Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πρότεινα το ολοκαίνουργιο Lenovo Moto G4 στα 200€!

χμμμ θα ρίξω μια ματιά... αν και δεν πολυπάω Lenovo

Καλά στο multitasking μην παίρνεις και όρκο... Τι να τα κάνεις τα 6gb Ram οταν το σύστημα δεν τα βλέπει.

Το κινητό είναι φάση σου πουλάω αμάξι 300 άλογα, αλλά για να μην καις πολύ βενζίνη, μόνο τα 100 αξιοποιείς.

Αν εξαιρέσουμε τα GB όμως, πως τα πάει στο multitasking?

Καλα δεν το αφηνεις ετσι περναε μια βολτα απο το miui hellas και του βαζεις απο κει rom Ελληνικη.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω ελληνική rom σε κινητό(γιαυτό και έκανα edit το ποστ χτες). Ελληνικά και τεχνολογία δεν πάνε πακέτο... English μέχρι να πεθάνω.

Δημοσ.

χμμμ θα ρίξω μια ματιά... αν και δεν πολυπάω Lenovo

Το Moto, αν και λέει Lenovo, δεν έχει σχέση με τα Lenovo που ξέρεις.

Δημοσ.

Καλά στο multitasking μην παίρνεις και όρκο... Τι να τα κάνεις τα 6gb Ram οταν το σύστημα δεν τα βλέπει.

Το κινητό είναι φάση σου πουλάω αμάξι 300 άλογα, αλλά για να μην καις πολύ βενζίνη, μόνο τα 100 αξιοποιείς.

δεν ισχύει, έχει διορθωθεί με update.το 1+3 έχει εξαιρετικό multitasking.

Καλα δεν το αφηνεις ετσι περναε μια βολτα απο το miui hellas και του βαζεις απο κει rom Ελληνικη.

Εγω θελω να δωσω το Xiaomi mi note pro για να παρω η το Max η το LeTV X900 (ποιο ειναι καλυτερο?)

Ειχα εναν κλωνο του Galaxy mega 6.3 και για την χερουκλα μου μια χαρα ηταν οι 6.3 ιντσες οποτε τα δυο παραπανω δεν θα με χαλασουν.

δεν έχω δουλέψει το letv αλλά χαλαρά θα έπαιρνα το mi max ανάμεσα στα 2 λόγο της ελληνικής κοινότητας.

Δημοσ.

αυτή η καραμέλα έλιωσε με το update, τίποτα άλλο έχεις ?

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε και λέμε....

Να έχει τουλάχιστον:

• Μεγάλη οθόνη για να διαβάζω PDF, να βλέπω ταινίες.
  • Καλή ποιότητα οθονης, να μπορώ να διαβάζω στην παραλία π.χ
  • Γρήγορη CPU και αρκετή RAM για να μην κολλάει με ψιλοπράγματα
  • Καλή κάμερα, μπας και αρχίσω να το χρησιμοποιώ καθόλου.
  • Όσο πιο λιγότερο bloatware γίνεται.
  • Καλή μπαταρία

Extra υπέρ:

• Κάρτα μνήμης
  • Καλή τιμή, αν γίνεται :P

Αδιάφορα:

• Fingerprint sensor
  • Ελληνική γλώσσα
  • Dual Sim
  • 120fps videos κτλπ κτλπ
  • Secondary cam (έλεος με τις selfies)

Γενικά, να μην είναι κάτι ψόφιο όπως το Moto G που έχω τώρα. Μου έχουν προτείνει αυτά αλλά δεν ξέρω.. σκέφτομαι και για S7 edge αλλά πολλά τα λεφτά.... οπότε λέω να συμβιβαστώ και λίγο..

Επίσης ψιλοβιάζομαι... δεν μπορώ π.χ να περιμένω μέχρι τον Αύγουστο να βγει κάτι άλλο. Θέλω να το παραγγείλω σήμερα αύριο για να δώσω το Moto G σε φίλο.

Thanks!!

αφού ξέρεις από moto χτυπά κάνα x play ή style ανάλογά χρήματά που μπορείς να διαθέσεις

Δημοσ.

Τελικά πήγα να πάρω το OP3 και έφαγα άκυρο απο πιστωτική... δεν με θέλει

Ότι να ναι, ενεργοποίησα ξανά το paypal που το είχα κόψει γιατί δεν πέρναγαν οι πιστωτικές, και πέρασε κανονικά... τι να πω...

Thanks όλους για τις προτάσεις, δυστυχώς δεν είχα χρόνο να το ψάξω περισσότερο, ελπίζω να μου βγει καλό ;)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...