Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν λίγες μέρες έγινα κάτοχος ενός Samsung Gear Vr. Δημιούργησα λογαριασμό στην Oculus, αλλά με έκπληξη διαπίστωσα πως δεν δέχεται τις κάρτες μου, το πρόβλημα δεν νομίζω πως είναι λόγω Capital Controls, μιας και οι κάρτες μας γίνονται δεκτές στo Aple Store και Android Store. Το πρόβλημα μοιάζει να είναι όταν επιλέγουμε για χώρα κάρτας την Ελλάδα και εκεί που ζητάει ZIP/Postcode εμείς βάζουμε τον ΤΚ μας, ο οποίος προφανώς δεν είναι στη βάση δεδομένων της Oculus. Εγώ έστειλα email στην Oculus και τους το ανέφερα, μου είπαν ότι δεν το γνώριζαν το πρόβλημα και θέλουν να το κοιτάξουν, επίσης ενημέρωσα και τη Samsung, η οποία όταν κάνουν επίδειξη (στο Public στο Mall για παράδειγμα) χρησιμοποιούν Free Apps, και μου είπαν πως ούτε αυτοί το γνώριζαν το πρόβλημα, θα το ψάξουν και θα με ενημερώσουν. Άντε να δούμε, γιατί αλλιώς το Oculus είναι πραγματικά ΑΧΡΗΣΤΟ στην Ελλάδα. Θέλω να κατεβάσω το Minecraft αλλά μόνο free apps μπορώ αυτήν τη στιγμή.

post-304688-0-94842600-1467874453_thumb.jpg

Επεξ/σία από Valandis12
Δημοσ.

Έχω στείλει τόσα μηνύματα στην Oculus και τώρα μου λένε πως το πρόβλημα είναι τα Capital Controls, τους ανέφερα πως με τις κάρτες μου κάνω αγορές στο Android Store kai στο Apple Store, αλλά μου είπαν πως αυτοί έχουν ανακαλύψει τρόπο να ξεπερναν τα Capital Controls στην Ελλάδα. Μιλάμε οι άνθρωποι είναι οι απόλυτοι ερασιτέχνες. Στην Samsung μου έκλεισαν ραντεβού για την Δευτέρα μπας και βρεθεί λύση. Η λεπτομέρεια που έχω δει και δεν ξέρω αν είναι αυτή η λύση, είναι που αναφέρει να βάλουμε τα στοιχεία μας όπως ακριβώς είναι στην κάρτα μας. Το Zip/Postcode που ζητάει να βάλουμε αναφέρεται μάλλον στον κωδικό που έχουν οι Πολιτείες στις ΗΠΑ και όχι στον δικό μας ΤΚ. Για αυτό και όταν βάζω εγώ τον δικό μου ΤΚ αυτός δεν ανταποκρίνεται στην κάρτα. Μάλιστα, στα Store των άλλων εταιρειών δεν στο ζητάει σαν προαπετούμενο για την επαλήθευση της κάρτας.

Αν βρεις το οτιδήποτε ενημέρωσέ με, σε ευχαριστώ πολύ.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αναφέρομαι στην αγορά, ήθελα να κατεβάσω το minecraft για τον πιτσιρικά και δεν μπορούσα. Η λύση βρέθηκε και είναι η κάρτα Revolut. Υπάρχει και αντίστοιχο app στο Google Play Store.

• Like 1
Δημοσ.

Αναφέρομαι στην αγορά, ήθελα να κατεβάσω το minecraft για τον πιτσιρικά και δεν μπορούσα. Η λύση βρέθηκε και είναι η κάρτα Revolut. Υπάρχει και αντίστοιχο app στο Google Play Store.

Μα οι περισσότεροι όπως και να χει με revolut κάνουμε την δουλειά μας :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...