακριβά έτσι σε λίρες....

Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο ή απλά διορθώθηκε, μετά την πτώση της λίρας είτε ευρώ εβαζες είτε λίρες η τιμή έβγαινε ακριβώς ίδια.

Ενώ παλιά όπως είπες με τις λίρες έβγαινε αισθητά ακριβότερο αν επαιρνες πολλά πραγματακια.

Δημοσ.

Εμένα χθες έβγαινε σε ευρώ. Σήμερα βγαίνουν σε λίρες. Ε χω την εντύπωση ότι είναι λίγο πιο πάνω. Μπορεί να κάνω και λάθος... Θα το κοιτάξω ξανά αν μπορέσω

Δημοσ.

Εχθές το βράδυ κάποια στγμή ήταν μόνο σε λίρες, αλλά λίγες ώρες μετά και σήμερα όλη μέρα κανονικά μου δίνει επιλογή για το νόμισμα:

fdfdfsf.jpg

Δημοσ.

Επειδή τα έχει ακόμα σε καλές τιμές, εσείς που πήρατε, τι έχετε να προτείνετε, σε κάτω των 20€?

Δημοσ.

έκανα παραγγελία συγγεκριμένα αυτά http://gr.sportsdirect.com/reebok-1-reflex-sunglasses-759479?colcode=75947922 καιμου ήρθαν μπλέ σκούρα με φακό κίτρινο. Άσε που φαίνονται της πλάκας, τωρα για τον φακο δεν ξέρω. Συσκευασία χάλια, κάτι παπούτσια με κόλα στην αερόσολα και κατι τέτοια

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν φταίει το μαγαζί για την ποιότητα :P

Όποιος θέλει μπορεί να δει Live στα μαγαζιά στην Ελλάδα από κοντά την ποιότητα των προιόντων πριν τα αγοράσει από sportdirect. Είτε το αγοράσεις από Ελλάδα είτε από Αγγλία το ίδιο μοντέλο θα έχει την ίδια ποιότητα.

Ετσι κατέληξα στα Lee Cooper και Pierre Cardin για πιο casual ρούχα όπου σχετικά έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα από οτιδήποτε άλλο που έχω (προσωπικά πάντα) δοκιμάσει σε αυτό το εύρος τιμών. Στα ελληνικά καταστήματα φυσικά όλα παίζουν με 2-3φορές μεγαλύτερη τιμή.

Δημοσ.

Καλά αυτοί στις συσκευασίες δεν παίζονται.

Μάλλον τα έχουν σε πανέρια και σε μεγάλα καλάθια σαν το πανηγύρι και ερχετε ή παραγγελία τα πετάνε σε μία χαρτοσακουλα και κάνουν την αποστολή.

Χαχαχαχαχα

Είχε πάρει ένας φίλος μου με 6€ από 25€ (και καλά) κάτι γυαλια και μ τα έδειξε.σκετη μουφια.

Μ λέει του τα εστειλαν σε συσκευασία λες και ήταν τσαλαπατημενη και σακούλα απλή και μέσα πεταμενα τα γυαλιά.

Για γέλια η όλη φαση.

Περιπτερειμπαν χαχα

καλύτερα από πανηγύρι που τα βλέπεις και live :P

• Like 1
Δημοσ.

καλύτερα από πανηγύρι που τα βλέπεις και live :P

Όσο αφορά την συσκευασία βάζουν διπλή σκουπιδιών :P

Στο πανηγύρι ήταν πιο ακριβά τα μπλουζάκια...χαχαχαχσ

• Like 1
Δημοσ.

Τα lacoste ήταν άψογα, με τις θήκες τους και μοντέλο φετινής σεζόν.

Για τη ξεφτίλα τιμή που τα πήρα έδωσα +3ευρω μτφ και μου ήρθαν με το express delivery πολύ γρηγορότερα και χωρίς να έχουν ταλαιπωρηθεί στη μεταφορά.

Καμιά φορά πρέπει να μην κοιτάμε την απολύτως χαμηλοτερη τιμή αλλά το καλύτερο /ασφαλέστερο αποτέλεσμα.

Για Reebok του 6ευρου μάλλον δεν θα έμπαινα στον κόπο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ισχύουν τα παραπάνω για όλες τις μάρκες! Εγώ πήρα αυτά τα Guess με 18 ευρώ, ακριβώς όπως τα βλέπετε στις φωτογραφίες. Η δε θήκη τους στιβαρότατη και με μηχανισμό κουμπώματος. Πάρα πολύ καλή ποιότητα και με τιμή άνω των 100 ευρώ στα ελληνικά καταστήματα.

http://gr.sportsdirect.com/guess-aviator-sunglasses-756196?colcode=75619692

Δημοσ.

Ετσι κατέληξα στα Lee Cooper και Pierre Cardin για πιο casual ρούχα όπου σχετικά έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα από οτιδήποτε άλλο που έχω (προσωπικά πάντα) δοκιμάσει σε αυτό το εύρος τιμών. Στα ελληνικά καταστήματα φυσικά όλα παίζουν με 2-3φορές μεγαλύτερη τιμή.

τα Lee Cooper σαν νουμερα - εφαρμογη πως ειναι φιλε μου?

πιο μεγαλα ,πιο μικρα ή νορμαλ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...