technology_guy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Α ναι σίγουρα μπορείς με $ και δεν στα λέω αυτά γτ είμαι fanboys σε Android αλλά μετα από μια μετάβαση που είχα κάνει στο iphone 6 που ήταν χειρότερο από ένα κινητό των 300+ ευρώ είπα εντάξει ήμαστε κορόιδα. Ας φτιάξει ένα σωστό τηλέφωνο με καλή μπαταρία κάμερα κτλ και εγώ θα είμαι μαζί της . Και αντί να κάνουν αυτό πάνε και βγάζουν τα ακουστικά για να πληρώνουμε και αυτά.... Από μπαταρία όπως το βλέπω θα είναι κάτω από 2000mlb Τα ισοπεδωσες ολα τωρα. Καλη συνεχεια.
panagiotis1988 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Απλά είναι σάπια. Δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης τέτοιων συσκευών εν' έτη 2016. Το iOS 6.1.3.x.y.z δε διαθέτει multitasking, πράγμα αστείο. Δεν αναφέρω καν τη διάσταση της οθόνης του 4s. Θα σερφάρεις και θα παρακολουθείς βίντεο σε ένα σπιρτόκουτο; Για να κάνεις τηλεφωνικές κλήσεις καλό είναι το 4s. Για τα υπόλοιπα όπως λες: η αληθεια ειναι οτι με τα βιντεο ειναι λιγο κουραστικο αλλα εγω προσωπικα βλεπω πολυ σπανια βιντεο στο κινητο (ισως φταιει κ το παραπανω), το σερφαρισμα σιγα, μια χαρα βολευει...ποτε δεν ειχα προβλημα...αλλα εν τελει εδω μιλαμε για ταχυτητα και λαγκαρισματα...επ αυτου εχεις να πεις κατι?? τελος, δεν κανεις μονο τηλ κλησεις σχεδον τα παντα σε σχεση με τα νεοτερα ios...και που σαι 5 χρονια μετα..βρες μου εσυ κινητο android 5ετιας, που να αντεχει σαν σκυλι και σαν κατασκευη και σε λειτουργικοτητα και τα ξαναλεμε... 2
Yggdrasil Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 θα βαλει 32 τζιμπι? yawnnn φοβερη ειδηση περσινα ξινα σταφυλια η μαλλον προπέρσινα NEEEXT
panagiotis1988 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ένα λειτουργικό που είναι τόσο κλειδωμένο από όλες της πλευρές που δεν μπορείς να βάλεις τραγούδια βίντεο να έχει μια SD μνήμης να μεταφέρεις ότι θέλεις να σε αναγκάζει στο να πας από τα 16g στα 32gb με κανένα 100αρι το λιγότερο όπως λένε να σας σταματάνε με το έτσι θέλω να τραβάτε βίντεο σε συναυλία κτλ στο να σου αφερη τα ακουστικά και να το ονομάζεται καινοτομία στο να σου λέει ότι δεν σου φτανου τα 32gb σκάσει κανένα 200αρι ακόμα και τραβά στα 128gb Δλδ τι άλλο θελετε να σας κάνουν μου λες? επειδη μιλας καθαρα για το ios και οχι για την φιλοσοφια της apple: τραγουδια και βιντεο περνας μια χαρα στο κινητο, αν δνε ξερεις καλυτερα αστο SD μνημη δνε φταιει το λειτουργικο αλλα η φιλοσοφια της apple (ισως ειναι κ θεμα ταχυτητας και ασφαλειας, δεν ξερω) ολα τα αλλα ειναι πολιτικη της εταιριας και δεν εχουν καμια σχεση με το λειτουργικο...τελικα σε τι ειναι πετσοκομμενο? να σου πω εγω...στο bluetooth (αχρειαστο οσο δεν παει), στο NFC (μαλ τους μεγαλη) και στα ringtones...αυτα...τεραστιο θεμα πραγματικα... 1
gnsX Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Η καραμέλα ότι το ios είναι πιο ελαφρύ δεν ισχύει σε καμία περίπτωση γιατί είναι ένα ανάπηρο λειτουργικό. Μόλις το κάνεις jailbreak και βάλεις μερικά mods τα σκαλωματα αυξάνονται τραγικά.Πρέπει να χουν περάσει πολλά iphones απ τα χέρια σου. Σ απογοητευσαν οι ελλείψεις του με τον καιρό και τα κανες jailbreak, αλλά αυτά ξεκίνησαν τα σκαλωματα κι εγιναν τραγικά. Καταλαβαίνω και συμπασχω, κι εγώ το ίδιο επαθα μ ενα εκθεσιακό στα Public
delpro Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 κλαμα παλι δωσε πονο ξανα μηλο ! Τι maarshlow kai κιτ κατ και πατατακια ruflles !! 1
lupus_Hegemonia Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Τελικά... είσαστε φανατικοί Apple-Haters και... μπετόν-αρμέ!Λέει κάποιος... "είναι κλειδωμένες συσκευές, δεν καστομάρονται, σε προωθεί η συσκευή και το λειτουργικό να το δουλεύεις έτσι"... ΜΑ ΝΑΙ, έτσι πρέπει να 'ναι! Δεν παίρνεις... πίνακα ζωγραφικής, παίρνεις μηχάνημα που θες ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ να κάνεις κάποιες λειτουργείες/δουλειές δίχως πρόβλημα, άρα καλό είναι να 'ναι ΗΔΗ ΣΕΤΑΡΙΣΜΕΝΟ και να δουλεύει άψογα, δίχως να το "ψαχουλέψεις" εσύ.Λέει ο άλλος... "γελά ο κόσμος με την μπαταρία των 6 & 6+"... Εμ, εγώ μια χαρά γελώ, διότι μου κρατάει με ΝΟΡΜΑΛ χρήση 2-2.5 μέρες η μπαταρία (έχω απλό 6άρι, 16GB, USA model)... Δηλαδή ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ να κρατάει, 2-3 βδομάδες;;; Επίσης, τί "νορμάλ χρήση" εσείς κάνετε με ένα ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ; Τραβάτε HD βίντεο την... συναυλία του Ρουβά (ολόκληρη!);;; Παίζετε Asphalt 3D racing κάνα... 5ωρο σερί; Κατεβάζετε... torrent HD ταινία απ' ευθείας στο κινητό σας;...Αν ναι... εμ... ναι, τότε μάλλον δεν θα σας κρατάει η μπαταρία ΕΝΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ τόσο πολύ, όσο θέλετε. Λέει ο άλλος... "γελά ο κόσμος που... λύγιζε το 6+"... Ρε ΜΠΕΤΟ-ΑΡΜΕ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κινητό (τέτοιου μεγέθους και πάχους) να το πάρεις και ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ (όπως έδειχναν τα βίντεο) ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΖΕΙΣ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙ... εμ... μάλλον μετά από λίγο, θα λυγίσει!!!!! Τί νομίζετε μέταλλο ότι είναι, το "Αδαμάντιουμ" που 'χει ο... Γούλβεριν;;;;ΕΛΕΟΣ πια με αυτή την μόνιμη αντιπαράθεση-μίσος-"Κατινιά" που σας πιάνει!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΙ να 'σασταν (είτε της Apple είτε της Google), τόσο πολύ "γίδια" δεν θα 'χατε φτάσει να γίνεστε, όπως είστε τώρα!Γουστάρετε τα Android;;; Μαγκιά σας, να τα χαίρεστε.Γουστάρουν οι άλλοι (όπως εγώ) τα Apple; Μαγκιά μας, να τα χαιρόμαστε!Δεν κατανοώ αυτή την ΥΠΕΡΤΑΤΗ Π@Π@ΡΙ@ που σας πιάνει εκατέρωθεν! 6
russianpa50 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ισως η πιο καθυστερημενη εταιρεια ολων. Δηλαδη ξερει ανετα πως να παιζει το marketing και ολοι τρεχουν να αγορασουν καθε χρονο iphone. Χωρις υποδοχη ακουστικων, κανενας λογος για 64gb (γιατι ετσι μας αρεσει) Λεπτοτερο ξανα με μικροτερη λογικα μπαταρια (αλλα ΝΑΙ εμεις καταφεραμε παλι πολλες ωρες αυτονομιας). Γελαει ο κοσμος. Γι αυτο τα ποσοστα τους πεφτουν ραγδαια. Πανε τα τρελλα ποσοστα που ειχε παλια σε κινητα τα tablet και νομιζω ολοι μας ειχαμε ή εχουν iphone or ipad (εστω καποια εκδοση) και βλεπουμε τι κανει η apple. Αρα αργα ή γρηγορα ολοι την κανουν απο αυτη την εταιρεια. να ξερες ποσο δικιο εχεις κ ποσο με καλυψες με αυτο π ειπες....
russianpa50 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Πουλάνε όμως και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Με τούτα και με εκείνα το κοινό που τους στηρίζει ότι και να τους κάνει δύσκολα φεύγουν από αυτούς!!! Θες κολλημένοι, θες αντιδραστικοί, θες εγωιστές ο καθένας για το δικό του λόγο παραμένει fan. Τα τεχνάσματα του μάρκετινγκ βρίσκουν απήχηση και τα κάνουν αλλιώς δε θα γινόντουσαν. σωστος μεν αλλα αλλο φαν κι αλλο κοροιδο ...οταν καταλαβει ο φαν οτι παυει πια να τον συμφαιρει η να αρεσει προιον της εταιριας για αυτον την κανει ..
russianpa50 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Λέει κάποιος... "είναι κλειδωμένες συσκευές, δεν καστομάρονται, σε προωθεί η συσκευή και το λειτουργικό να το δουλεύεις έτσι"... ΜΑ ΝΑΙ, έτσι πρέπει να 'ναι! Δεν παίρνεις... πίνακα ζωγραφικής, παίρνεις μηχάνημα που θες ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ να κάνεις κάποιες λειτουργείες/δουλειές δίχως πρόβλημα, άρα καλό είναι να 'ναι ΗΔΗ ΣΕΤΑΡΙΣΜΕΝΟ και να δουλεύει άψογα, δίχως να το "ψαχουλέψεις" εσύ. εδω εχεις δικιο απολυτα Λέει ο άλλος... "γελά ο κόσμος με την μπαταρία των 6 & 6+"... Εμ, εγώ μια χαρά γελώ, διότι μου κρατάει με ΝΟΡΜΑΛ χρήση 2-2.5 μέρες η μπαταρία (έχω απλό 6άρι, 16GB, USA model)... Δηλαδή ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ να κρατάει, 2-3 βδομάδες;;; Επίσης, τί "νορμάλ χρήση" εσείς κάνετε με ένα ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ; Τραβάτε HD βίντεο την... συναυλία του Ρουβά (ολόκληρη!);;; Παίζετε Asphalt 3D racing κάνα... 5ωρο σερί; Κατεβάζετε... torrent HD ταινία απ' ευθείας στο κινητό σας;...Αν ναι... εμ... ναι, τότε μάλλον δεν θα σας κρατάει η μπαταρία ΕΝΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ τόσο πολύ, όσο θέλετε. κ παλι δικιο απολυτα Λέει ο άλλος... "γελά ο κόσμος που... λύγιζε το 6+"... Ρε ΜΠΕΤΟ-ΑΡΜΕ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κινητό (τέτοιου μεγέθους και πάχους) να το πάρεις και ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ (όπως έδειχναν τα βίντεο) ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΖΕΙΣ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙ... εμ... μάλλον μετά από λίγο, θα λυγίσει!!!!! Τί νομίζετε μέταλλο ότι είναι, το "Αδαμάντιουμ" που 'χει ο... Γούλβεριν;;;; εδω απλα δεν θα επρεπε να το χει το υλικο αλλα ατσαλι οπως το 4 4σ κ μην μου πεις οτι δεν θα ταν τελειο ..τα υλικα μεχρι τον τζομπς ηταν τελεια απλα σε μεγεθος επρεπε να μεγαλωσει το οποιο δεν ηθελε ο ιδιος
russianpa50 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Αυτό που δε μπορείτε να καταλάβετε ειναι ότι η Apple έχει πετύχει κάτι ανεπανάληπτο, με την παρουσίαση του πρώτου iPhone το 2007 και σε ένα βάθος χρόνου 3 χρόνων κατάφερε και προσέλκυσε παρά πολύ κόσμο, ο οποίος αφού καρπώθηκε την ανεπανάληπτη για την εποχή εκείνη εμπειρία να ειναι κάποιος κάτοχος iPhone μπήκε στο τρυπάκι και αγόρασε και τον πρώτο του υπολογιστή Mac, για άλλη μια φορά η εμπειρία χρήσης του OS X σε συνδυασμό με το iPhone δημιούργησαν ένα οικοσύστημα που δύσκολα μπορεί κάποιος ανταγωνιστής να ανταγωνιστεί... Και τα δυο μαζί δουλεύουν τόσο όμορφα και αψεγάδιαστα, Παντρεύονται υπέροχα μεταξύ τους.... Ένας κάτοχος iPhone 6s σήμερα, ας έχει και την έκδοση των 16gb πραγματικά δε του ειναι πρόβλημα η χωρητικότητα διότι η αποθήκευση όλου του περιεχομένου γίνεται αυτόματα κάθε φορά που επιστρέφει σπίτι και ακουμπάει το κινητό του στο κομοδίνο... Ακούω συνέχεια για την τιμή, εδώ πάλι το παιχνίδι παίζεται στην Ευρώπη και στην Αμερική με τα πάγια, το να δίνει ένας μέσος ευρωπαίος 50€ το μήνα θεωρώ ότι δεν ειναι πρόβλημα για μια σύνδεση που αν μη τι άλλο του παρέχει ένα σωρό υπηρεσίες που στην Ελλάδα αυτά ειναι ανήκουστα... Ξυπνήστε, κανείς σήμερα στην Ευρώπη δεν αγοράζει μετρητά μόνο τη συσκευή ότι μάρκα και μοντέλο να ειναι... σωστοοοοοοοος τα λεω χρονια ...
russianpa50 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Χαχαχχα για φουντο θα πάει. Άκου εκεί δεν θα έχει ακουστικά μπράβο στην Apple μεγάλη καινοτομία και είμαι σίγουρος ότι θα βγουν εδώ και θα τους πούνε και μπράβο. για φουντο θα παει απο πολλα αλλα κ οχι απο την παλια τεχνολογια 3.5μμ τζακ ......απλα θα βγαλει ασυρματα η κ με βυσμα ιδιο με την θυρα που χει ...σιγα...αλλα πραγματα απεξω κ τα υλικα να αλλαξει ...
russianpa50 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ατομα που ουτε ειχαν , ουτε θα εχουν ποτε iPhone εξηγουν για ποιο λογο δεν θα πουλησει το νεο iPhone. (για ακομα μια φορα..) ΥΓ: κοροιδευτε οσους εχουν και λειτουργουν ακομα iPhone 4s αλλα γαργαρα για οποιον εχει S3 η μονη χρηση που μπορει να κανει σημερα ειναι σουβερ για την πορτοκαλαδα του ωραιος χαχαχααχα.....
AlexKane Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 ...αλλα εν τελει εδω μιλαμε για ταχυτητα και λαγκαρισματα...επ αυτου εχεις να πεις κατι?? Ναι. Εάν θέλεις ταχύτητα, δε θα ψάξεις την αγορά για συσκευές 5ετίας, ούτε θα ορίσεις κάποιο περιορισμό με 512ΜΒ κύριας μνήμης. Θα στραφείς σε iPhone (6?) που βγήκε στην αγορά σχετικά πρόσφατα, όχι πριν από 5 χρόνια. Είναι σαφώς ανώτερη συσκευή ενώ παρέχει το απαιτούμενο future-proofing (εν' έτη 2016 πάντα). τελος, δεν κανεις μονο τηλ κλησεις σχεδον τα παντα σε σχεση με τα νεοτερα ios...και που σαι 5 χρονια μετα..βρες μου εσυ κινητο android 5ετιας, που να αντεχει σαν σκυλι και σαν κατασκευη και σε λειτουργικοτητα και τα ξαναλεμε... Ως κριτήριο επιλογής κινητού τηλεφώνου, αυτό που γράφεις δεν ευσταθεί. Ποιός αγοράζει iPhone 5ετίας επειδή δεν υπάρχει αντίστοιχο android με 512ΜΒ ram το οποίο να τρέχει εξίσου γρήγορα; Κανείς, αφού θα πρέπει να είναι είτε οπισθοδρομικός, ή να έχει κάποιο Infinite_Loop στον εγκέφαλο.
panagiotis1988 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ναι. Εάν θέλεις ταχύτητα, δε θα ψάξεις την αγορά για συσκευές 5ετίας, ούτε θα ορίσεις κάποιο περιορισμό με 512ΜΒ κύριας μνήμης. Θα στραφείς σε iPhone (6?) που βγήκε στην αγορά σχετικά πρόσφατα, όχι πριν από 5 χρόνια. Είναι σαφώς ανώτερη συσκευή ενώ παρέχει το απαιτούμενο future-proofing (εν' έτη 2016 πάντα). Ως κριτήριο επιλογής κινητού τηλεφώνου, αυτό που γράφεις δεν ευσταθεί. Ποιός αγοράζει iPhone 5ετίας επειδή δεν υπάρχει αντίστοιχο android με 512ΜΒ ram το οποίο να τρέχει εξίσου γρήγορα; Κανείς, αφού θα πρέπει να είναι είτε οπισθοδρομικός, ή να έχει κάποιο Infinite_Loop στον εγκέφαλο. ρε φιλε κατσε διαβασε τον διαλογο μου με τον fulgore και μην καθεσαι κ γραφεις οτι ναναι...διαλογο καναμε και αρχισες να γραφεις για συγκριση με κινητα του 2016...ο διαλογος μας ηταν για ταχυτητα και λαγκαρισματα σε κινητα με μικρη ραμ...οχι για το τι προσφερει το καθε κινητο...ειναι σαν να συγκρινουμε φεραρι του 90 με bmw του 2010...και τα δυο ειναι γρηγορα αλαλ η bmw σου προσφερει πολυ περισσοτερα αλλα εν τελει οπως και να το κανουμε το αλλο ειναι φεραρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα