mertaghon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 .com?? απο co.uk δεν παιρνουμε συνηθως? μην φαμε κανα τελωνειο ! \
dendenden Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Με πληρωμη ειστε οκ ; μου απορριπτει καθε καρτα Revolut ή έμβασμα στο Paypal Balance ( αν έχεις συνδέσει ΙΒΑΝ στο Paypal)
leon00 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 εριξα και γω μια παραγγελια με 4 ζευγαρια (thanks to ts) τωρα αναμονη ...
NaGR Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 κάτι firetrap που είχα πάρει παλιότερα, σε τιμή χώμα βέβαια και πιο πολύ για γούστο, δεν ήταν καλά ποιοτικά. τώρα χτύπησα 2ζεύγη lacoste, ελπίζω να ανταποκρίνονται στη φήμη της μάρκας.
EvilEyes Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Παρήγγειλα και εγώ δύο ζευγάρια Lacoste και ένα reebok. Τώρα το αν μου πηγαίνουν είναι άλλο ζήτημα χαχα. Όπως και να έχει ευχαριστώ τον TS.
coyote2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 υπάρχει ξεχωριστό topic για το μαγαζί και κάθε μέρα έχει προσφορές τέτοιες Ακόμα κι όταν λήξει η προσφορά για τα γυαλιά δε θα αλλάξουν τρομερά οι τιμές http://www.insomnia.gr/topic/466957-to-topic-%CF%84%CE%BF%CF%85-sportsdirectcom/
Deschaine Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 η προσφορα κραταει μεχρι τα μεσανυκτα της Κυριακης-ξημερωματα Δευτερας ή μεσανυκτα δευτερας-ξημερωματα Τριτης? εχω μπερδευτει 1
dali13gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Πληρωμή μόνο με paypal λόγω CC .Έχει 2 τρόπους αποστολής .Ο αργός με 10ε κάνει καμιά 10αρια μέρες και με 16ε ο γρήγορος σε 3 εργάσιμες . Σωστά. Την γρήγορη αποστολή είχα διαλέξει και ήταν 15€ τα μεταφορικά. Το καλό είναι ότι είναι πραγματικά 3 εργάσιμες και όχι όπως τα κινεζομάγαζα που λένε γρήγορη αποστολή και έρχεται από Ευρώπη όσο θα έκανε να έρθει απο Κίνα.
tstavrou Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Πληρωμή μόνο με paypal λόγω CC .Έχει 2 τρόπους αποστολής .Ο αργός με 10ε κάνει καμιά 10αρια μέρες και με 16ε ο γρήγορος σε 3 εργάσιμες .Τελωνειο παιζει να σταματησουν με τη γρηγορη αποστολη? Ρωτω αυτους που αγοραζουν συστηματικα απο εκει.
vasilis1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Να το έχουμε πει 1000 φορές,τελωνειο από αγγλια ΔΕΝ ΕΧΕΙ.τωρα μετά από κανένα χρόνο δεν ξέρουμε
EvilEyes Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Εμένα με γρήγορη αποστολή με χρέωσε 13 ευρώ για αξία παραγγελίας 60 ευρώ.
futureshock Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 10,90 τα μεταφορικα για ενα ερθει με φορτηγο (υπολογιζεται καμια βδομαδα) ~16 με αεροπλανο(λιγοτερες μερες) και καμια φορα αλλαζουν +- 1-2 ευρω. Και αμα βαλετε παρα πολλα πραγματα τοτε παλι ανεβαινουν.
Haris San Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Εγω πηρα 1 γυαλι λακοστ, ο κουριερ μου εφερε 2 δεματα (λεω wtf αντε μπορει να στειλαν κανα δωρο). Τα ανοιγω και τελικα μου στειλαν 2 φορες το ιδιο γυαλι! Στην αρχη σκεφτηκα να τους στειλω mail να τους πω οτι εκαναν λαθος αλλα μετα χαμογελασα και τα βολεψα να τα χω Σαν γυαλι παντως δεν το συζητω ειναι πολυ καλο, ο σκελετος πλαστικος αλλα καλη ποιοτητα και ο φακος και αυτος πολυ καλος (ειναι σαν τα wayfarer της ray ban καθως τα ειχα)! Αυτο το γυαλι σιγουρα εχει 100 ευρω σε μαγαζι, δλδ στα 35 ευρω που τα πηρα μαζι με τα μεταφορικα ηταν ξεφτιλα πραγματικα... thnx ts
efkola Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ξαναέβαλαν την προσφορά με τα γυαλιά ηλίου + κάποια ρολόγια(Ben Sherman,Lacoste, Casio,Police)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα