Apos74 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Ειχα παραγγειλει και εγω 2 ζευγαρια και μου ηρθαν σημερα. Τα στειλανε σε μια μεγαλη σακουλα λες και ειχε μεσα ρουχα. Πολυ κακη συσκευασια. Το ενα ζευγαρι, Adidas ηταν μεσα σε ενα χαρτινο κουτι το οποιο ηταν στραπατσαρισμενο και ευτυχως τα γυαλια δεν ειχαν σπασει. Το αλλο ζευγαρι (Storm) σε μια απλη υφασματινη θηκη. Tα Adidas ειναι πολυ καλα και πρεπει να ειναι γνησια ενω τα Storm ειναι πιο μαπα και δεν βλεπεις τοσο καθαρα (εχουν μια πολυ ελαφρια θολουρα).
efkola Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Και το δικό μου δέμα κάπως έτσι ήταν...νομίζω πως από τύχη δεν είχαν σπάσει τα γυαλιά. Τα adidas όντως ήταν σε ένα μπλε χάρτινο στραπατσαρισμένο κουτάκι το οποίο μέσα είχε τα γυαλιά μέσα στην υφασμάτινη θήκη που μοιάζει με πουγκί. Τα υπόλοιπα γυαλιά (Νike,Reebok,Jack&Jones) ήταν μέσα σε πουγκί εκτός από τα Guess που είχαν κανονική σκληρή πλαστική θήκη όπως αυτή που δίνουν τα καταστήματα οπτικών.
kosmasdel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Κατάλαβα εγώ που περιμένω nike γυαλιά με άλλα προϊοντα (ρούχα, παπούτσια) ειναι ριψοκίνδυνο να λάβω στραπατσαρισμενα
Apos74 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Κατάλαβα εγώ που περιμένω nike γυαλιά με άλλα προϊοντα (ρούχα, παπούτσια) ειναι ριψοκίνδυνο να λάβω στραπατσαρισμενα Μπορει να ειναι και καλυτερα αναμεσα στα ρουχα. Θα λειτουργησουν σαν αεροσακος και θα τα προστατεψουν 1
efkola Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μπενετον ήρθαν σκεβρωμένα... Μου θύμισε Κρήτη αυτή η λέξη...την άκουγα συχνά εκεί! Θα ήταν καλό ίσως να στείλουμε mail διαμαρτυρίας για την κακή συσκευασία που επέλεξαν για τα γυαλιά...10€ δεν είναι λίγα για μια παλιοσακούλα+τα έξοδα αποστολής.Αν κάποιος τα παρέλαβε σπασμένα,εννοείται πως προχωράει ένα βήμα παραπέρα. YΓ:Για να μην είμαι άδικος,στο δικό μου δέμα υπήρχαν και αεροπλαστ.
in2dark Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μολις παρελαβα. Αψογα τα reebok και κριμα που δεν πηρα κιαλλα... Τωρα 24 η τιμη
Sebu Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δυστυχώς αυτή είναι η συνηθισμένη συσκευασία του Sportsdirect, σακούλα μέσα σε σακούλα και ο θεός βοηθός. Δεν νομίζω ότι θα μπουν στη διαδικασία κάτι πιο εύθραυστο να το στείλουν με καλύτερο πακέτο.
Sebu Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δεν έχω λάβει ποτέ κούτα από το sportsdirect και παραγγέλνω τα τελευταία 3+ χρόνια απο εκει. Πάντα διπλές μπλε τεράστιες σακούλες. Βεβαια βάζω απλά μεταφορικά (όχι εξπρες) τα οποία παίζουν από 12 εως 20 ευρώ ανάλογα με το πόσα πράγματα αγοράζω αλλά ακόμα και σε μεγάλες παραγγελίες (20+ τεμάχια και με παπούτσια μέσα) ουδέποτε μου έχουν στείλει κούτα.
tstavrou Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Ερωτηση: Το μεγεθος του σκελετου (μικρο ή μεγαλο στο προσωπο) πως το υπολογιζεις πριν το αγορασεις και χωρις να το εχεις δοκιμασει? Εχει διαφορετικα μεγεθη σκελετων?
coyote2 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Κούτες που τις κάνουν τα παιδιά κάστρα μέσα στο σπίτι....
in2dark Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Ξανα διαθεσιμα! Το μονο προβλημα ειναι πως οι τιμες πλεον μονο σε λιρονια Brexit is here
Razor_7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Ξανα διαθεσιμα! Το μονο προβλημα ειναι πως οι τιμες πλεον μονο σε λιρονια Brexit is here πλέον δεν αλλάζει κάπως η ισοτιμία και πληρώνουμε μόνο σε λίρες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα