Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν έχουμε και λέμε....

Να έχει τουλάχιστον:

• Μεγάλη οθόνη για να διαβάζω PDF, να βλέπω ταινίες.
  • Καλή ποιότητα οθονης, να μπορώ να διαβάζω στην παραλία π.χ
  • Γρήγορη CPU και αρκετή RAM για να μην κολλάει με ψιλοπράγματα
  • Καλή κάμερα, μπας και αρχίσω να το χρησιμοποιώ καθόλου.
  • Όσο πιο λιγότερο bloatware γίνεται.
  • Καλή μπαταρία

Extra υπέρ:

• Κάρτα μνήμης
  • Καλή τιμή, αν γίνεται :P

Αδιάφορα:

• Fingerprint sensor
  • Ελληνική γλώσσα
  • Dual Sim
  • 120fps videos κτλπ κτλπ
  • Secondary cam (έλεος με τις selfies)

Γενικά, να μην είναι κάτι ψόφιο όπως το Moto G που έχω τώρα. Μου έχουν προτείνει αυτά αλλά δεν ξέρω.. σκέφτομαι και για S7 edge αλλά πολλά τα λεφτά.... οπότε λέω να συμβιβαστώ και λίγο..

Επίσης ψιλοβιάζομαι... δεν μπορώ π.χ να περιμένω μέχρι τον Αύγουστο να βγει κάτι άλλο. Θέλω να το παραγγείλω σήμερα αύριο για να δώσω το Moto G σε φίλο.

Thanks!!

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα να διαλέξεις κάτι από εδώ.

Χωρίς να έχω κάποιο θέμα με εσένα ή την Xiaomi(κι εγώ Redmi Note 2 έχω), θέλω να σου κάνω μία ερώτηση: Γιατί προτείνεις συνεχώς κινέζικα και συνήθως Xiaomi?
Δημοσ.

Χωρίς να έχω κάποιο θέμα με εσένα ή την Xiaomi(κι εγώ Redmi Note 2 έχω), θέλω να σου κάνω μία ερώτηση: Γιατί προτείνεις συνεχώς κινέζικα και συνήθως Xiaomi?

Γιατί το κινητό μου είναι Xiaomi Note Pro, ξέρω ότι τα κινητά της είναι καλά και βλέπω δίπλα στο φόρουμ της miui ότι κάνουν φοβερή δουλειά, βοηθάνε τους νέους χρήστες, συνεχώς βελτιώνονται, οπότε δεν έχεις το φόβο ότι θα μείνεις ακάλυπτος. Με τα LeTv πχ, international rom με ελληνικά φτιάχνει κάποιος ιταλός και σίγουρα δεν υπάρχει η υποστήριξη πως του xiaomi-miui. Τα meizu πολύ καλά κινητά, αλλά και πάλι η ελληνική κοινότητα δεν είναι ίδια. Κινητό από Ελλάδα τις περισσότερες φορές δεν συμφέρει να πάρεις.
  • Like 1
Δημοσ.

Μήπως ένα phablet θα σε βόλευε καλύτερα;

Ναι αυτό ξέχασα να το αναφέρω... θέλω τέτοιο κινητό για να μην χρειαστώ να πάρω και tablet... αν και φοβάμαι οτι στο τέλος θα χρειαστώ και tablet :(

Πάντως κινητό χρειάζομαι σίγουρα γιατί το Moto G δεν κάνει για τίποτα (μόνο για ξυπνητήρι).

Δημοσ.

Ναι αυτό ξέχασα να το αναφέρω... θέλω τέτοιο κινητό για να μην χρειαστώ να πάρω και tablet... αν και φοβάμαι οτι στο τέλος θα χρειαστώ και tablet :(

Πάντως κινητό χρειάζομαι σίγουρα γιατί το Moto G δεν κάνει για τίποτα (μόνο για ξυπνητήρι).

Εγώ απλά φοβάμαι πώς θα σου βγούν τα μάτια σε λίγες ίντσες

Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε και λέμε....

Να έχει τουλάχιστον:

• Μεγάλη οθόνη για να διαβάζω PDF, να βλέπω ταινίες.
  • Καλή ποιότητα οθονης, να μπορώ να διαβάζω στην παραλία π.χ
  • Γρήγορη CPU και αρκετή RAM για να μην κολλάει με ψιλοπράγματα
  • Καλή κάμερα, μπας και αρχίσω να το χρησιμοποιώ καθόλου.
  • Όσο πιο λιγότερο bloatware γίνεται.
  • Καλή μπαταρία
Extra υπέρ:

• Κάρτα μνήμης
  • Καλή τιμή, αν γίνεται :P
Αδιάφορα:

• Fingerprint sensor
  • Ελληνική γλώσσα
  • Dual Sim
  • 120fps videos κτλπ κτλπ
  • Secondary cam (έλεος με τις selfies)
Γενικά, να μην είναι κάτι ψόφιο όπως το Moto G που έχω τώρα. Μου έχουν προτείνει αυτά αλλά δεν ξέρω.. σκέφτομαι και για S7 edge αλλά πολλά τα λεφτά.... οπότε λέω να συμβιβαστώ και λίγο..

Επίσης ψιλοβιάζομαι... δεν μπορώ π.χ να περιμένω μέχρι τον Αύγουστο να βγει κάτι άλλο. Θέλω να το παραγγείλω σήμερα αύριο για να δώσω το Moto G σε φίλο.

Thanks!!

Θα προτεινα iPhone 6s Plus, αλλα απ οτι βλεπω εχεις πιο χαμηλο μπατζετ οποτε ισως το 1+3 να ειναι οτι πρεπει για σενα.

Δημοσ.

Παρε ενα Xiaomi mi max να βρεις την υγεια σου.

Και το δικο μου το Xiaomi mi note pro οταν μεγαλωσει mi max θελει να γινει. :-D

Δημοσ.

το mi max το έχω δουλέψει και είναι εξαιρετικό κινητό.δεν κολλάει, είναι πανάλαφρο, έχει πολύ φωτεινή οθόνη, το έβαλα δίπλα με το g3 και το rn3 pro και είναι αρκετά πιο φωτεινή και από τα 2.είναι τρομερά απολαυστική η οθόνη του για browsing και διάβασμα.βέβαια είναι παντόφλα όμως, είναι αρκετά μεγάλο και με το ένα χέρι δεν το δουλεύεις με τίποτα, αν δεν το γυρίσεις στα ελληνικά έχει πολύ κινεζοσαβούρα μέσα και στις φωτογραφίες ειδικά με χαμηλό φωτισμό έχει ένα θέμα.

το 1+3 είναι κινητάρα, απίστευτα γρήγορο, multitasking να ανοίγει 500 πράγματα ταυτόχρονα, στοκ android χωρίς σαβούρα, ρουτ χωρίς να χάσεις τα 2 χρόνια εγγύηση.η κάμερα μπορεί να μην πιάνει τα τοπ, g5 htc 10 s7 αλλά είναι σίγουρα πολύ καλή.

• Like 1
Δημοσ.

το mi max το έχω δουλέψει και είναι εξαιρετικό κινητό.δεν κολλάει, είναι πανάλαφρο, έχει πολύ φωτεινή οθόνη, το έβαλα δίπλα με το g3 και το rn3 pro και είναι αρκετά πιο φωτεινή και από τα 2.είναι τρομερά απολαυστική η οθόνη του για browsing και διάβασμα.βέβαια είναι παντόφλα όμως, είναι αρκετά μεγάλο και με το ένα χέρι δεν το δουλεύεις με τίποτα, αν δεν το γυρίσεις στα ελληνικά έχει πολύ κινεζοσαβούρα μέσα και στις φωτογραφίες ειδικά με χαμηλό φωτισμό έχει ένα θέμα.

το 1+3 είναι κινητάρα, απίστευτα γρήγορο, multitasking να ανοίγει 500 πράγματα ταυτόχρονα, στοκ android χωρίς σαβούρα, ρουτ χωρίς να χάσεις τα 2 χρόνια εγγύηση.η κάμερα μπορεί να μην πιάνει τα τοπ, g5 htc 10 s7 αλλά είναι σίγουρα πολύ καλή.

Καλά στο multitasking μην παίρνεις και όρκο... Τι να τα κάνεις τα 6gb Ram οταν το σύστημα δεν τα βλέπει.

Το κινητό είναι φάση σου πουλάω αμάξι 300 άλογα, αλλά για να μην καις πολύ βενζίνη, μόνο τα 100 αξιοποιείς.

Δημοσ.

Καλα δεν το αφηνεις ετσι περναε μια βολτα απο το miui hellas και του βαζεις απο κει rom Ελληνικη.

Εγω θελω να δωσω το Xiaomi mi note pro για να παρω η το Max η το LeTV X900 (ποιο ειναι καλυτερο?)

Ειχα εναν κλωνο του Galaxy mega 6.3 και για την χερουκλα μου μια χαρα ηταν οι 6.3 ιντσες οποτε τα δυο παραπανω δεν θα με χαλασουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...