Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ωραία. Αλλά δεν κατάλαβα που θες να καταλήξεις;  :wacko:

Στο ότι όσο νόημα δεν έχει να αλλάξουν οι φίλοι κάποιου γι' αυτόν, άλλο τόσο δεν έχει να αλλάξει και αυτός για τους φίλους του (όπως προτείνεις παραπάνω)

Δημοσ.

Στο ότι όσο νόημα δεν έχει να αλλάξουν οι φίλοι κάποιου γι' αυτόν, άλλο τόσο δεν έχει να αλλάξει και αυτός για τους φίλους του (όπως προτείνεις παραπάνω)

Και γιατί το λες σε μένα και δεν το λες σε αυτόν που θέλει να αλλάξουν όλοι οι φίλοι του, αντι για αυτόν; Εγώ τον ρώτησα γιατί να μην αλλάξει μόνο αυτός που είναι πιο λογικό ΑΦΟΥ θέλει οπωσδήποτε να ταιριάξουν. Δεν του το είπα γιατί έτσι θέλω εγώ αλλά γιατί θέλει να γίνει μία αλλαγή.

Μήπως είσαι linuxas και μεροληπτείς λιγάκι;

Δημοσ.

Και γιατί το λες σε μένα και δεν το λες σε αυτόν που θέλει να αλλάξουν όλοι οι φίλοι του, αντι για αυτόν; Εγώ τον ρώτησα γιατί να μην αλλάξει μόνο αυτός που είναι πιο λογικό ΑΦΟΥ θέλει οπωσδήποτε να ταιριάξουν. Δεν του το είπα γιατί έτσι θέλω εγώ αλλά γιατί θέλει να γίνει μία αλλαγή.

Καταρχάς άλλο "θέλει" κι άλλο "επιβάλει". Αν υπάρχει κάποιος που επιβάλει εδώ, είναι η Microsoft που εμμέσως πλην σαφώς σε αναγκάζει να αλλάξεις ολόκληρο λειτουργικό για ένα πρόγραμμα το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να ανανεώσει στην έκδοση για Linux. Αντ' αυτού σηκώνει το μεσσαίο δάχτυλο στους χρήστες Linux...

Δημοσ.

Καταρχάς άλλο "θέλει" κι άλλο "επιβάλει". Αν υπάρχει κάποιος που επιβάλει εδώ, είναι η Microsoft που εμμέσως πλην σαφώς σε αναγκάζει να αλλάξεις ολόκληρο λειτουργικό για ένα πρόγραμμα το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να ανανεώσει στην έκδοση για Linux. Αντ' αυτού σηκώνει το μεσσαίο δάχτυλο στους χρήστες Linux...

Κατά δεύτερον δεν μου απάντησες. Γιατί δεν το είπες σε αυτόν και τό είπες σε μένα, που στην ουσία σε αυτόν έπρεπε να το πεις.

Και όσον αφορά την microsoft. Έχει καμία υποχρέωση να βγάλει και να υποστηρίξει το skype στο linux;

Δημοσ.

Κατά δεύτερον δεν μου απάντησες. Γιατί δεν το είπες σε αυτόν και τό είπες σε μένα, που στην ουσία σε αυτόν έπρεπε να το πεις.

Και όσον αφορά την microsoft. Έχει καμία υποχρέωση να βγάλει και να υποστηρίξει το skype στο linux;

Σου απάντησα κανονικότατα. Άλλο "θέλει" κι άλλο "επιβάλει". Ούτε "πρέπει" ούτε "να κάνει αυτό εκείνο". Και δεν είναι θέμα υποχρέωσης άλλα κοινής λογικής από τη στιγμή που υπάρχει ήδη διαθέσιμος Linux client και το μόνο που μένει είναι να τον κάνει update.

Δημοσ.

Σου απάντησα κανονικότατα. Άλλο "θέλει" κι άλλο "επιβάλει". Ούτε "πρέπει" ούτε "να κάνει αυτό εκείνο". Και δεν είναι θέμα υποχρέωσης άλλα κοινής λογικής από τη στιγμή που υπάρχει ήδη διαθέσιμος Linux client και το μόνο που μένει είναι να τον κάνει update.

Θεωρώ ότι δεν μου απάντησες ακόμη γιατί την "είπες" σε μένα και όχι στον άλλον αλλά εν πάση περιπτώση δεν νομίζω και ότι θα πάρω απάντηση.

Και ποια είναι η κοινή λογική που λέει ότι όταν βγάλει ένα ΔΩΡΕΑΝ προϊόν έχεις υποχρέωσει να το υποστηρίζεις σε ένα λειτουργικό που μάλιστα σε desktop installations έχει απειροελαχιστο ποσοστό;

Δημοσ.

Θεωρώ ότι δεν μου απάντησες ακόμη γιατί την "είπες" σε μένα και όχι στον άλλον αλλά εν πάση περιπτώση δεν νομίζω και ότι θα πάρω απάντηση.

Και ποια είναι η κοινή λογική που λέει ότι όταν βγάλει ένα ΔΩΡΕΑΝ προϊόν έχεις υποχρέωσει να το υποστηρίζεις σε ένα λειτουργικό που μάλιστα σε desktop installations έχει απειροελαχιστο ποσοστό;

Καταρχάς σε κανέναν δεν την "είπα". Πολιτισμένη συζήτηση, θέλω να πιστεύω, έχουμε. Αυτήν την καραμέλα με το απειροελάχιστο ποσοστό δεν την βαρέθηκες; Που μόνο απειροελάχιστο δεν είναι (2.5%). Αλλά εμπάς περιπτώσει αν η Microsoft δεν θέλει να υποστηρίξει καθόλου το Linux (κάτι που γενικώς δεν ισχύει) ας βγεί να πεί "η έκδοση του Skype για Linux σταματά επίσημα να υποστηρίζεται" και όχι να αφήνει έτσι απλά μετέωρα τους χρήστες Linux να παλεύουν με θέματα που στα Windows τα έχει λύσει σε zero time. Και κάτι τελευταίο. Ανέφερες πιο πριν "ποιοι επαγγελματίες χρησιμοποιούν την έκδοση του Skype για Linux" και σου απαντώ οποιοσδήποτε επαγγελματίας που μπορεί να κάνει την δουλειά του ΚΑΙ σε Linux. Δηλαδή σχεδόν όλοι.

Δημοσ.

Η Microsoft κάνει ό,τι καλύτερο για την επιχείρηση και υποστηρίζει δικά της προϊόντα και δικαίωμα της.its what is best for business.

Δημοσ.

Γενικά και να έτρεχε κανονικά(last update) o client στο linux θα συνέχιζα να προσπαθώ να τους αλλάξω, σιγά και το skype δηλαδή αλλά η δύναμη της συνήθειας βλέπεις. Εχω ξεπεράσει την εποχή που έβγαζα χολή μόνο για ms αλλά τώρα σοβαρά η πλειοψηφία του software που εξαγοράζει η ποιότητα του κάνει ελεύθερη πτώση στη συνέχεια.

Επίσης όχι, δε θα αλλάξω λειτουργικό μόνο για χάρη του skype από τη στιγμή που μπορούμε μέσω web(hangouts πχ) να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά μην τσακώνεστε όλοι θα πάρουν, οι Linuxάδες αργούν απλά να πάρουν το νέο πρόγραμμα γιατί ακόμα προσπαθούν να κάνουν το WiFi τους να δουλέψει. :P 

Δημοσ.

Καλά μην τσακώνεστε όλοι θα πάρουν, οι Linuxάδες αργούν απλά να πάρουν το νέο πρόγραμμα γιατί ακόμα προσπαθούν να κάνουν το WiFi τους να δουλέψει. :P

Κακίες ... πολλές φορές λειτουργεί out of the box  B)

Δημοσ.

Κακίες ... πολλές φορές λειτουργεί out of the box  B)

Είπα και εγώ να ρίξω λίγο λάδι στην φωτιά :P 

• Like 1
Δημοσ.

Το "Λινουξάδες" είναι σχετικό βέβαια, μιας και εγώ χρησιμοποιώ *nix στη δουλειά και Windows/MacOS στο σπίτι. Οπότε ήθελα το Skype μου να έχει ίδιες δυνατότητες σε όλα τα format. Επιτέλους πλησιάσει η μέρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...