Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο και το χρόνο να ασχοληθείς με αυτό το μηχάνημα! Καλύτερα να αγοράσεις ένα rapsberry pi 3 και να τελειώνεις! Θα σου πάει 50-100 ευρώ και θα έχεις κάτι πιο αξιόπιστο!

• Like 1
Δημοσ.

Αν καταφέρεις να βρεις την 8400GS με τον G98 πυρήνα σε 3.3V PCI-32 slot τότε ίσως καταφέρεις να έχεις DXVA ή αλλιώς hardware acceleration στα Windows.

Aν υποστηρίζει AGP η μητρική τότε κοιτάς μόνο σε ATi μεριά, ΗD3650 κτλ, απλά επειδή είναι πρώτης γενιάς και σχεδόν δεκαετίας μη περιμένεις και πάρα πολλά.

Πάρε ένα τάμπλετ ή ένα πλήρες συστηματάκι s775 με 100 ευρώ να κάνεις τη δουλειά σου lol!

Δημοσ.

Σκέφτηκα να αναβαθμίσω το εν λόγω μηχάνημα για να μην κάθεται

ATI Radeon HD 3650, ATI Radeon HD 4670 λέτε να είναι συμβατή σε αντικατασταση της Matrox G450;

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις οποίες απαντήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους! Το pc ειναι αυτο της υπογραφης και σημερα ειχα την εξης απιστευτη προταση:

Βρεθηκε ανθρωπος που θελει να αγορασει (και μαλιστα επιμενει σθεναρα!!) την καρτα γραφικων μου με 80€.....Η καρτα ειναι η AMD Radeon HD 6870.

Οπως καταλαβαινετε, καθε προσπαθεια να τον πεισω οτι αγοραζει πανακριβα επεσε στο κενο (και ναι, μιλαω σοβαρα....ουτε εγω το πιστευω ακομα και μιλαγαμε 10 λεπτα και τελικα δεν τον επεισα!)

Οποτε θα ηθελα προτασεις για αναβαθμιση. Σκεφτομουν την 750Ti αλλα οποιαδηποτε αλλη προταση με ενα budget 80€ ειναι καλοδεχουμενη. Μπορω να βαλω κι ενα 20αρικο ακομα και να παει στα 100 αν χρειαστει. Ξερω οτι σε αρκετες θα εχω bottleneck αλλα ισως μετα απο χρονια τολμησω oc....

Δημοσ.

Τι ειναι αυτο?

Θα κλειδωθεί το θέμα εδώ εφόσον αφορά αναβάθμιση κάρτας γραφικών. Υπάρχει σχετική ενότητα, συγνώμη που δε διευκρίνισα δεν είδα πως είσαι καινούριος και δε θα το καταλάβαινες. 

Δημοσ.

καλησπερα στην κοινοτητα...θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση,,,αξιζει καποιος(που δν το νοιαζει η καινουρια γενια τo καινουριo chip της σειρας 1000 και ολα αυτα τα σχετικα)να παρει στην σημερον ημερα μια GTX 980 ti αντι για καποια 1070??πολλα benchs που εχω δει οι 2 καρτες ειναι σχεδον ισαξιες...κ ισως με OC κ στις 2 η 980τι να φευγει λιγακι μπροστα..θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας..ευχαριστω εκ των προτερων...

κ ενα λινκ με τα χαρακτηριστικα των δυο καρτων..

http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=3585&gid2=3141&compare=geforce-gtx-1070-asus-rog-strix-gaming-oc-8gb-edition-vs-geforce-gtx-980-ti-asus-directcu-iii-oc-strix-gaming-6gb-edition

Υ.Γ:haters gonna hate  :P

Δημοσ.

Εννοείται 1070 λόγω νεότερης λιθογραφίας αλλά και τα +2GB Vram θα χρειαστούν στα επόμενα παιχνίδια σίγουρα.

σε 1080ρ π ειμαι δν νομιζω να περασω τα 5 γιγα ποτε :P ..κ σε 1440ρ που εχω δει σε κατι sites τα 6 γιγα ειναι αρκετα..αλλα τα 6 γιγα μπορει να μην ειναι κ τοσο future proof

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...