Retromaniac Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Για αλλη μια φορα εχασες το ποιντ με το λιονταρι. Αλλα οκ,σε τοιχο μιλαω. Ζηστε στην ουτοπικη κοινωνια. Γινετε και vegans και ολα μια χαρα. Δεν έχασα τίποτα για άλλη μία φορά γιατί την προηγούμενη έγραψες ότι συμφωνείς. Δεν ζω σε καμία ουτοπική κοινωνία εξαιτίας σας. Αφήστε την λοιπόν την κοινωνία και μην προσπαθείτε για το καλύτερο αφού έτσι είναι τα πράγματα.
Getapen Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δεν είμαι άνθρωπος... επειδή είμαι άνθρωπος; Συγγνώμη που αγαπάω και ενδιαφέρομαι για την μάνα μου περισσότερο από την δικιά σου. Εσύ είμαι σίγουρος θα θυσίαζες την δικιά σου για την δικιά μου. Ή για κάποιο παιδάκι στην αφρική που δεν ξέρεις. Κανείς δεν εξισωνει τίποτα.. Ειδικά θέματα που δεν εξισωνονται.. Αλλά η ύπαρξη συμπονιας και ενσυναισθησης είναι απαραίτητα συστατικά της ανθρώπινης φύσης ίσης αξίας με το αίμα που τρέχει μέσα μας. 1
georgetsl Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Τα συγκεκριμένα αβαταρ, έχουν συμβολισμο.. Και δεν είναι άλλος από τη διαφορετικότητα. Όπου διαφορετικότητα ότι κάνεις κέφι. Μια χαρά κίνηση. Τυπε , σε οφθαλμιατρο ποτε πηγες τελευταια φορα ?? το αναπηρικο καροτσακι συμβολιζει μονο ανθρωπους ΑΜΕΑ (ατομα με αναπηρια )καθαρα και ξαστερα ....δεν ειναι μια διαφορετικοτητα που βαζεις μεσα και την σαρα και την μαρα αλλης διαφορετικοτητας κατα οπως μερακλωνεις εσυ καθε στιγμη και ερχεσαι σε κεφι !! λιγο σοβαροτητα και σεβασμος ,δεν βλαπτει ..... 1
Getapen Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Τυπε , σε οφθαλμιατρο ποτε πηγες τελευταια φορα ?? το αναπηρικο καροτσακι συμβολιζει μονο ανθρωπους ΑΜΕΑ (ατομα με αναπηρια )καθαρα και ξαστερα ....δεν ειναι μια διαφορετικοτητα που βαζεις μεσα και την σαρα και την μαρα αλλης διαφορετικοτητας κατα οπως μερακλωνεις εσυ καθε στιγμη και ερχεσαι σε κεφι !! λιγο σοβαροτητα και σεβασμος ,δεν βλαπτει .....Ρε μαστορα μιλάμε για συμβολισμο και όχι σήμα κατατεθέν... Ελληνικά μιλάμε... Αν οχι σε όποια γλώσσα η ομήγυρη θέλει.. Για να μην τρελαθούμε κιόλας. Τα περί σεβασμού στην καθημερινότητα πέραν του topic..
Nightshady Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Οι αντιφασιστες ειναι φασιστες με καλυτερο μαρκετινγκ μην τρελαθουμε. 2016 εχουμε ξεκολληστε, δεν ειναι σαν τα μπλε ανθρωπακια του Αβαταρ που πανε να σωσουν το δασος απο τους κακους κατακτητες... Για τον Φυσα δεν ξερω κατα ποσο ηταν φασιστας (αν κι οι στιχοι των τραγουδιων του ηταν προκλητικοτατοι κι απαισιοθ και με περιεχομενο που σε αλλες χωρες πιθανως να τον χωνανε και φυλακη εξαιτιας τους) αλλά σιγουρα δεν ηταν αγωνιστης, ουτε κι αθωα περιστερα. Και σ αυτο πιστευω οτι συμφωνουμε ολοι μας εδω. 4
aris1986 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Για τον Φυσα δεν ξερω κατα ποσο ηταν φασιστας (αν κι οι στιχοι των τραγουδιων του ηταν προκλητικοτατοι κι απαισιοθ και με περιεχομενο που σε αλλες χωρες πιθανως να τον χωνανε και φυλακη εξαιτιας τους) αλλά σιγουρα δεν ηταν αγωνιστης, ουτε κι αθωα περιστερα. Και σ αυτο πιστευω οτι συμφωνουμε ολοι μας εδω.Αυτό ακριβώς λέω. Τον μετέτρεψαν σε σύμβολο αγώνα, περιστέρι της ειρήνης. Ένας μπλεγμένος ήταν που τον έσφαξε ένας άλλος μπλεγμένος. Δράση- αντιδραση. Τα άκρα συγκρούονται... 3
Nikos667 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Όχι "μπορεί να γίνει ρατσιστής". Είναι ήδη ρατσιστής. Ειδικά όταν έχει ως φιλοσοφία του το "θάνατο σε όλους τους φασίστες" κι όταν λέει φασίστες εννοεί όλα τα άτομα με ακροδεξιές πεποιθήσεις, ακόμα κι αυτούς που δεν ενοχλούν κανέναν. Κι όχι, δεν είναι όλοι οι ακροδεξιοί σαν κάτι ενεργά μέλη της Χρυσής Αυγής που βγαίνουν στους δρόμους και πλακώνουν στο ξύλο όποιον αθώο περαστικό δεν τους γεμίζει το μάτι. Αν και δυστυχώς έχουμε φτάσει σε σημείο να θεωρείται φασίστας ακόμα κι όποιος κυκλοφορεί στην Αγγλία με καπέλο που έχει την σημαία της Αγγλίας: Kι όσοι απαντήσουν ότι η εν λόγω δημοσιογράφος πήγαινε γυρεύοντας, μαντέψτε ποιός είναι ο φασίστας. Η μόνη μου παρηγορία είναι όταν βλέπω αρκετούς φυσιολογικούς αριστερούς και παραδοσιακές φεμινίστριες να έχουν αηδιάσει με το πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση με την ακρο-αριστερά και τον φασισμό της πολιτικής ορθότητας. Καταλαβαινω τι λες.Καλο θα ηταν να αποφυγουμε να συζητήσουμε για πολιτικη ομως,οι λογοι προφανείς,ειμαι σιγουρος οτι τους αντιλαμβανεσαι(Site τεχνολογιας κτλπ). Παντως αυτο που πρεπει να μεινει ειναι το οτι δεν πρεπει να υπαρχει βιαιότητα ειτε σωματικης ειτε ψυχικής φυσεως.Σε εναν πλανητη με δις ανθρωπους ειναι αδυνατο ολοι να συμφωνουν.Ωστοσο υπαρχουν κανονες και ηθικα που πρεπει να τηρουνται ανεξαρτητως οπως υπαρχουν νομοι και στους πολεμους.
Vlad27 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Αυτά τα sjw δεν αντέχονται πλέον με τίποτα. Παίζουν με τις λέξεις και βγάζουν όλο τους το μίσος σε όσους διαφωνούν. Σημεία των καιρών δυστυχώς... 1
Jastonas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Trigger warning. This post contains LOGIC. μην συμπαθείς το διαφορετικό = αντιπαθείς το διαφορετικό = ρατσισμός δεν βοηθώ άνθρωπους με ειδικές ανάγκες αλλά δίνω προταιρεότητα σε δικούς μου χωρίς ειδικές ανάγκες = ρατσισμός. Ακόμη δεν κατάλαβες ποιος είναι ο ημιμαθής; Πάνω από την φύση είναι ο πολιτισμός και η παιδεία. Μάλλον μιλάω με τον Γιαχβέ... τον Ελοχίμ.... τον Ιησού... τον Κύριό μου! Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια τελειότητα σε ένα ανθρώπινο πρόσοπο. Εσύ δηλαδή αγαπάς ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους το ίδιο; Μα εμάς που διαφωνούμε μαζί σου, φαίνεται να μην μας συμπαθείς τόσο. Much racist?? Ποιος είσαι εσύ ρε Χεζούς να μας πεις ποιοι άνθρωποι μπαίνουν στην λίστα προτεραιότητας περί αναγκών. Και πως μετράς κάτι που δεν είναι μετρήσιμο. Πόση ώρα πρέπει να ξοδεύω την μέρα μου με ανθρώπους που έχουν πρόβλημα, πριν επισκεφτώ και την οικογένειά μου ή τους φίλους μου; Όχι ημιμαθή φίλε μου. Πάνω από την φύση είναι ο Θεός, ή το "τίποτα", ή ότι θες να πιστεύεις εσύ. Πάντως σίγουρα, η φύση ήρθε πρώτη, και πάνω σε αυτήν και στον τρόπο που λειτουργούμε ήρθε ο πολιτισμός και η παιδεία. Κανείς δεν εξισωνει τίποτα.. Ειδικά θέματα που δεν εξισωνονται.. Αλλά η ύπαρξη συμπονιας και ενσυναισθησης είναι απαραίτητα συστατικά της ανθρώπινης φύσης ίσης αξίας με το αίμα που τρέχει μέσα μας. Αχά. Και εμείς δεν τα χουμε επειδή το θεωρούμε χαζό να περνάνε την πολιτική τους ατζέντα κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι στην τελική ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ανθρώπους με προβλήματα, παρά τους βοηθάνε. Είστε τόσο τυφλοί, που δεν θέλετε καν να κάνουμε αυτό το debate. Να συζητήσουμε αν πραγματικά βοηθάει, και ΠΩΣ, αυτή η κίνηση. Εδώ και σελίδες, παραθέτουμε 2-3 πράγματα και λόγους που μας ενοχλούν στην κίνηση αυτή, και η μθευσμένη απάντησή σας είναι "είστε ρατσιστές" και "δεν έχετε συναίσθηση"..... εμείς που φαίνεται να είμαστε πολύ λιγότερο ρατσιστές από εσάς, και με περισσότερη συναίσθηση, καθώς η λύση σας καταστρέφει αυτούς τους ανθρώπους. Αυτό ακριβώς λέω. Τον μετέτρεψαν σε σύμβολο αγώνα, περιστέρι της ειρήνης. Ένας μπλεγμένος ήταν που τον έσφαξε ένας άλλος μπλεγμένος. Δράση- αντιδραση. Τα άκρα συγκρούονται... Αὐτὸ μὲ τὰ δύο μέτρα καὶ τὰ δύο σταθμὰ τὸ μισῶ! Ὅταν δέρνει ὁ ἀναρχικὸς ἢ ὁ ἀνταρσυώτης, εἶναι ἐπανάσταση. Ὅταν δέρνει ὁ χρυσαυγίτης εἶναι φασισμός. Σημασία λοιπὸν δὲν ἔχει πράξη ἀλλὰ τὸ ὑποκείμενο πρόσωπο ποὺ ἔπραξε. Ἢ μᾶλλον, ἡ ἰδεολογία τοῦ ὑποκειμένου. «Πές μου σὲ τί πιστεύεις, νὰ σοῦ πῶ τί ἔκανες.» Καταλαβαινω τι λες.Καλο θα ηταν να αποφυγουμε να συζητήσουμε για πολιτικη ομως,οι λογοι προφανείς,ειμαι σιγουρος οτι τους αντιλαμβανεσαι(Site τεχνολογιας κτλπ). Παντως αυτο που πρεπει να μεινει ειναι το οτι δεν πρεπει να υπαρχει βιαιότητα ειτε σωματικης ειτε ψυχικής φυσεως.Σε εναν πλανητη με δις ανθρωπους ειναι αδυνατο ολοι να συμφωνουν.Ωστοσο υπαρχουν κανονες και ηθικα που πρεπει να τηρουνται ανεξαρτητως οπως υπαρχουν νομοι και στους πολεμους. Δυστυχώς, το ποστ πολιτικό είναι καθώς από πολιτικές υποκινείται, που επηρεάζουν το gaming industry. Πρέπει δυστυχώς να συζητηθεί. MEGA SPOILER έκανα επίτηδες ένα ωραίο ορθογραφικό λάθος (πρόσοπο/πρόσωπο), γιατί ξέρω πως εσείς οι sjw όταν διαβάζετε λογική, παθαίνετε κοκομπλόκο και έχετε ανάγκη να επιτεθείτε σε κάτι άλλο. Τα ορθογραφικά σας αρέσουν, λες και εσείς δεν κάνετε ποτέ. Και μετά από ένα ολόκληρο σεντόνι, η απάντησή σας μπορεί να επικεντρωθεί μόνο στο ασήμαντο ορθογραφικό λάθος, παρά στην ορθολογική σκέψη.... Ε λοιπόν εγώ το έριξα το δολωματάκι μου να χαρείτε ότι έχετε κάτι να απαντήσετε, αλλά τσουπ... surprise!! 2
Vlad27 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 @JastonasΜπα δε νομίζω τα sjw να επιτεθούν για ορθογραφικό λάθος. Ξέρεις γιατί; Επειδή όλους όσοι διορθώνουν γραμματικά και συντακτικά λάθη άλλων, τους έχουν κολλήσει το παρατσούκλι του "grammar nazi". 1
Nightshady Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Αυτό ακριβώς λέω. Τον μετέτρεψαν σε σύμβολο αγώνα, περιστέρι της ειρήνης. Ένας μπλεγμένος ήταν που τον έσφαξε ένας άλλος μπλεγμένος. Δράση- αντιδραση. Τα άκρα συγκρούονται...Η ειρωνεία όμως ξέρεις ποιά είναι; Αντί να τιμωρηθούν οι φονιάδες δίχως δικαστικές διαδικασίες που κρατάνε μια αιωνιότητα με τους ενοχους να συμπεριφονται ελευθερα οπως γουσταρουν στις δικαστικες αιθουσες με απιστευτο θρασος και τραμπουκισμο (οπως κανουν και στην Βουλη αλλωστε), κάθονται κι ασχολούνται με ανουσιες αηδίες όπως το να του στήνουν αγάλματα και να δίνουν τ' όνομα του σε οδό. Μιλαμε για το απολυτο θεατρο του παραλογου.
Regulus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Ανάπηροι στα avatar αλλά κορμάρες, ε δεν θα τους κάνουμε και χοντρούς!
Jastonas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 http://www.dailydot.com/debug/pokemon-go-disabilities-problematic/
κβαντικος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 μην συμπαθείς το διαφορετικό = αντιπαθείς το διαφορετικό = ρατσισμός δεν βοηθώ άνθρωπους με ειδικές ανάγκες αλλά δίνω προταιρεότητα σε δικούς μου χωρίς ειδικές ανάγκες = ρατσισμός. Ακόμη δεν κατάλαβες ποιος είναι ο ημιμαθής; Πάνω από την φύση είναι ο πολιτισμός και η παιδεία. Πιο λαθος πεθαινεις. Λογικα το ξερεις, απλα προσπαθεις να νικησεις ενα e-επιχειρημα. Δεν συμπαθω το διαφορετικο = μου περνα αδιαφορο / δεν τρεφω συναισθηματα / δεν εχω αποψη περι του θεματος. Δεν συμπαθω το σκυλο σου, γιατι δεν τον ξερω, αυτο δεν σημαινει οτι τον αντιπαθω η τον μισω η whatever. 1
Retromaniac Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Πιο λαθος πεθαινεις. Λογικα το ξερεις, απλα προσπαθεις να νικησεις ενα e-επιχειρημα. Δεν συμπαθω το διαφορετικο = μου περνα αδιαφορο / δεν τρεφω συναισθηματα / δεν εχω αποψη περι του θεματος. Δεν συμπαθω το σκυλο σου, γιατι δεν τον ξερω, αυτο δεν σημαινει οτι τον αντιπαθω η τον μισω η whatever. πόσο δύσκολο θα είναι για τον e-εγωισμό σου και για το e-επιχειρήμα σου όταν το googlaris και καταλάβεις ότι το ΔΕΝ συμπαθώ = αντιπαθώ και όχι μου αδιάφορο. https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%80%CE%B1%CE%B8%CF%8E Ρήμα αντιπαθώ δεν συμπαθώ Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2016 από Retromaniac
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα