pavlos88 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ενταξει. Ευχαριστω και παλι και τους δυο σας. Κατι τελευταιο μονο μιας και στο aliexpress μιλανε για 3 διαφορετικα ειδη ρομ. 1, Σφραγισμενο κουτι ""it's mean the phone with China stock firmware, only english and chinese support.No google play pre installed,"" 2, Xiaomi Released Official Global Firmware,with multi language,support OTA update, το εγκαθιστουν αυτοι και εχει λιγες παραπανω γλωσσες αλλα οχι ελληνικα. και 3, την πολυγλωσση ρομ ( που την αποριψαμε). Ποια απο τις δυο πρωτες εννουμε για επισημη? και τις δυο?
stedes Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12549-Νέος-στη-Xiaomi-Διάβασε-εδώ-πριν-ρωτήσεις/διάβασε και θα καταλαβεις
Diamback Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Αυτό που σου είπε ο φίλος ο newsformobiles θα τους πεις να στο στείλουν με την Αγγλοκινεζικη και όταν ερθει περνάς την Ελληνική και δεν εχεις κανένα πρόβλημα. Έχει το swiftkey εγκατεστημένο που μπορείς να γράψεις σε όποια γλώσσα θέλεις!
pavlos88 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω Diamback. Ξεκινησα το θεμα ομως επειδη ΔΕΝ θελω να μπω στην διαδικασια να περασω οτιδηποτε μονος μου επειδη δεν το εχω ξανακανει και δεν θελω να βρεθω σε καμια δυσαρεστη θεση οπως καποιος που διαβαζα πριν μερικες μερες του οποιου το τηλεφωνο κλειδωσε και επρεπε να το ξαναστειλει στο καταστημα. (δεν υθμαμαι ολες τις λεπτομερειες). Θελω μενου Ελληνικο η αγγλικο (δεν με πολυενδιαφερει αναμεσα στις δυο γλωσσες), αλλα θελω ΟΠΩΣΔHΠΟΤΕ να μπορω να γραφω σε Σουηδικα, Αγγλικα, Ελληνικα και Ιταλικα. Δεν υπαρχει κανεις με αυτο το κινητο (xiaomi redmi note 3 pro) και επισημη ρομ να δει να υπαρχουν οι προαναφερομενες γλωσες στο πληκτρολογιο του να με σιγουρεψει πριν την αγορα? Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2016 από pavlos88
pavlos88 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Απο το chat του vickmall μου απαντησε καποια οτι δεν μπορεις με επισημη ρομ εγκατεστημενη να γραψεις σε αλλες γλωσσες.
wolfskinn Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Λοιπον φιλε αμα δεν εχεις προβλημα το μενου σου να ειναι στα αγγλικα θα επιλεξεις την global rom. Υποστηριζει αυτοματες ενημερωσεις και γραφεις σε οτι γλωσσα υπαρχει στον πλανητη. Αλλιως παιρνεις την ελληνικη και θα καθεσε να κανεις χειροκινητα τα update απο το pc, εφοσον βεβαια το επιθυμεις. Αυτα..
pavlos88 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Για να γραφω ελληνικα η σουηδικα με την global rom θα πρεπει να εγκαταστησω καποιο διαφορετικο πληκτρολογιο απο το google market? η θα μπορω με το android πληκτρολογιο να το κανω αυτο? Γιατι μου απαντησε αυτη απο το καταστημα οτι δεν μπορω να γραφω σε αλλη γλωσσα αν εχω την global rom?
mylo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 το παιρνεις με global. η γλώσσα του μενου θα ειναι μεν στα αγγλικα ωστόσο θα κατεβασεις μια επιλεον εφαρμογη (οποια θες) πληκτρολογιου και έτσι θα μπορεις να γραφεις σε όποια γλώσσα θες. ελληνικα σουηδικα κλινκκλονγκ κλπ.
wolfskinn Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Εμενα ειχε προεγκατεστημενο το SwiftKey σκεψου, αρα ουτε να το κατεβασεις δεν χρειαζεται... Μονο το πακετο της γλωσσας απο τις ρυθμησεις του πληκτρολογιου κατεβαζεις.
pavlos88 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω, 1. Official Developer Rom (Only Chinese&English language) 2. Official Global Rom&Google play store(No Greek language) 3. Mulit-language ROM&Google play Mylo Εννοεις το δευτερο ετσι? Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2016 από pavlos88 1
dendenden Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ναι το δεύτερο. Οταν σου έρθει βάζεις το Google Keyboard/Swift από το Google play store και θα είσαι OK!
pavlos88 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ενταξει. Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια. Απο πλευρας μου το θεμα μπορει να κλεισει αν δεν υπαρχει κατι αλλο σημαντικο για συμπληρωση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα