athinakias Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 γεια σασ παιδια εχω ενα iphone 5s ασπρο που το touch id δουλευει μια χαρα αλλα επειδη θελω να αλλαξω χρωμα δηλαδη τωρα ειναι ασπρο και θελω να το κανω μαυρο δεν λεει να εχω ασπρο κουμπι στην μαυρη οθονη για αυτο αν αλλαξω το home button το touch id θα δουλευει ?
corsair04 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 γεια σασ παιδια εχω ενα iphone 5s ασπρο που το touch id δουλευει μια χαρα αλλα επειδη θελω να αλλαξω χρωμα δηλαδη τωρα ειναι ασπρο και θελω να το κανω μαυρο δεν λεει να εχω ασπρο κουμπι στην μαυρη οθονη για αυτο αν αλλαξω το home button το touch id θα δουλευει ? μην το επιχειρήσεις μόνο σου εάν δεν το έχεις ξανακάνει μπορεί να προκαλέσεις μεγάλη ζημιά εγώ σου προτείνω δυο λύσεις i)μπορείς να το πουλήσεις/ανταλλάξεις στις αγγελίες και να πάρεις άλλο στο χρώμα που θες ii) αλλιώς το πας σε κάποιον που ξέρει και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα και το κινητό σου θα είναι άρτια λειτουργικό (αλλά για να απαντήσω και στο ερώτημα σου όχι δεν θα έχει πρόβλημα μπορείς να αλλάξεις το κουμπί άπλα θέλει λεπτές κινήσεις η καλωδιοταινια είναι πολύ ευαίσθητη και θέλει προσεκτικό χειρισμό) επίσης εάν αλλαχθεί το χρώμα το κινητό βγαίνει αυτομάτως εκτός εγγύησης επίσης το κόστος είναι ιδιαίτερα υψηλό για την αλλαγή χρώματος εγώ δεν θα το πρότεινα
Kostas0809 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 μην το επιχειρήσεις μόνο σου εάν δεν το έχεις ξανακάνει μπορεί να προκαλέσεις μεγάλη ζημιά εγώ σου προτείνω δυο λύσεις i)μπορείς να το πουλήσεις/ανταλλάξεις στις αγγελίες και να πάρεις άλλο στο χρώμα που θες ii) αλλιώς το πας σε κάποιον που ξέρει και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα και το κινητό σου θα είναι άρτια λειτουργικό (αλλά για να απαντήσω και στο ερώτημα σου όχι δεν θα έχει πρόβλημα μπορείς να αλλάξεις το κουμπί άπλα θέλει λεπτές κινήσεις η καλωδιοταινια είναι πολύ ευαίσθητη και θέλει προσεκτικό χειρισμό) επίσης εάν αλλαχθεί το χρώμα το κινητό βγαίνει αυτομάτως εκτός εγγύησης επίσης το κόστος είναι ιδιαίτερα υψηλό για την αλλαγή χρώματος εγώ δεν θα το πρότεινα εγω λεω να αλλαξω ολο το κουμπι και την καλοδιοταινια θα δουλευει γιατι μου ειχαν πει οτι αν αλλαξω το κουμπι και την ταινια δεν θα λειτουργει γιατι δεν θα το διαβαζει η μητρικη και ετσι και αλλιωσ ειναι εκτοσ εγγυησησ
corsair04 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 εγω λεω να αλλαξω ολο το κουμπι και την καλοδιοταινια θα δουλευει γιατι μου ειχαν πει οτι αν αλλαξω το κουμπι και την ταινια δεν θα λειτουργει γιατι δεν θα το διαβαζει η μητρικη και ετσι και αλλιωσ ειναι εκτοσ εγγυησησ δεν θα δουλέψει όχι αυτός θέλει να αλλάξει μόνο το κάλυμμα βρες από καποιο icloud από τις αγγελίες και θα είσαι οκ
Kostas0809 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 δεν θα δουλέψει όχι αυτός θέλει να αλλάξει μόνο το κάλυμμα βρες από καποιο icloud από τις αγγελίες και θα είσαι οκ δηλαδη τι εννοεισ? τι να κανω ?
dimips Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μην το κάνεις αυτο μπορει να το αχρηστεύσεις καλύτερα βρες καποιον που θέλει μαύρο και εχει ασπρο για να ανταλλαξετε
georgeadams Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Ο TouchID sensor είναι "ζευγαρωμένος" με τη CPU του iPhone από το εργοστάσιο. Αν αλλάξεις TouchID Sensor, δεν θα σου δουλέψει ποτέ ξανά. 1
billycob Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Ο TouchID sensor είναι "ζευγαρωμένος" με τη CPU του iPhone από το εργοστάσιο. Αν αλλάξεις TouchID Sensor, δεν θα σου δουλέψει ποτέ ξανά. To error53 έχει καταργηθεί με update πριν καιρό, επομένως θεωρητικά δεν θα πρέπει να υπάρξει κάποιο θέμα. 1
SaFiS Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 To error53 έχει καταργηθεί με update πριν καιρό, επομένως θεωρητικά δεν θα πρέπει να υπάρξει κάποιο θέμα. Άλλο εννοεί. Αλλάζοντας το κουμπί, χάνεις τις λειτουργίες του Touch ID (ξεκλείδωμα, αγορές, κλπ). Πριν το update έπαιρνες Error 53 και το τηλέφωνο ήταν άχρηστο. Μετά το update δεν παίρνεις Error 53, αλλά οι λειτουργίες του Touch ID και πάλι δεν θα υπάρχουν... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα