Salvation81 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Υποψην ομως πως πλεον παιζει τελωνειο σε παραγγελιες ανω των 25ε (ισως να αργησει να γινει εφοσον δεν εχει περασει καιρος που βγηκε η Αγγλια απο το Ευρω αλλα μπορει να εγινε και αμεσα αυτο δεν το γνωριζω).
dali13gr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ελπίζω να μην το διάβασες κάπου αυτό. Και να βγει, τελωνείο δεν πρόκειται να μπει, θα γίνει συμφωνία. Έτσι κι αλλιώς, μέχρι τότε έχουμε πααααρα πολύ καιρό μπροστά μας.
Konstantin77 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Υποψην ομως πως πλεον παιζει τελωνειο σε παραγγελιες ανω των 25ε (ισως να αργησει να γινει εφοσον δεν εχει περασει καιρος που βγηκε η Αγγλια απο το Ευρω αλλα μπορει να εγινε και αμεσα αυτο δεν το γνωριζω). πραγματικά ψυχραιμία. ΔΕΝ έχει βγει σε καμία περίπτωση ακόμα από ΕΕ (ευρώ δεν ήταν ποτέ), δεν έχουν κάνει το αίτημα καν. Από Σεπτέμβρη και βλέπουμε, στην αρχή έλεγαν για το 2017. 3
narta Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Υποψην ομως πως πλεον παιζει τελωνειο σε παραγγελιες ανω των 25ε (ισως να αργησει να γινει εφοσον δεν εχει περασει καιρος που βγηκε η Αγγλια απο το Ευρω αλλα μπορει να εγινε και αμεσα αυτο δεν το γνωριζω). Μιλάμε για επικές δηλώσεις. Τι είναι ευρώ τι Ευρωζώνη και τι ευρωπαϊκή ένωση μάθετε πρώτα και μετά μπορείτε να περδεστε όπου θετε. Τελωνείο σε χώρα της ΕΕ. gg kthxb 4
Haris San Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μιλάμε για επικές δηλώσεις. Τι είναι ευρώ τι Ευρωζώνη και τι ευρωπαϊκή ένωση μάθετε πρώτα και μετά μπορείτε να περδεστε όπου θετε. Τελωνείο σε χώρα της ΕΕ. gg kthxb rage quit?
JohnnyX Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μα τι αηδίες είναι αυτές περί τελωνείου; Άσχημο ύπνο είχατε; Αποστολή από το ZTE AXON με τη χρήση Insomnia App 2
vasilis1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ή άγνοια και ή ημιμαθεια δεν βοηθάει κανέναν.ενα δημοψήφισμα σε μία χώρα που ΔΕΝ είχε ευρώ.μην γράφετε ότι νάναι. 2
borealisnor Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 καποιος που παρελαβε μπορει να ενημερωσει αν ξερει παίρνει φακό ηλίου με όρασης μαζί;δεχεται αλλαγη ο σκελετος ή ειναι μαπα;
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Παιδες εγω ξερω πως πριν 5 μερες αντιπροσωπος που εισαγει προιοντα απο Αγγλια μου ειπε στα ισια πως δεν ξερουν τι θα γινει με το τελωνειο τωρα και αυτο τους εχει αγχωσει πλεον γιατι αν γινει κατι τετοιο θα πρεπει να ανεβασουν τις τιμες τους.Απο εκει και περα στο Ελλαντα βρισκεστε που φορολογουν προιοντα ακομα και απο Σουηδια (καποιοι θα θυμουνται την καρεκλα που μου κρατησε το τελωνειο απο Σουηδια και για την οποια εσκασα αρκετα χρηματα) οποτε μην βαζετε το χερι σας στην φωτια μερικοι και σιγουρα μην το παιζετε εξυπνοι (βεβαια απο εξυπναδες σε Ελληνικα φορα εχουμε πηξει).
michaelred Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 παράγγειλα πριν από μερικές μέρες προϊόντα αξίας 60 ευρώ απο sportsdirect ... κανένα τελωνείο
DownUNDERground Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Υποψην ομως πως πλεον παιζει τελωνειο σε παραγγελιες ανω των 25ε Μου αρέσει που γνωρίζεις και το ακριβές όριο...
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μου αρέσει που γνωρίζεις και το ακριβές όριο... Το ακριβες οριο το οριζει το τελωνειο και ειναι για αγορες ανω των 25ε απο χωρες εκτος Ε.Ε. Οποιος εχει ασχοληθει το γνωριζει αυτο. Στην τελικη δεν με ενδιαφερει κιολας, εγω αναφερα κατι που μου ειπε αντιπροσωπος εταιρειας με εδρα και εργοστασιο στην Αγγλια. Αν εκεινος δεν ξερει την δουλεια του και λεει μπαρουφες ειναι ενα εντελως διαφορετικο θεμα.
DownUNDERground Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ας το μετέφερες έτσι εξαρχής και δε θα σου την "έλεγε" κανένας. Εσύ το έγραψες ξερά, σαν κάτι δεδομένο. Λίγη προσοχή τι γράφουμε όταν αφορά κάτι τόσο σημαντικό. Γιατί εδώ έκανε μπαμ το λάθος, αλλά άλλες φορές μπορεί να προκαλέσουμε σύγχυση αν δεν τα φιλτράρουμε και λίγο.
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ας το μετέφερες έτσι εξαρχής και δε θα σου την "έλεγε" κανένας. Εσύ το έγραψες ξερά, σαν κάτι δεδομένο. Λίγη προσοχή τι γράφουμε όταν αφορά κάτι τόσο σημαντικό. Γιατί εδώ έκανε μπαμ το λάθος, αλλά άλλες φορές μπορεί να προκαλέσουμε σύγχυση αν δεν τα φιλτράρουμε και λίγο. Καθολου ξερο, ειπα πως πλεον παιζει ΑΝ εχει να κανει με την εξοδο της Αγγλιας απο το Ευρω. Ισως η διατυπωση να μην ηταν ιδανικη αλλα σιγουρα δεν ηταν διατυπωμενη ωστε να πεταχτει ο καθενας και να πει τα δικα του. Απο εκει και περα οταν εχω φαει φορο στο τελωνειο για καρεκλα απο Σουηδια για μενα τιποτα δεν ειναι παρατραβηγμενο (και μην ξεχναμε πως εισαγωγες αυτοκινητων απο Ευρωπη φορολογουνται κανονικα και ας ειναι παρανομο).
jgeorgiou Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 το ΗΒ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ευρώ το ΗΒ ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑ βγει υποτίθεται από ΕΕ αλλά θα πάρει 2-3 χρόνια η διαδικασία και πιθανότατα όμως θα έχει απλη τελωνειακή ένωση σε 2-3 χρόνια που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία θα δουμε τότε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα