Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ!

Προβληματίζομαι σχετικά με το αν πρέπει να κάνω αναβάθμιση το laptop από windows 7 σε windows 10.

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι σε έλεγχο που έκανα, μου αναφέρει ότι τα windows 10 είναι συμβατά με όλα τα συστήματα του laptop μου εκτός από ένα λογισμικό (το λογισμικό είναι του κατασκευαστή του laptop -  samsung). Μέσω αυτού του λογισμικού μπορώ να ενεργοποιήσω απενεργοποιήσω διάφορες δυνατότητες όπως wifi, bluetooth κ.α.

Υπάρχει άλλος τρόπος να ενεργοποιήσω/απενεργοποιήσω τις δυνατότητες όπως wifi, bluetooth αν προχωρήσω στην αναβάθμιση και απεγκατασταθεί το λογισμικού της samsung?

(Με το συνδυασμό πλήκτρων fn+F12(δείχνει μια κεραία) το μόνο που κάνει είναι να με πληροφορεί αν έχω ενεργοποιημένο/απενεργοποιημένο κάτι από τα ασύρματα δίκτυα αλλά δεν μπορώ να ενεργοποιήσω/απενεργοποιήσω μέσω αυτών των κουμπιών τα δίκτυα αυτά).

Δημοσ.

Ασε τι λεει εκεί googlare τον τυπος της καρτας που φοραει και αμα υπαρχουν driver για τα 10 θα εισαι μια χαρά κατα 99%

Δημοσ.

Φυσικά έχουν στις ρυθμισεις και στην επιφάνεια εργασίας έχει εικονίδιο γρήγορες ρυθμίσεις για Bluetooth Wi-Fi οπότε..Τα Windows 10 Αυτά και Ναι Αυτή είναι η κάρτα δικτύου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...