athinakias Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 χθες ενας ξαδερφος μου μου πουλησε το iphone 5s 80€ γιατι ηθελε καινουργιο εγω εκανα restore απο itunes σε ios 9.3.2 και το ενεργοποιησα με την σιμ μετα απο λιγο ομως μου εβγαλε no service τι να κανω ;
brotrainer Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Χαχαχαχαχαχαχαχαχα Να προσέχεις τι αγοράζεις. Πηγαίνετό στην Apple ή στο Public να το τσεκάρουν.
La_MoRt Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 χθες ενας ξαδερφος μου μου πουλησε το iphone 5s 80€ γιατι ηθελε καινουργιο εγω εκανα restore απο itunes σε ios 9.3.2 και το ενεργοποιησα με την σιμ μετα απο λιγο ομως μου εβγαλε no service τι να κανω ; Ε καλά ο ξάδελφός σου δε σου είπε ότι έχει κάποιο πρόβλημα; Το προσπερνώ, δοκίμασε να αλλάξεις τη SIM card μπορεί να έχει φάει κάποιο κόλλημα.
athinakias Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ε καλά ο ξάδελφός σου δε σου είπε ότι έχει κάποιο πρόβλημα; Το προσπερνώ, δοκίμασε να αλλάξεις τη SIM card μπορεί να έχει φάει κάποιο κόλλημα. οταν μου το εδωσε δεν ειχε κανενα προβλημα αλλα επειδη εχει πολλα μεσα στι κινητο και δεν ειχε μνημη το εκανα επαναφορα απο itunes και μετα εμφανιστηκε το προβλημα
athinakias Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Κανε μια επαναφορά δικτύου Απο τις ρυθμίσεις ναι θα το κανω ευχαριστω
paylidis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μηπως ήταν απο εξωτερικο η συσκευη και ειναι κλειδωμένη σε καποιο δίκτυο;
makiss8 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 νομιζω και σε ελληνικο δικτυο μπορει να κλειδωσει,, δεν ειμαι σιγουρος
Kostas0809 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 το κινητο ειναι απο ελλαδα και το δουλευα με vodafone
soteras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Αφού όταν έκανες επαναφορά έγινε το θέμα λογικά ή κάτι έκανες λάθος ή ενεργοποιήθηκε καμία υπηρεσία find my phone.Δεν κατέχω πολύ το άθλημα ιφονε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα