thanasisapo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Καλημέρα παιδια... ηθελα να ρωτησω κατι μηπως ξερετε... αγορασα ενα s6 edge plus το οποιο ειχε προβλημα στην οθονη... αφου μιλησα λοιπον με το service της γλυφαδας μου ειπα οτι θα μου την αλλαξουνε κ οτι ειναι μεσα στην εγγύηση. Καπου πηρε το αφτι μου οτι δεν υπαρχουν γνησιες οθονες κ οτι πρεπει να μου κανουν αντικατασταση το κινητο... Ειχε κανεις καμια αναλογη εμπιρια η υπαρχει καποιος που ξερει και μπορει να με βοηθησει;
Goro29 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Φιλε μου μια χαρά γνήσιες οθόνες έχουν μην ακούς μπούρδες που κατεβάζει από το μυαλό του ο κάθε άσχετος.. Πόσο καιρό το έχεις και από που είναι Αγορασμένο?
thanasisapo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Απο σκρουτζομαγαζο... 2 μηνες... δεν ειναι μπουρδες τεχνικος κινητών απο μεγαλο μαγαζι της Αθήνας μου το ειπε... Να ειναι τοσο ασχετος;
La_MoRt Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ναι δεν είναι άσχετος το λέει επίτηδες και θα σου εξηγήσω το λόγο. Ο τεχνικός που δεν είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Samsung Hellas εκτός από οθόνες φτιάχνει ξεχωριστά και τζάμια από οθόνες και ότι άλλο χρειαστεί. Άκου τώρα το παράδοξο η Samsung Hellas στις περιπτώσεις σπασίματος ή μερικής καταστροφής της οθόνης των κινητών της δεν αλλάζει τζάμι πχ αλλά όλη την οθόνη γιατί πάει σετ. Δε πωλείται αυθεντικό ανταλλακτικό για οθόνη ξεχωριστά καθώς η Samsung δε τα διανέμει. Άρα ότι κυκλοφορεί ξεχωριστά είναι μούφα, για να μπορέσει λοιπόν και ο τεχνικός να πουλήσει σου λέει ότι είναι όλα μούφα για να φανεί και το δικό του οκ. Ότι σου λέω στο λέω από πρώτο χέρι μέσα από αντιπρόσωπο εξουσιοδοτημένο της Samsung Hellas. Οπότε μην ακούς τι λένε και αν το service που θα το πας είναι εξουσιοδοτημένο δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.
thanasisapo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Σε ευχαριστω για την απάντηση... το θεμα ειναι οτι ξερει οτι εχω εγγυηση κ δεν μου ειπε καν να την αλλαξω σε αυτον... κ δεν ειχε τετοια προθεση γιατι ο ιδιος με παρότρυνσε για την Samsung. Τελος παντων μακαρι να κανει λαθος κ να εχετε δικιο...
La_MoRt Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δεν υπάρχει πιθανότητα η ίδια αντιπροσωπεία να μην έχει αυθεντικά ανταλλακτικά σου φαίνεται λογικό εσένα;
thanasisapo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Οχι αλλα δεν μου φαίνεται κ απιθανο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα