Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια τι εχετε να προτεινετε σε αυτες τις ιντσες? Δεν εχω θεμα και να ειναι απο κινα, απλα θέλω 2gb ram μινιμουμ. Οσο για το κοστος, αν ειναι κατι πολυ καλο διαθετω μεχρι 250€... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Βαζοντας στο σκρουτζ σαν φιλτρα το χρηματικο ποσο,τις ιντσες και τα 2gb ram δεν υπαρχει καποιο κινητο κατω απο 5ιντσες.

Δημοσ.

Παιδια τι εχετε να προτεινετε σε αυτες τις ιντσες? Δεν εχω θεμα και να ειναι απο κινα, απλα θέλω 2gb ram μινιμουμ. Οσο για το κοστος, αν ειναι κατι πολυ καλο διαθετω μεχρι 250€... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Xiaomi Redmi 2 Pro. Είναι στις 4.7 ίντσες και έχει και 2 GB Ram που θέλεις. Επίσης η εταιρεία είναι πολύ αξιόπιστη και υπάρχει μία μεγάλη ελληνική κοινότητα για υποστήριξη.

Δημοσ.

Ανέβα λίγο και πάρε ένα z3 compact, η βρες κάποιο μεταχειρισμένο απο τις αγγελιές http://www.skroutz.gr/s/5293077/Sony-Xperia-Z3-Compact-16GB.html?from=catspan&keyphrase=z3+compact

αλλιως νομίζω οτι πρέπει να πας στις 5" για κάτι της προκοπής

Λογικά δεν μπορεί να διαθέσει παραπάνω γιατί λέει ότι πάει 250€ αν είναι κάτι πολύ καλό.

Επίσης ίσως πρέπει να σκεφτείς κατώτερες επιλογές, ξέρω 'γω J1 2016 ίσως?

Δημοσ.

Κοιταξε,οι ιντσες της οθονης σε αναλογια με το μεγεθος του κινητου ειναι απολυτως σχετικο.

Εγω μεχρι τωρα εχω ενα xiaomi 1s με οθονη 4.7 ιντσες αλλα εχει εφαμιλλο μεγεθος με το lg g3 του αδερφου μου που εχει 5.5 ιντσες οθονη.

Οποτε δεν υπαρχει κανενας λογος να περιοριζεσαι στις 4.7.

Δημοσ.

Ναι ειπα τις ιντσες για να καταλαβετε οτι θελω ενα μικρο κινητό.. Το πολυ μεχρι 135 χιλιοστά! Και σε 4.5" αν εχετε κατι να προτεινετε μια χαρά θα ήταν!

Ναι ειπα τις ιντσες για να καταλαβετε οτι θελω ενα μικρο κινητό.. Το πολυ μεχρι 135 χιλιοστά! Και σε 4.5" αν εχετε κατι να προτεινετε μια χαρά θα ήταν!

Δημοσ.

Προσωπικά, επειδή το είχα, μια καλή επιλογή σε αυτό το μέγεθος, είναι και το HTC one mini 2

http://m.gsmarena.com/htc_one_mini_2-6345.php

Μπορεί να είναι διετίας αλλά είναι απροβλημάτιστο.

Δημοσ.

Παρολο που και εγω ημουν κατα της μικρης οθονης πλεων εχω αναθεωρησει.

Απο την στιγμη που εγινε το κυριο μεσο για ιντερνετ/ταινιες μπηκαν και διπλα παραθυρα πιστευω πως χρησιμα ειναι τα 5,5αρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...