Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους

Όπως λέει και ο τίτλος επιτρέπεται να κάνεις αναστολή σε σκληρό δίσκο SSD;

Έχω τον Samsung SSD 850 PRO 256GB σε σταθερό υπολογιστή,που έχει δικό του λογισμικό όπου επιλέγεις ρυθμίσεις που θέλεις.Δεν είμαι όμως σίγουρος εάν επιτρέπεται σε δίσκο SSD να κάνεις αναστολή λειτουργίας.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

ναι κάνε.

η αδρανοποίηση δεν κάνει καλό γιατι γράφει δεδομένα στον ssd

Βασικά, τα πάντα μπορεί να κάνει και τα πάντα κάνουν,απλά τρως άδικα τις εγγραφές που μπορεί να αντέξει ο ssd.

Δημοσ.

ναι κάνε.

η αδρανοποίηση δεν κάνει καλό γιατι γράφει δεδομένα στον ssd

Βασικά, τα πάντα μπορεί να κάνει και τα πάντα κάνουν,απλά τρως άδικα τις εγγραφές που μπορεί να αντέξει ο ssd.

urban legend!

Σύμφωνα με υη samsung για τον 850 pro:

Samsung claims a MTBF of 2.0 million hours, which is quite high for a consumer grade SSD, but then they say the drives can also handle a total of 150TB worth of writes before expiring.

Το mtbf των pro είναι ιδιαίτερα υψηλό αν το συγκρίνεις με τα 1Μ-1.4Μ hours των περισσότερων μηχανικών δίσκων. Επίσης για να πιάσεις τα 150TB εγγραφής (αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται στο κάθε sector) θα έχει βγει πρώτα η Ελλάδα από το μνημόνιο, θα ανακάμψει η οικονομία μας σε θεαματικά επίπεδα, θα γίνουμε όλοι οι Έλληνες συνειδητοποιημένοι πολίτες και εγώ θα πιάσω μοναδικό 6άρι στο joker μετά από 5 τουλάχιστον jackpot.

Δημοσ.

Από όσο ξέρω ανασυγκρότηση δεν πρέπει να κάνουμε στους SSD. Οπότε πάμε και ξετσεκάρουμε  την αυτόματη ανασυγκρότηση δίσκου.

Δημοσ.

Από όσο ξέρω ανασυγκρότηση δεν πρέπει να κάνουμε στους SSD. Οπότε πάμε και ξετσεκάρουμε  την αυτόματη ανασυγκρότηση δίσκου.

Αυτό ναι!

Δημοσ.

τωρα πια και να θες να κανεις ανασυγκροτηση σε ssd απλα δε μπορεις. Και οσων αφορα το hib, βαζε το πισι σε sleep αλομη καλυτερα.

Δημοσ.

urban legend!

Σύμφωνα με υη samsung για τον 850 pro:

Το mtbf των pro είναι ιδιαίτερα υψηλό αν το συγκρίνεις με τα 1Μ-1.4Μ hours των περισσότερων μηχανικών δίσκων. Επίσης για να πιάσεις τα 150TB εγγραφής (αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται στο κάθε sector) θα έχει βγει πρώτα η Ελλάδα από το μνημόνιο, θα ανακάμψει η οικονομία μας σε θεαματικά επίπεδα, θα γίνουμε όλοι οι Έλληνες συνειδητοποιημένοι πολίτες και εγώ θα πιάσω μοναδικό 6άρι στο joker μετά από 5 τουλάχιστον jackpot.

δυστιχος 150 ειναι σαν συνολο αν δεν κανω λαθος (και αυτο σε πολυ καλους δισκους το βλεπουμε με μεγαλο μεγεθος μαλυστα.......)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...