Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντως το έχουν εξευτελίσει το πράγμα εκεί στην Apple, αν και νομίζω ότι έχει γίνει ξεφτίλα εδώ στην Ελλάδα σε πολύ χειρότερο βαθμό!

Δεν έχω προσωπική εμπειρία με after sales service με Apple στο εξωτερικό, αλλά με αυτά που διαβάζω έχω καταλάβει ότι  είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

Στην Ελλάδα είναι το πρόβλημα. Πιθανότατα και σε κάποιες άλλες χώρες.

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχω προσωπική εμπειρία με after sales service με Apple στο εξωτερικό, αλλά με αυτά που διαβάζω έχω καταλάβει ότι  είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

Στην Ελλάδα είναι το πρόβλημα. Πιθανότατα και σε κάποιες άλλες χώρες.

Από προσωπική μου εμπειρία, σε θέμα τουλάχιστον διάγνωσης ήταν όλα καλά στην iStorm.

Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι οποιαδήποτε αντικατάσταση γίνεται με ανακατασκευασμένα μηχανήματα και όχι με καινούργια, αυτήν ήταν και η απάντηση που πήρα εμμέσως πλην σαφώς! Επίσης η κυρία Apple δεν καλύπτει το "σπαστικό" κλικ του home button από το iPhone γιατί θεωρείται κοσμητικό ελάττωμα και όχι λειτουργικό, δηλαδή ήμουν μαλ@κ@ς που τους έσκασα 600€ για Apple συσκευή η οποία θεωρείται premium παρά πολύ προσεγμένη και χωρίς το παραμικρό, λόγο των "δήθεν απίστευτων υλικών και ποιότητα κατασκευής συναρμολόγησης από την γραμμή παραγωγής!"

Και το κακό είναι ότι τα έμαθα όλα αφού αγόρασα τις συσκευές τους!.....

Δημοσ.

παιδια και εμενα ο τυπος απο το customer relations που του εστειλα video με την δονηση που εκανε σαν κουδουνιστρα μου ειπε το βλεπω εχει θεμα,ειναι "known issue" αλλα μου λεει ειναι και "cosmetic issue" , φυσικα ζητησα σφραγισμενη συσκευη και μου ειπε πως δεν μπορει να μου δωσει.Εγω ομως την αρχικη συσκευη δεν την πηγα με κανενα cosmetic issue,την πηγα  ολοσωστη και αριστη.Αν παω στον συνηγορο του καταναλωτη και τους πω πως το προβλημα το βγαζουν κοσμητικο τι θα γινει?Το service εδω ειναι αθλιο.Παιδια πηγα ολοσωστη συσκευη με προβλημα στο home button και απο τοτε εγιναν τα απιστευτα.Την πρωτη αλλαγη οθονης με καμμενο pixel ,δευτερη αλλαγη οθονης με χτυπηματα στην οθονη,ανακατασκευασμενο με δονηση κουδουνιστρα και επρεπε να μιλησω μια βδομαδα με customer reltions να ξαναπαω info ques να αφησω την συσκευη κτλ κτλ για να μου κανει ενα exception ο Ιρλανδος και να μου κανει χαρη να μου δωσει αλλη συσκευη.Παιδια και αυτη η σησκευη που πηρα το power button δεν ητανε "clicky" δλδ το παταγες χωρις να εκανε καποιο click.Το πηγα iStorm γτ στην Info Quest δεν ηθελα να με κοιτανε καλα καλα.Το δειχνω σε εναν εκει λεει ανοιγει η οθονη κανονικα,μπορω να το παραλαβω να το στειλω στην info quest θα κανει 5-8 μερες αλλα αν δεν βρουν προβληαμ παιζει να σε χρεωσουν 25euro.Του λεω φιλε ειναι στην εγγυηση και φευω ξενερωμενος και αποφασισμενος να παω στον συνηγορο του πολιτη.Καθως εψαχνα στο internet βρηκα ενα video που ειχαν και αλλοι τετοιο θεμα και ελεγε αν τρυψεις με ενα πινελακι με αλκοολη to power button γινετε clicky και οντως δουλεψε.Αυτα με την μαμα Apple.

Δημοσ.

εδωσα 900 ευρω και θελω αριστη συσκευη.

Λυπαμαι αλλα εδω και χρονια ετσι ειναι η Apple οπως φυσικα και σε πολλα αλλα πραγματα που αφορουν το κινητο που ενω τα ζηταει ο κοσμος αυτοι στην κοσμαρα τους. Δηλαδη το γεγονος οτι μεχρι και σημερα δεν εχει ξεκαθαρισει η ιδια η Apple το θεμα της εγγυησης και βλεπεις ολα τα καταστηματα να σου λενε 1 χρονο ενω στην ουσια ειναι 2χρονια αυτο δεν ειναι κατακριτεο?

Το γεγονος επισης οτι εδωσες 900ευρω ή και παραπανω να εδινες δεν σημαινει οτι θα εχεις καλυτερη μεταχειριση στο κινητο σε σχεση με καποιο αλλο που εδωσε 200ευρω πχ για το Iphone 5s ή για καποιο που εδωσε 100ευρω για κινητο αλλης εταιριας.

Ολα ειναι θεμα service.

Επισης κατι που διαβασα παραπανω.Για ποιο λογο επρεπε να του δωσουν σφραγισμενο καινουργιο κινητο και οχι refubrished απο την στιγμη που το προβλημα εμφανιστηκε μετα το πρωτο διαστημα DOA?

Δημοσ.

Επισης κατι που διαβασα παραπανω.Για ποιο λογο επρεπε να του δωσουν σφραγισμενο καινουργιο κινητο και οχι refubrished απο την στιγμη που το προβλημα εμφανιστηκε μετα το πρωτο διαστημα DOA?

θα δεχοσουν ποτε για παραδειγμα refurbished μητρικη, τροφοδοτικο, σκληρο δισκο,

whatever αλλο ειναι "αυξημενου κινδυνου*"? (Μπορει να κανω λαθος μα) τα αιφονια

-περα απο την υψηλη τιμη κτησης/αγορας τους- μαλλον επισης εκει* τοποθετουνται...

Δημοσ.

υπαρχει μια ατυπη πολιτικη πως μετα απο τις 4 αντικαταστασεις σου δινουν σφραγισμενο αν μιλησεις μονο και μονο με το customer relations,γιατι η εξυπηρετηση της Apple στην Ελλαδα στο παιζουν πως δεν εχουν καμια σχεση με τα iPhone και οτι πεπει να μιλησεις με τον παροχο σου,γιαυτο και εξαλλου δεν εχει καμια επιλογη να πατησεις για iPhone που να σε εξυπηρετουν,πατας το 4 για iPhone και σου λεει παρε τον παροχο σου και στο κλεινει στην μουρη.Εδω μου λεγανε δεν εχουμε καμια δικαιοδοσια με την Info QUest ανε βγαλε ακρη..

Δημοσ.

θα δεχοσουν ποτε για παραδειγμα refurbished μητρικη, τροφοδοτικο, σκληρο δισκο,

whatever αλλο ειναι "αυξημενου κινδυνου*"? (Μπορει να κανω λαθος μα) τα αιφονια

-περα απο την υψηλη τιμη κτησης/αγορας τους- μαλλον επισης εκει* τοποθετουνται...

Τι δουλεια εχει το pc hardware με τα smartphones?Απο την στιγμη που σε ολα τα κινητα(και οχι μονο στα Iphone)αν σου παθει κατι μετα απο ενα διαστημα παιρνεις ανακατασκευασμενο κινητο γιατι να λειτουργουν διαφορετικα μονο για τα Iphone εκτως αν δεν εχει ετσι οριστει απο την εταιρια σαν οδηγια προς τα service??

υπαρχει μια ατυπη πολιτικη πως μετα απο τις 4 αντικαταστασεις σου δινουν σφραγισμενο αν μιλησεις μονο και μονο με το customer relations,γιατι η εξυπηρετηση της Apple στην Ελλαδα στο παιζουν πως δεν εχουν καμια σχεση με τα iPhone και οτι πεπει να μιλησεις με τον παροχο σου,γιαυτο και εξαλλου δεν εχει καμια επιλογη να πατησεις για iPhone που να σε εξυπηρετουν,πατας το 4 για iPhone και σου λεει παρε τον παροχο σου και στο κλεινει στην μουρη.Εδω μου λεγανε δεν εχουμε καμια δικαιοδοσια με την Info QUest ανε βγαλε ακρη..

Το ατυπη πολιτικη ομως αγαπητε δεν λεει πολλα. Εγω αυτο που δεχομαι ειναι οτι αν στις 3-4αντικαταστασεις σε μικρο διαστημα οπως εν μερη γραφεις εσυ δεν βγαινει ακρη,να ζηταγα τα χρηματα μου πισω αφου δουλεια δεν βλεπω να γινεται και δεν γινεται να μενω τοσο χρονικο διαστημα χωρις κινητο(ανεξαρτητου τιμης)και αν με κοροιδευει το service.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη θεωρεις φυσιολογικο(sic), σε κινητα σχεδον 1000 ευρω,
να (δεχεστε οτι) υπαρχουν τοσα προβληματα*, στα refurbished?
Αν ναι, ενταξει τι αλλο (χρειαζεται?) να πουμε, με τις υγειες σας!
:devil:
*γιατι, απλως στα ορια τυχαιοτητας, απο+κλειεται να ειναι αυτο...

Δημοσ.

Δηλαδη θεωρεις φυσιολογικο(sic), σε κινητα σχεδον 1000 ευρω,

να (δεχεστε οτι) υπαρχουν τοσα προβληματα*, στα refurbished?

Αν ναι, ενταξει τι αλλο (χρειαζεται?) να πουμε, με τις υγειες σας!

:devil:

*γιατι, απλως στα ορια τυχαιοτητας, απο+κλειεται να ειναι αυτο...

Σου εγραψα κατι και δεν λες να το καταλαβεις. Αν εσυ εχεις δωσει 1100ευρω για το Iphone 6s Plus 128gb δεν θα εχεις καλυτερη μεταχειριση απο αυτον που θα παρει το φθηνοτερο iphone στο service. Αν δεν σου αρεσει αυτο που γινεται και το θεωρεις λαθος,τοτε κοιτας σε αλλες εταιριες και αγοραζεις οικονομικοτερα.

Δεν ειναι το θεμα τι θεωρω εγω ή εσυ φυσιολογικο αλλα τι ισχυει.

Δημοσ.

Μηπως εσυ δεν θελεις να καταλαβεις οτι π.χ. ~20 χρονια πριν τα κινητα (παντοφλες!),
δεν θεωρουνταν αυξημενου κινδυνου hardware, ομως αυτο στο σημερα εχει αλλαξει?
:shifty:
Αν δεν μας αρεσει αυτο που γινεται και το θεωρουμε λαθος, μηπως πρεπει να αλλαξουμε
καπως-κατι(!) εμεις καταρχην το λιγοτερο ως πελατες -ωστε να αναγκασουμε σε αλλαγες?

Δημοσ.

Μηπως εσυ δεν θελεις να καταλαβεις οτι π.χ. ~20 χρονια πριν τα κινητα (παντοφλες!),

δεν θεωρουνταν αυξημενου κινδυνου hardware, ομως αυτο στο σημερα εχει αλλαξει?

:shifty:

Αν δεν μας αρεσει αυτο που γινεται και το θεωρουμε λαθος, μηπως πρεπει να αλλαξουμε

καπως-κατι(!) εμεις καταρχην το λιγοτερο ως πελατες -ωστε να αναγκασουμε σε αλλαγες?

Πιστευω οτι εν ετη 2016 ο κοσμος εχει με σοβαροτερα θεματα να ασχοληθει απο το παραπανω για να τον ενδιαφερει τοσο.

Δημοσ.

από ότι ξέρω η ινφοκουεστ κινήται εντός των ορίων που της έχει θέσει η APPLE 

βγάζει υπερβολικά μικρό κέρδος για να αναλαμβάνει το κόστος σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δημοσ.

εχει και συνεχεια το θεμα...καθως εβγαλα μια προχειρη ζελατινα που του εβαλα την μερα που το πηρα,το καθαρισα σημερα να του βαλω ενα tempered glass και βρηκα στην οθονη η ενα μπρικαρισμενο pixel η΄εναν κοκο σκονης που δεν φευγει...τι να κανω ρε παιδια?το κινητο πηγεωερχεται στην info quest απο αρχες Ιουνιου.....

Δημοσ.

εχει και συνεχεια το θεμα...καθως εβγαλα μια προχειρη ζελατινα που του εβαλα την μερα που το πηρα,το καθαρισα σημερα να του βαλω ενα tempered glass και βρηκα στην οθονη η ενα μπρικαρισμενο pixel η΄εναν κοκο σκονης που δεν φευγει...τι να κανω ρε παιδια?το κινητο πηγεωερχεται στην info quest απο αρχες Ιουνιου.....

Το πηγαίνεις πίσω, τους βρίζεις, και ζητάς τα χρήματα σου πίσω! Η πολιτική εγγύησης της apple λέει ξεκάθαρα για επιστροφή των χρημάτων σου! Μην ασχολείσαι άλλο!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...