Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη υπαρχουν παιχνιδια που γεμιζουν την Vram χωρις ομως να το δικαιολογουν.

αυτο λιγο πιο ελληνικα να καταλαβουμε κ μεις π δν ξερουμε? :P

στο βιντεο αυτο κ οι 3 καρτες τερματισαν σχεδον απο vram κ ειναι 1080p..ρουφηχτρα το ROTB...στο 0:48 απο 3 γιγα βαρεσε ταβανι η τι αλλα δν επηρεασε τα fps..κ πιο κατω βαρανε ταβανι και τα 8 γιγα vram..

https://youtu.be/EsduiMcBCqc

συγκριση των 2 καρτων κανουμε δν ειπα κατι οτι ψαχνω καρτα η θελω αναβ    :-(

Δημοσ.

αυτο λιγο πιο ελληνικα να καταλαβουμε κ μεις π δν ξερουμε? :P

Θα πει οτι υπαρχουν παιχνιδια που σε 1080p μπορει να γεμισουν 4gb Vram αναλογα τις ρυθμισεις(κλασσικη περιπτωση το GTA V που εχει μεσα στο παιχνιδι επιλογη και σου δειχνει ποση Vram σου τρωει αναλογα με τις ρυθμισεις)για πλακα αλλα αν ειχες καρτα με 3gb Vram διαφορες δεν θα εβλεπες οπτικα(χοντρες παντα διαφορες) πχ http://www.tweaktown.com/tweakipedia/89/much-vram-need-1080p-1440p-4k/index.html

Εννοειται οτι στην παρουσα φαση παιρνεις Gtx 1070 μονο και μονο που ειναι πιο φρεσκια καρτα και με δωρο παραπανω Vram.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Έχω ψάξει στο internet αλλά δε βρίσκω καμία αξιόλογη πληροφορία. Έχω ήδη μια GTX 960 4G και σκέφτομαι μιας κι η τιμή έχει πέσει πολύ να πάρω άλλη μία για SLI. Αξίζει το κόπο ή είναι καλύτερο να τη δώσω κι να πάρω κάτι καλύτερο χωρίς SLI ;

Δημοσ.

Mπα.. Κράτα τα λεφτά σου!

1. Δεν αξίζει με  mid-range κάρτες το SLI.

2. Δεν έχει υποστήριξη από τους devs στα παιχνίδια ή αν έχει είναι του @$%^&* τις περισσότερες φορές.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντα είναι προτιμότερο να έχεις μία δυνατότερη κάρτα, οπότε πούλα τη και πάνε σε κάτι καλύτερο.

• Like 1
Δημοσ.

πουλα την και παρε την 970 ή την rx480.

Θα σου βγει τα ιδια χρηματα, θα εχεις την μιση καταναλωση απο οτι με sli και σαφως καλυτερη και ποιοτικοτερη αποδοση στα παιχνιδια. Μπορει με sli σε καποια παιχνιδια να εβγαζες περισσοτερα καρε, αλλα πολλες φορες το sli κανει stuttering και χαλαει την εμπειρια χρησης.

Δημοσ.

επειδή παρατήρησα στις λιανικές της Γερμανίας ίδια τιμή για rx480 & nv1060 αποφάσισα να δω ποια είναι ποιο "δυνατή".

Από τα 4 reviews πρόσεξα ότι μιλάμε για "ισοδύναμες" όπου προσπερνούν την άλλη αναλόγως της βελτιστοποίησης του παιχνιδιού!

Νομίζω ότι όποια και να αγοράσουμε από τις 2 είναι "σωστή" επιλογή και είναι αγορά VFM , futureproof.

να ένα review 1060 που την συγκρίνει με διάφορες και φυσικά με την RX480 στα παιχνίδια.

Link.png Site: http://www.tomshardware.com/reviews/nvidia-geforce-gtx-1060-pascal,4679-7.html

Ακούω απόψεις από τους πράσινους και τους κόκκινους.

Δημοσ.

καλημερα  σας! 
ποια απο τις δυο καρτες ειναι καλυτερη?

MSI GeForce GTX750 Ti 2GB Twin Frozr OC Gaming

Βασικά Χαρακτηριστικά Κατασκευαστής Επεξεργαστή   Nvidia Μοντέλο Επεξεργαστή   GeForce GTX 750 Ti Interface   PCI Express x16 3.0 Χωρητικότητα Μνήμης   2 GB Τύπος Μνήμης   GDDR5 Τεχνολογία Παράλληλης Επεξεργασίας   Δεν Υποστηρίζει Ειδικά Χαρακτηριστικά   3D, OverClocked, Αερόψυκτη
Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ταχύτητα Επεξεργαστή (Base Clock)   1020 MHz Ταχύτητα Μνήμης   5400 MHz Μέγιστη Ανάλυση   2560x1600 pixels Memory bus   128 bit Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού   -
Συνδεσιμότητα Συνδεσιμότητα   HDMI, VGA (D-Sub), DVI-D Dual Link DVI   Ναι
Palit GeForce GTX750 Ti 2GB StormX Dual 
  Βασικά Χαρακτηριστικά   Τεχνικά Χαρακτηριστικά   Συνδεσιμότητα  

Δημοσ.

κάνε κουράγιο λίγο ακόμη να πάρεις μια RX 460

+1 στα ίδια λεφτά με μια 750 Τι ελπίζουμε, με σαφώς καλύτερες επιδόσεις.

Δημοσ.

αρα καλυτερη καρτα γραφικων απο αυτες τις δυο μεχρι στιγμης ειναι η radeon rx 470? 

μπορειτε να μου πειτε τις σημαντικες διαφορες της rx 470 με τι παραπανω?

εχω διαβασει οτι η radeon rx 470 ειναι καλυτερη απο την gtx 950,ισχυει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...