mynam3 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ποια φωτογραφικη μηχανη προτεινετε εως 150 ευρω για απλη χρηση? Με ενδιαφερει να βγαζω φωτογραφιες και ελαχιστα video, ομως θα ειναι και ημερας αλλα και νυχτας. Εχω διαβασει για αυτην καλα λογια μεχρι στιγμης http://www.skroutz.gr/s/6350761/Canon-PowerShot-SX-410-IS.html Προτεινετε κατι αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Καποια βοηθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenit24 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 έχω μια compact 3ετίας σχεδόν (αλλα compact ) οπότε δεν είμαι η καλύτερη λύση να σου προτίνω κάτι αλλά θα έλεγα να αποφύγεις τέτοιες κάμερες που δείχνεις εσύ καθώς είναι ογκόδεις χωρίς λόγο πόσο να χρειαστείς το 40x zoom του?,η δικιά μου έχει x12 και θα το χρησιμοποιήσω τόσο πολύ μια στις 100 φωτογραφίες. και το λέω αυτό γιατί πολλοί την αγοράζουν την συγκεκριμένη περιμένοντας παρόμοιες δυνατότητες με dslr ( λόγω σχεδίου ) αλλα για τότε που βγήκε η δικιά μου η compact με αυτες της superzoom ήταν οι διαφορές πολλές και τεράστιες. Που στοχεύαν σε πιτσιρίκια 15 ετών να το παίξουν φωτογράφοι. Kαι άμα δεις τις κριτικές απο κάτω λένε για μέσους-αρχάριους χρήστες ( δηλαδή μια compact μηχανή έχει και επίπεδο του χρήστη ? ) και προφανώς αναφέρουν και την λέξη dslrτελείος φιλικά κουβέντα να γίνεται.(κάτοχος nikon s220 2011,nikon s6500 2013,nikon d600) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα