Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^ η συγκριση στην κουβεντα που εχω ανοιξει ειναι μεταξυ ομοιων σε χαρακτηριστικα συσκευων με αλλο λειτουργικο...και οχι με αλλα χαρακτηριστικα, αρα ακυρο αυτο πυο εγραψες

και επειδη το θελες...αν σου βαλω iphone 4s με Ios 6.1.3 να συγκριθει με ενα oneplus 3 που ειπε ο φιλος πιο πανω λογικα θα κλαψεις με τα αποτελεσματα...σκεψου οτι κοντραρεται στα ισα με iphone 6s σε θεμα ταχυτητας...

με ios 9xx κλαφτα χαραλαμπε ομως...αλλα δεν εχει σημασια...

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

^ ναι και? ασε που δεν ισχυει αυτο...αν σου βαλω iphone 4s με Ios 6.1.3 να συγκριθει με ενα oneplus 3 που ειπε ο φιλος πιο πανω λογικα θα κλαψεις με τα αποτελεσματα...σκεψου οτι κοντραρεται στα ισα με iphone 6s σε θεμα ταχυτητας...

με ios 9xx κλαφτα χαραλαμπε ομως...αλλα δεν εχει σημασια...η συγκριση στην κουβεντα που εχω ανοιξει ειναι μεταξυ ομοιων σε χαρακτηριστικα συσκευων με αλλο λειτουργικο...και οχι με αλλα χαρακτηριστικα

Ειναι λογικο να υπαρχει αυτο γιατι σε ολα τα αλλα ειναι πισω δυστηχως.Και για ολα τα αλλα μιλαμε για αυτονομια(σε σχεση με τις ιντσες/αναλυση),64gb βασικου χωρου,ποιοτητα κατασκευης,γρηγορη φορτιση,dual sim και φυσικα το σημαντικοτερο ολων η αισθητα χαμηλοτερη τιμη.

Μπραβο στο iphone που ειναι γρηγορο και λεπτο(και που μετα απο χρονια ειδαμε 2gb ram)αλλα στα περισσοτερα βασικα πραγματα εχει μεινει πισω δυστηχως.

Δημοσ.

^ ναι και?

Απλά είναι σάπια. Δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης τέτοιων συσκευών εν' έτη 2016.

Το iOS 6.1.3.x.y.z δε διαθέτει multitasking, πράγμα αστείο. Δεν αναφέρω καν τη διάσταση της οθόνης του 4s. Θα σερφάρεις και θα παρακολουθείς βίντεο σε ένα σπιρτόκουτο;

Για να κάνεις τηλεφωνικές κλήσεις καλό είναι το 4s. Για τα υπόλοιπα όπως λες:

λογικα θα κλαψεις με τα αποτελεσματα...

με ios 9xx κλαφτα χαραλαμπε ομως...αλλα δεν εχει σημασια...
Δημοσ.

Η ειρωνια με την Apple ειναι οτι στην μονη συσκευη που δεν χρειαζοταν την εβγαλε με 32gb,και φυσικα μιλαω για το Ipod touch 5th gen και γεμισαν σχολια που λεγανε να βγει εκδοση 16gb για να ριξει το κοστος.

Δημοσ.

Πραγματικά είναι συγκινητική η προσπαθεία όλων των android fans να καταδείξουν όλα τα "στραβά" του νέου iPhone και που μέχρι να βγει το τηλέφωνο ΟΛΑ βασίζονται σε φήμες.

Τόσο πολυ νιαζεστε ρε Androidδες για το καλό των Apple fanboys ;

Κατανοητό βέβαια ότι θέλετε με κάτι να ασχολείστε μιας και στα δικα σας android τηλέφωνα έχετε χάσει το λογαριασμό κάθε σχεδόν μήνα και μια νέα συσκευή με όλο και πιο σύγχρονο hardware ,μνήμες επεξεργαστές και πάντα ή θα κολλάει ή θα ζεσταίνεται ή θα έχει malwares.......

• Like 2
Δημοσ.

Χαχαχχα για φουντο θα πάει.

Άκου εκεί δεν θα έχει ακουστικά μπράβο στην Apple μεγάλη καινοτομία και είμαι σίγουρος ότι θα βγουν εδώ και θα τους πούνε και μπράβο.

Όπως καταργήθηκε και η δισκέτα στους υπολογιστές ή οι διάφορες σειριακές θύρες, έτσι θα καταργηθεί κάποια στιγμή και η αναλογική θύρα ακουστικών από τα κινητά.

Αναμενόμενο είναι. Και χώρο πιάνει, και χαμηλότερη ποιότητα ήχου προσφέρει σε σχέση με την ψηφιακή σύνδεση μέσω lightning.

Τώρα για όσους έχουν αγοράσει ακριβά ακουστικά και δεν θα υποστηρίζονται στο νέο iPhone, ντάξει, τι να κάνουμε, σε τέτοιες εξελίξεις της τεχνολογίας υπάρχουν θυσίες.

• Like 3
Δημοσ.

Ειναι λογικο να υπαρχει αυτο γιατι σε ολα τα αλλα ειναι πισω δυστηχως.Και για ολα τα αλλα μιλαμε για αυτονομια(σε σχεση με τις ιντσες/αναλυση),64gb βασικου χωρου,ποιοτητα κατασκευης,γρηγορη φορτιση,dual sim και φυσικα το σημαντικοτερο ολων η αισθητα χαμηλοτερη τιμη.

Μπραβο στο iphone που ειναι γρηγορο και λεπτο(και που μετα απο χρονια ειδαμε 2gb ram)αλλα στα περισσοτερα βασικα πραγματα εχει μεινει πισω δυστηχως.

Σε όλα τα άλλα που είπες συμφωνώ. Αλλά στην ποιότητα κατασκευής ως προς τι έχει μείνει πίσω? Και μην πεις τώρα το κλασικό ότι λύγιζε το 6 Plus.. έλεος το ότι δεν αντέχει ένα κινητό να κάτσεις πάνω του δεν σημαίνει πως είναι κακής ποιότητας κατασκευής.

• Like 1
Δημοσ.

Αναμενόμενο είναι. Και χώρο πιάνει, και χαμηλότερη ποιότητα ήχου προσφέρει σε σχέση με την ψηφιακή σύνδεση μέσω lightning.

Τώρα για όσους έχουν αγοράσει ακριβά ακουστικά και δεν θα υποστηρίζονται στο νέο iPhone, ντάξει, τι να κάνουμε, σε τέτοιες εξελίξεις της τεχνολογίας υπάρχουν θυσίες.

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει τα ακουστικά τύπου lightning, να έχουν ενσωματωμένο κύκλωμα, για την μετατροπή του ψηφιακού σήματος σε αναλογικό, με καλύτερη ποιότητα/υλοποίηση, από αυτό που έχει το κινητό.

"Εξέλιξη" ΔΕΝ υπάρχει πουθενά.

Απλά μετέφεραν ένα κύκλωμα, από το κινητό στα ακουστικά, με ότι συνεπάγεται αυτό στην ποιότητα του ήχου.

• Like 1
Δημοσ.

Αντέχω στο -30% φέτος στης πωλήσεις σπρωχνε των λαό να πάει στα Android έστειλε αρκετούς περιση αντέχω με το καλό και άλλους φέτος.

Πάντως παιδιά πέρα από την πλάκα αν δείτε θα καταλάβετε ότι έχουν ξυπνήσει ένα 30% από τους iPhoneακιδες και έχουν πάει σε Android μπράβο τους αντέχω και οι άλλοι με το καλο

Δημοσ.

Στην σωστη κατευθυνση ειναι η κινηση να ξεκινα το βασικο μοντελο  στα 32  gb  τα 16 θεωρουνται και ειναι πλεον λιγα ,βεβαια υπαρχουν και οι εναλλακτικες του icloud  αλλα παντα  η παραπανω ram ειναι επιθυμητη ειδικα οταν ειναι native και δεν εχει αστειες λυσεις οπως της καρτας.

Το μειζον ομως δεν ειναι αυτο, το μειζον ειναι οτι δεν εχει βγει ακομα και εχουμε μεινει τοσο καιρο με το 6 plus  ...

Δημοσ.

Η καραμέλα ότι το ios είναι πιο ελαφρύ δεν ισχύει σε καμία περίπτωση γιατί είναι ένα ανάπηρο λειτουργικό. Μόλις το κάνεις jailbreak και βάλεις μερικά mods τα σκαλωματα αυξάνονται τραγικά.

Και ερωτω εγω: πως εβγαλες το συμπερασμα οτι ειναι αναπηρικο λειτουργικο; Του λειπει καποιο ποδι η χερι; Η μηπως δεν πληρει τις προυποθεσεις σου;

• Like 1
Δημοσ.

Και ερωτω εγω: πως εβγαλες το συμπερασμα οτι ειναι αναπηρικο λειτουργικο; Του λειπει καποιο ποδι η χερι; Η μηπως δεν πληρει τις προυποθεσεις σου;

Ένα λειτουργικό που είναι τόσο κλειδωμένο από όλες της πλευρές που δεν μπορείς να βάλεις τραγούδια βίντεο να έχει μια SD μνήμης να μεταφέρεις ότι θέλεις να σε αναγκάζει στο να πας από τα 16g στα 32gb με κανένα 100αρι το λιγότερο όπως λένε να σας σταματάνε με το έτσι θέλω να τραβάτε βίντεο σε συναυλία κτλ στο να σου αφερη τα ακουστικά και να το ονομάζεται καινοτομία στο να σου λέει ότι δεν σου φτανου τα 32gb σκάσει κανένα 200αρι ακόμα και τραβά στα 128gb

Δλδ τι άλλο θελετε να σας κάνουν μου λες?

Δημοσ.

Ένα λειτουργικό που είναι τόσο κλειδωμένο από όλες της πλευρές που δεν μπορείς να βάλεις τραγούδια βίντεο να έχει μια SD μνήμης να μεταφέρεις ότι θέλεις να σε αναγκάζει στο να πας από τα 16g στα 32gb με κανένα 100αρι το λιγότερο όπως λένε να σας σταματάνε με το έτσι θέλω να τραβάτε βίντεο σε συναυλία κτλ στο να σου αφερη τα ακουστικά και να το ονομάζεται καινοτομία στο να σου λέει ότι δεν σου φτανου τα 32gb σκάσει κανένα 200αρι ακόμα και τραβά στα 128gb

Δλδ τι άλλο θελετε να σας κάνουν μου λες?

Μια χαρα μπορεις να βαλεις και φωτογραφιες και βιντεο. Τα υπολοιπα που αναφερεις αφορουν το hardware στο οποιο δεν αναφερθηκα.
  • Like 1
Δημοσ.

Πάλι θα φτάσει 225424535423 σελίδες θέμα. Παιδιά και οι μεν και οι δεν πάρτε το χαμπάρι έχει το κοινό της και ότι και να λέμε έχει τους κολλημένους που δε θα το αλλάξουν ο κόσμος να χαλάσει τι να λέμε τώρα. Είχα iphone και ξέρω τις δεσμεύσεις που είχε αλλά αντικειμενικά δε μπορούμε να μη πούμε ότι είναι και το μοναδικό τηλέφωνο το οποίο το έχω ακόμα και δουλεύει. Μετά από 5 χρόνια. Οι δεσμέυσεις είναι ένα θέμα αλλά και η αντοχή στο χρόνο είναι ένα μεγάλο υπέρ της.

Δημοσ.

Α ναι σίγουρα μπορείς με $ και δεν στα λέω αυτά γτ είμαι fanboys σε Android αλλά μετα από μια μετάβαση που είχα κάνει στο iphone 6 που ήταν χειρότερο από ένα κινητό των 300+ ευρώ είπα εντάξει ήμαστε κορόιδα.

Ας φτιάξει ένα σωστό τηλέφωνο με καλή μπαταρία κάμερα κτλ και εγώ θα είμαι μαζί της .

Και αντί να κάνουν αυτό πάνε και βγάζουν τα ακουστικά για να πληρώνουμε και αυτά....

Από μπαταρία όπως το βλέπω θα είναι κάτω από 2000mlb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...