karlito13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 που το λέει για επιστροφή χρημάτων;έχεις κάποιο link?
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Το πηγαίνεις πίσω, τους βρίζεις, και ζητάς τα χρήματα σου πίσω! Η πολιτική εγγύησης της apple λέει ξεκάθαρα για επιστροφή των χρημάτων σου! Μην ασχολείσαι άλλο!!! Η επιστροφη χρηματων κρινεται υποχρεωτικη μονο σε περιπτωση που ειτε δεν μπορει το κινητο να επισκευαστει(δεν υπαρχουν ανταλλακτικα),ειτε δεν υπαρχει αποθεμα.
Dev1l Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Η επιστροφη χρηματων κρινεται υποχρεωτικη μονο σε περιπτωση που ειτε δεν μπορει το κινητο να επισκευαστει(δεν υπαρχουν ανταλλακτικα),ειτε δεν υπαρχει αποθεμα. Πραγματικά δεν γνωρίζω αυτό το οποίο αναφέρεις! Παρ όλα αυτά επειδή το είδα στους όρους της πολιτικής εγγύησης της εταιρίας το ανέφερα. http://www.apple.com/legal/warranty/products/iphone-greek.html
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η APPLE ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΒΑΣΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ; Εάν εγείρετε μια έγκυρη απαίτηση βάσει της παρούσας εγγύησης, η Apple, κατά τη διακριτική της ευχέρεια: (i) θα επισκευάσει το Προϊόν Apple χρησιμοποιώντας καινούργια ή μεταχειρισμένα ανταλλακτικά εξαρτήματα τα οποία ισοδυναμούν με καινούργια ως προς την απόδοση και την αξιοπιστία. (ii) θα αντικαταστήσει το Προϊόν Apple με ένα προϊόν το οποίο είναι κατ' ελάχιστον λειτουργικά ισοδύναμο με το Προϊόν Apple και το οποίο έχει κατασκευαστεί από καινούργια ή/και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά εξαρτήματα τα οποία ισοδυναμούν με καινούργια ως προς την απόδοση και την αξιοπιστία. (iii) θα σας επιστρέψει το τίμημα της αγοράς έναντι της επιστροφής του Προϊόντος Apple. Το λεει και παραπανω οτι ειναι 3 επιλογες και ως συνηθως για να φτασουμε στην 3η επιλογη πρεπει να μην ισχυουν οι παραπανω 2. Υποψη αλλα η εγγυηση 1 ετους δεν ισχυει.
nick0lis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Νομίζω ότι κάνετε λάθος να σχολιάζετε αρνητικά το service της APPLE, εγώ προσωπικά σε αλλαγή μπαταρίας στο iPhone 5 στο Λονδίνο υπέγραψα συμφωνητικό ότι αν σε 15 λεπτά δεν ειναι έτοιμο το κινητό θα μου πλήρωναν 45£ το κόστος της νέας μπαταρίας, εάν ξανα παρουσιαζόταν το πρόβλημα θα είχα αντικατάσταση με νέο σφραγισμένο κινητό τα ίδια χαρακτηριστικά ή θα πλήρωνα 250£ για το επόμενο μοντέλο. Τίποτα δεν εγινε απο τα συμφωνηθέντα. Σε 10 λεπτά είχα το κινητό έτοιμο. Ευγενέστατοι χαμογελαστοί και γρήγοροι. Υπόψην δεν είχα εγγύηση, κατα την διάγνωση που εγινε μπροστά μου ο τύπος στο Genius Bar μου είπε ότι δεν φταίω εγώ και ειναι δωρεάν η αντικατάσταση. Τώρα στην Ελλάδα αν ο κάθε μπρουτζόβλαχος πουλά προϊόντα της APPLE και δεν ειναι στο ύψος των περιστάσεων ως προς την εξυπηρέτηση των πελατών δεν φταίει η εταιρία.
Heatspreader Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Νομίζω ότι κάνετε λάθος να σχολιάζετε αρνητικά το service της APPLE, εγώ προσωπικά σε αλλαγή μπαταρίας στο iPhone 5 στο Λονδίνο υπέγραψα συμφωνητικό ότι αν σε 15 λεπτά δεν ειναι έτοιμο το κινητό θα μου πλήρωναν 45£ το κόστος της νέας μπαταρίας, εάν ξανα παρουσιαζόταν το πρόβλημα θα είχα αντικατάσταση με νέο σφραγισμένο κινητό τα ίδια χαρακτηριστικά ή θα πλήρωνα 250£ για το επόμενο μοντέλο. Τίποτα δεν εγινε απο τα συμφωνηθέντα. Σε 10 λεπτά είχα το κινητό έτοιμο. Ευγενέστατοι χαμογελαστοί και γρήγοροι. Υπόψην δεν είχα εγγύηση, κατα την διάγνωση που εγινε μπροστά μου ο τύπος στο Genius Bar μου είπε ότι δεν φταίω εγώ και ειναι δωρεάν η αντικατάσταση.Ωραία φάση. Τώρα στην Ελλάδα αν ο κάθε μπρουτζόβλαχος πουλά προϊόντα της APPLE και δεν ειναι στο ύψος των περιστάσεων ως προς την εξυπηρέτηση των πελατών δεν φταίει η εταιρία.Ναι, αλλά θα έπρεπε η Apple να δίνει Guidelines και να είναι αυστηρή με τα επίσημα Service ανά τον κόσμο, όπως για παράδειγμα η Logitech. 1
najinblue3 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 κ εγω ποτε δεν ειχα προβληματα με το service , at least στη Σουηδια, 6αρι plus 2 μηνων μου το αλλαξανε χωρις καν να ζητησω αλλαγη, ελπιζω να βρεθει μια λυση για τον topic starter συντομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα