jimleft2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Καλησπερα Θα ηθελα να μου πειτε τι πρεπει να τσεκαρω και τι να ξετσεκαρω στις παρακατω ρυθμισης του ρουτερ μου για καλυτερες ταχυτητες.ευχαριστω' alt=''>
infin1tyGR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Το πιο πιθανό είναι ότι συγχρονίζεις σε ADSL2+ οπότε τίποτα από αυτά δεν θα σε βοηθήσει.
jimleft1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 ΝΑΙ ΣΕ ADSL2+ ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΩ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ?
panos- Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Στείλε μας τα στατιστικά για να δούμε αν μπορείς να κάνεις κάτι. Επίσης μην χρησιμοποιείς τα κεφαλαία.
jimleft1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Τυχαια ηταν τα κεφαλαια.σρ.Αυτα ειναι τα στατιστικα
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Τυχαια ηταν τα κεφαλαια.σρ. Αυτα ειναι τα στατιστικα Δεν μου ανοιγει η φωτογραφια
Xristaras12 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 δεν έχει σημασία τι θα τικάρεις και τι θα αφήσεις,το μόντεμ θα συγχρονίσει σε αυτό που παρέχει η γραμμή σου έτσι όπως ειναι τικαρισμένα όλα. Ξεκινάει και βλέπει τι "πρωτόκολλα" τρέχουν και ρυθμίζεται κατάλληλα.
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 δεν έχει σημασία τι θα τικάρεις και τι θα αφήσεις,το μόντεμ θα συγχρονίσει σε αυτό που παρέχει η γραμμή σου έτσι όπως ειναι τικαρισμένα όλα. Ξεκινάει και βλέπει τι "πρωτόκολλα" τρέχουν και ρυθμίζεται κατάλληλα. στον οτε εχει σημασια.ο οτε για καποιο λογο παει και σε κλειδωνει σε annex m αντι για annex a αλλα χωρις να σου δινει παραπανω Upload.οποτε αν το βαλεις σε annex a συνηθως κερδιζεις λιγακι σε ταχυτητα στο download.μπορει να χασεις λιγακι στο Upload. τωρα σε forthnet οχι δεν παιζει ρολο.απλα να βαλει μια φωτογραφια με τα χαρακτηριστικα της γρμαμης για να δουμε αν φοραει Profile ή oxi Οπως και επισης το zte ειναι για πεταμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα