gdriver Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Όταν θα δεις τι λειτουργίες θα προσφέρει η νέα σύνδεση, ίσως να αλλάξεις άποψη. Noise canceling χωρίς έξτρα μπαταρίες κανείς? δεν ξέρω τι άλλα καλούδια θα φέρει μαζί της η νέα proprietary σύνδεση , αλλά nc προσφέρει εδώ και χρόνια η sony στα mp3 της με την κανονική 3.5mm θύρα και 7 επιπεδα προγραμματισμού.(πχ nwz-a845-6-7, nwz-a25-26-27) . εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως για αυτή την εφαρμογή δε χρειάζεσαι άλλη θύρα για να λειτουργήσει. βέβαια η αποτελεσματικότητα της είναι ελάχιστη, εκτός και αν αυτό το ελάττωμα ξεπερνιέται με τη νέα θύρα οπότε καλοδεχούμενη έτσι και αλλιώς. θεωρώ πως περισσότερο γίνεται για τις διαστάσεις. μία θύρα 3.5 σε κλειδώνει σε αυτά τα πάχη ενώ μια αποκλειστική μπορεί να βοηθήσει στη συρρίκνωση. τόσο σε πάχος όσο γενικότερα και στον καταλαμβανόμενο χώρο, ο οποίος θα μπορεί να αξιοποιηθεί με πιθανών μεγαλύτερη μπαταρία.
Zus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ναι μωρή Apple έτσι. Κατάργησε τα 64 gb να μοσχοπουλήσω το iPhone 6s Plus 64 που μόλις πήρα σε κανένα χρόνο, λίγο πριν βγει το 7s κοινώς Πέρα από την πλάκα πάντως, ο μόνος λόγος που θα πήγαινα σε Android είναι η προσφερόμενη επεκτασιμότητα με χρήση SD card. Μετά βέβαια σκέφτομαι το spotlight και φεύγει η οποιαδήποτε σκέψη για μετάβαση από το μυαλό μου
Makuku Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μια χαρα μπορεις να βαλεις και φωτογραφιες και βιντεο. Τα υπολοιπα που αναφερεις αφορουν το hardware στο οποιο δεν αναφερθηκα. Οπως είσαι λοιπόν, μπές σε μία σελίδα, ΚΑΤΕΒΑΣΕ στην συσκευή ΟΧΙ σε καποιο cloud based προγραμμα ενα αχείο, επισύναψέ το σε email ΟΧΙ ΕΚΟΝΑ, και στείλτο σε κάποιο email, και μετά το ίδιο αρχείο άνοιξε bluetooth και στείλτο σε μια άλλη συσκευή ΟΧΙ iphone. ΜΕ stock ios ολα αυτα, τράβα το σε video ,ανέβασέ το στο youtube και άρχισε να συλλέγεις χρήματα απο τα άπειρα views που θα λάβεις, και σώσε και εμάς που μας έχει κόψει τα χέρια το ios γιατί έιχαμε την ατυχία ο κουμπάρος που είναι applefagboy να μας πάρει δώρο iphone επειδή το HTC one μετά απο 3 χρόνια δεν κρατάει η μπαταρία. Αλλα δουλεύει ακόμα, χωρίς ιούς, χωρίς malware, χωρίς lag και κολλήματα, και με την τελευταία αναβάθμιση.
Nicktech Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ένα λειτουργικό που είναι τόσο κλειδωμένο από όλες της πλευρές που δεν μπορείς να βάλεις τραγούδια βίντεο να έχει μια SD μνήμης να μεταφέρεις ότι θέλεις να σε αναγκάζει στο να πας από τα 16g στα 32gb με κανένα 100αρι το λιγότερο όπως λένε να σας σταματάνε με το έτσι θέλω να τραβάτε βίντεο σε συναυλία κτλ στο να σου αφερη τα ακουστικά και να το ονομάζεται καινοτομία στο να σου λέει ότι δεν σου φτανου τα 32gb σκάσει κανένα 200αρι ακόμα και τραβά στα 128gb Δλδ τι άλλο θελετε να σας κάνουν μου λες? φαινεται ποσά ξερεις οταν λες οτι δεν μπορείς να βάλεις φωτογραφίες και βίντεο και πρεπει να το διορθώσεις.......εσυ δεν μπορείς να βάλεις φωτογραφίες και βίντεο εχει διαφορά !!!
Belisarius Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Tα σχόλια είναι για ξέρασμα στη κυριολεξία. Να προσέχω που πατάω σήμερα γιατί κυκλοφορούν και σαλιάρηδες που έρπονται. 3
PhoenixV23 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 φαινεται ποσά ξερεις οταν λες οτι δεν μπορείς να βάλεις φωτογραφίες και βίντεο και πρεπει να το διορθώσεις.......εσυ δεν μπορείς να βάλεις φωτογραφίες και βίντεο εχει διαφορά !!! Άσ'τους να ζήσουν το όνειρο, μην τους το χαλάς.. Το παιδί μπήκε στο άρθρο του iPhone 7 για το καλό μας, για να μας προειδοποιήσει! Αλλά εμείς εκεί, σαν πρόβατα! iPhone και iPhone!! 5
AlexKane Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 ρε φιλε κατσε διαβασε τον διαλογο μου με τον fulgore και μην καθεσαι κ γραφεις οτι ναναι...διαλογο καναμε και αρχισες να γραφεις για συγκριση με κινητα του 2016...ο διαλογος μας ηταν για ταχυτητα και λαγκαρισματα σε κινητα με μικρη ραμ...οχι για το τι προσφερει το καθε κινητο...ειναι σαν να συγκρινουμε φεραρι του 90 με bmw του 2010...και τα δυο ειναι γρηγορα αλαλ η bmw σου προσφερει πολυ περισσοτερα αλλα εν τελει οπως και να το κανουμε το αλλο ειναι φεραρι Εγώ γράφω ότι να' ναι; Συγκρίνεις iPhone 4s και 6s, εξάγοντας το συμπέρασμα ότι κοντράρονται στα ίσια. Αυτομάτως το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι το iOS είναι ένα μη αποδοτικό - βαρύ ΛΣ και αποδίδει το ίδιο σε συσκευές της ίδιας εταιρίας, οι οποίες απέχουν τεχνολογικά μια ~2ετία. αν σου βαλω iphone 4s με Ios 6.1.3 να συγκριθει με ενα oneplus 3 που ειπε ο φιλος πιο πανω λογικα θα κλαψεις με τα αποτελεσματα...σκεψου οτι κοντραρεται στα ισα με iphone 6s σε θεμα ταχυτητας... με ios 9xx κλαφτα χαραλαμπε ομως...αλλα δεν εχει σημασια... Η σύγκριση που επιχειρείς σκόπιμα είναι η ακόλουθη: Ίδια ποσότητα κύριας μνήμης, συγκεκριμένα 512MB και διαφορετικές προδιαγραφές οπουδήποτε αλλού. Επιθυμείς διακαώς (μέσω της σκόπιμης και άκυρης σύγκρισης) να προβείς στην ακόλουθη γενίκευση: εν τελει το αποτελεσμα ειναι που μετραει...και αυοτ λεει οτι το 4ς παταει ολα τα 512 android ασχετως τι κανει το λειτουργικο αυτο καθεαυτο...αν σε παω κ σε εργοστασιακη rom καυτα χαραλαμπε...αιωνες μπροστα το 4ς ακομα και απο το note 3 σου των 3 gb ram 1. αφού οποιαδήποτε Android συσκευή (με 512MB) είναι πιό αργή από ένα 4s, τότε το android είναι πιό βαρύ και αργό από το iOS. 2. το iOS τρέχει εξίσου γρήγορα ή γρηγορότερα από το Android ακόμα και σε συσκευές με 3 & 6GB κύριας μνήμης. Θέλεις να νομιμοποιήσεις ένα εύπεπτο και πιασάρικο punchline, ότι το iOS είναι πιό ελαφρύ και γρήγορο από το Android, μέσω επιτηδευμένα ανυπόστατων προϋποθέσεων. Οι προϋποθέσεις όμως είναι άκυρες, όπως και το ίδιο το συμπέρασμα. Δηλαδή, αυτό που θέλεις ν' ακούσεις δεν ισχύει. Αντιλαμβάνεσαι ότι, στο σύνολό της, είναι άκυρη η σύγκριση, πόσο μάλλον όταν ο ίδιος παραδέχεσαι ότι η απόδοση του iOS είναι ίδια ανάμεσα σε 4s και 6s.
ploumouris Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ατομα που ουτε ειχαν , ουτε θα εχουν ποτε iPhone εξηγουν για ποιο λογο δεν θα πουλησει το νεο iPhone. (για ακομα μια φορα..) ΥΓ: κοροιδευτε οσους εχουν και λειτουργουν ακομα iPhone 4s αλλα γαργαρα για οποιον εχει S3 η μονη χρηση που μπορει να κανει σημερα ειναι σουβερ για την πορτοκαλαδα του Εγώ ποτέ δεν είχα iphone και ούτε πρόκειται να πάρω. Σχολιάζω όμως. Όπως ποτέ δεν είχα την RCV 2-12 σχολιάζω όμως στο MotoGp.gr. Ειρωνεύεσαι το S3, αυτό όμως είναι επιχείρημα εις βάρος σου γιατί από τότε μέχρι το τωρινό S7 η συγκεκριμένη σειρά έχει κάνει άλματα τεχνολογίας. Ας μην κάνουμε κι εμείς άλματα λογικής.
panagiotis1988 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Εγώ γράφω ότι να' ναι; Συγκρίνεις iPhone 4s και 6s, εξάγοντας το συμπέρασμα ότι κοντράρονται στα ίσια. Αυτομάτως το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι το iOS είναι ένα μη αποδοτικό - βαρύ ΛΣ και αποδίδει το ίδιο σε συσκευές της ίδιας εταιρίας, οι οποίες απέχουν τεχνολογικά μια ~2ετία. Η σύγκριση που επιχειρείς σκόπιμα είναι η ακόλουθη: Ίδια ποσότητα κύριας μνήμης, συγκεκριμένα 512MB και διαφορετικές προδιαγραφές οπουδήποτε αλλού. Επιθυμείς διακαώς (μέσω της σκόπιμης και άκυρης σύγκρισης) να προβείς στην ακόλουθη γενίκευση: 1. αφού οποιαδήποτε Android συσκευή (με 512MB) είναι πιό αργή από ένα 4s, τότε το android είναι πιό βαρύ και αργό από το iOS. 2. το iOS τρέχει εξίσου γρήγορα ή γρηγορότερα από το Android ακόμα και σε συσκευές με 3 & 6GB κύριας μνήμης. Θέλεις να νομιμοποιήσεις ένα εύπεπτο και πιασάρικο punchline, ότι το iOS είναι πιό ελαφρύ και γρήγορο από το Android, μέσω επιτηδευμένα ανυπόστατων προϋποθέσεων. Οι προϋποθέσεις όμως είναι άκυρες, όπως και το ίδιο το συμπέρασμα. Δηλαδή, αυτό που θέλεις ν' ακούσεις δεν ισχύει. Αντιλαμβάνεσαι ότι, στο σύνολό της, είναι άκυρη η σύγκριση, πόσο μάλλον όταν ο ίδιος παραδέχεσαι ότι η απόδοση του iOS είναι ίδια ανάμεσα σε 4s και 6s. οτι να'ναι...κατσε ξαναδιαβασε τι εχω γραψει επ'ακριβως και κανε τις απαραιτητες διορθωσεις στο κειμμενο σου γιατι αυτα που λες ειναι γελοια...μεχρι τοτε καλα να περνας...
AlexKane Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 οτι να'ναι...κατσε ξαναδιαβασε τι εχω γραψει επ'ακριβως και κανε τις απαραιτητες διορθωσεις στο κειμμενο σου γιατι αυτα που λες ειναι γελοια...μεχρι τοτε καλα να περνας... Το δικό σου κείμενο χρειάζεται διόρθωση, αφού φείδεται πλήρως στοιχειώδους ευπρέπειας και φυσικά τονισμού σκεπτικο εφηβου...15-16 εισαι? για να ξερω πως να σε αντιμετωπιζω... Με τον ίδιο τρόπο που με αντιμετώπισες και τώρα: Μόλις ξεμείνεις από ψυχραιμία και επιχειρήματα ξεκινάς τις προσωπικές επιθέσεις και τους χαρακτηρισμούς.
panagiotis1988 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Επίσης, άν και με το 4s λίγο δύσκολο σκεπτικο εφηβου...15-16 εισαι? για να ξερω πως να σε αντιμετωπιζω...
Jimmy08 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Προβλεπω θα σπασουμε το φραγμα των 100 σχολιων.Οσο για το παχος βλεπω καμια μπαταρια 1500 και θα γελανε και οι πετρες. Για σενα δουλευω
Jimmy08 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Γιατι ποιος σου ειπε οτι ο μεσος κοσμος ασχολειται με τις custom rom,ειδικα οταν πλεον υπαρχουν απειρες επιλογες?? Οι κατοχοι Iphone 4s και οχι μονο(αναλογα με το καθε update)γελανε με το παραπανω. Μαγκια της Apple ειναι που πουλαει μεχρι και σημερα οτι πουλαει σε σχεση με τον ανταγωνισμο ,αλλα εμεις δεν ειμαστε μετοχοι να μας ενδιαφερει αν πουλαει ή οχι. Γελασε και ο κοσμος παγκοσμιως με την ποιοτητα κατασκευης των προηγουμενων iphone 6 και κυριως του 6plusμε το λυγισμα.Αλλα ειπαμε ειμαστε 2016 και ακομα διαβαζουμε σε τεχνολογικα forum να γραφουν καποιοι(γνωσεις ελαχιστες εως καθολου)για lagdroid,custom rom κλπ Μιλας για συσκευη 5 ετων. Μιλησε μου για android συσκευη 5 ετων που τρεχει android 6 επισημα. Επισης σε οτι αφορα το λυγισμα, στο δινω. Οπως επισης και το πως ξεβαφε το 5αρι και το antenna gate του 4. Δεν προσπαθω να τους δικαιολογησω, αλλα οταν παιζεις με καινουργια υλικα κατασκευης, καποια πραγματα μπορει να μη τα σκεφτεις απο πριν. Μην ξεχνας οτι μεχρι το s5 (?) τα πλαστικα εδιναν και επαιρναν;
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μιλας για συσκευη 5 ετων. Μιλησε μου για android συσκευη 5 ετων που τρεχει android 6 επισημα. Επισης σε οτι αφορα το λυγισμα, στο δινω. Οπως επισης και το πως ξεβαφε το 5αρι και το antenna gate του 4. Δεν προσπαθω να τους δικαιολογησω, αλλα οταν παιζεις με καινουργια υλικα κατασκευης, καποια πραγματα μπορει να μη τα σκεφτεις απο πριν. Μην ξεχνας οτι μεχρι το s5 (?) τα πλαστικα εδιναν και επαιρναν; Προφανως και θα γινοταν αναφορα σε Samsung γιατι αλλες εταιριες οπως η HTC πχ δεν υπηρχαν/υπαρχουν.... Επισης Android συσκευη 5ετιας που να τρεχει επισημα Android 6 δεν υπαρχει,αλλα δεν στο διαφημιζαν και ποτε αυτο οι εταιριες οτι θα σου παρεχουν τοσο μεγαλη υποστηριξη γιατι δεν υπαρχει μονοπωλειο στο Android οπως στο Ios,ουτε λιγες συσκευες. Απο την αλλη ομως,στο Android εχει την μεγαλυτερο πλεονεκτημα.Κινητα για ολα τα γουστα και κυριως ολες τις τσεπες και αρα και ποικιλια επιλογων.Το μονο που θελει παραπανω σε σχεση με τα iphone ειναι μια μικρη ερευνα αγορας,και εκει δυστηχως χανεται η μπαλα,αφου οι περισσοτεροι απλα παιρνουν οτι ειναι πιο δημοφιλες(δηλαδη Samsung)και ο Θεος βοηθος.
Neg Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Είτε αρέσει σε μερικούς είτε όχι, τα τελευταία 3 χρόνια τα 16GB της Apple ήταν καθαρή εκμετάλλευση για να ενισχύσει τις πωλήσεις των ακριβότερων μοντέλων. Μια φορά μόνο πήρα 16GB iPhone και δεν μου έφτανε με τίποτα, το δε iPad τότε, 2 εκδόσεις του περιοδικού Focus να κατέβαζες σου πετούσε μήνυμα ότι δεν έχει χώρο διαθέσιμο η συσκευή. Επίσης τα 32GB είναι εξίσου λίγα αλλά περι ορέξεως.. τουλάχιστον θα αυξήσουν το βασικό μοντέλο. Μην βλέπουμε μόνο ότι θέλουμε και εγώ είμαι λάτρης των Apple συσκευών αλλά να λέμε και τα πράγματα όπως είναι, δεν είναι ανάγκη να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα