Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...
Ετοιμαζω ενα νεο PC (το οποιο πιθανον να αργησει να ολοκληρωθει :P ) αλλα σκεφτομαι απο τωρα να παρω καποια οθονη για 1080p gaming στα ultra.

2 συγκεκριμενες που ειχα κατα νου ειναι οι εξης:
https://www.skroutz.gr/s/8247860/LG-25UM58-P.html
https://www.skroutz.gr/s/4263640/Asus-VS247HR.html

Οσο για την πρωτη , δεν ξερω κατα ποσο θα με βολεψει η ULTRAWIDE στο gaming, δεν εχω ξαναδει ποτε ultrawide και θα ειναι ρισκο λογικα..αν εχει καποιος καποια ιδεα για τις ultrawide, ευπροσδεκτη.

Η δευτερη μου κολλησε γιατι εχει 2ms αποκριση, σε μια πολυ καλη τιμη και καλο μεγεθος 23,6''

Αυτην την στιγμη για 1080p gaming εχω την SAMSUNG T22A300.
Παλιο μοντελο , ωστοσο με αφησε πολυ ικανοποιημενο αυτα τα 7 (?) χρονια.

BUDGET: Μεχρι 150 ευρω (?) ( Η ultrawide αποτελει εξαιρεση :P )

Δημοσ.

Καλησπέρα. Οι 25" 21:9 είναι πολύ κοντές, δεν τις προτείνω. Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις 60hz TN οθόνη, τα response times είναι ψέματα έτσι κι αλλιώς. Το καλύτερο είναι να αγοράσεις μια amd gpu, την rx480 ως καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή, και μία ips με freesync, δες την lg 23mp68.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Οι 25" 21:9 είναι πολύ κοντές, δεν τις προτείνω. Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις 60hz TN οθόνη, τα response times είναι ψέματα έτσι κι αλλιώς. Το καλύτερο είναι να αγοράσεις μια amd gpu, την rx480 ως καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή, και μία ips με freesync, δες την lg 23mp68.

εγινε φιλε μου , με καλυψες.

Οσον αφορα την lg23 μου αρεσε παρα πολυ! παρα πολυ ομορφη. δεν ξερω αν θα καταληξω σε αυτη αλλα σιγουρα θα ειναι βασικη-κυρια επιλογη. σε ευχαριστω

Δημοσ.

εγινε φιλε μου , με καλυψες.

Οσον αφορα την lg23 μου αρεσε παρα πολυ! παρα πολυ ομορφη. δεν ξερω αν θα καταληξω σε αυτη αλλα σιγουρα θα ειναι βασικη-κυρια επιλογη. σε ευχαριστω

Παρακαλώ. Εφόσον φτιάχνεις τώρα πισι και παίρνεις οθόνη είναι κρίμα να μην εκμεταλλευτείς το freesync σε ips οθόνη. Ή παραπάνω lg είναι ή καλύτερη στο budget της από Ελλαδα. Εναλλακτικά και οι samsung σειράς s2xf ειναι pls(ips) με freesync.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...