king2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 3gb Ram? Καλά το ios δεν δουλεύει με 1gb τέλεια? Δούλεμα που πέφτει τόσα χρόνια. Πρόσθεσαν μερικά χαρακτηριστικά ακόμα στο ios 9 είδαν ότι έχει πολλά σκαλωματα οπότε ανεβάζουν τη Ram. Όπως ξανά έχω πει ένα λειτουργικό που δεν κάνει τίποτα λογικό να δουλεύει με λίγη Ram. Ούτε ο κώδικας φταίει ούτε τίποτα. Στα του θέματος 32gb έχω βασική έκδοση 3 χρόνια τώρα θυμήθηκαν? 1
panagiotis1988 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 3gb Ram? Καλά το ios δεν δουλεύει με 1gb τέλεια? Δούλεμα που πέφτει τόσα χρόνια. Πρόσθεσαν μερικά χαρακτηριστικά ακόμα στο ios 9 είδαν ότι έχει πολλά σκαλωματα οπότε ανεβάζουν τη Ram. Όπως ξανά έχω πει ένα λειτουργικό που δεν κάνει τίποτα λογικό να δουλεύει με λίγη Ram. Ούτε ο κώδικας φταίει ούτε τίποτα. Στα του θέματος 32gb έχω βασική έκδοση 3 χρόνια τώρα θυμήθηκαν? σκεψου οτι με 512 ram το 4s δουλευει πολυ καλυτερα απο ολα τα androidη(σε ολες τους τις αναβαθμισεις) με ιδια μνημη και απο παρα πολλα με 1 γιγα ram και με την τελευταια του εκδοση (9.3.2), οχι με την πρωτη του... 2
nikangel Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Είναι για γέλια εκεί στην Apple... Ένα διεθνές πρότυπο υπήρχε τόσα χρόνια στην υποδοχή ήχου με το jack 3.5mm , που είχε υιοθετηθεί από το ΟΛΕΣ τις εταιρίες και αυτό το καταργούν για να σου πουλάνε τα ακουστικά 49 δολάρια... Δεν πειράζει, περαστικά....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Είναι για γέλια εκεί στην Apple... Ένα διεθνές πρότυπο υπήρχε τόσα χρόνια στην υποδοχή ήχου με το jack 3.5mm , που είχε υιοθετηθεί από το ΟΛΕΣ τις εταιρίες και αυτό το καταργούν για να σου πουλάνε τα ακουστικά 49 δολάρια... Δεν πειράζει, περαστικά.... Όταν θα δεις τι λειτουργίες θα προσφέρει η νέα σύνδεση, ίσως να αλλάξεις άποψη. Noise canceling χωρίς έξτρα μπαταρίες κανείς? 3
king2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 σκεψου οτι με 512 ram το 4s δουλευει πολυ καλυτερα απο ολα τα androidη(σε ολες τους τις αναβαθμισεις) με ιδια μνημη και απο παρα πολλα με 1 γιγα ram και με την τελευταια του εκδοση (9.3.2), οχι με την πρωτη του... Ανεκδοτακι?Ωραιος με εκανες και γελασα φιλε μου. 1
panagiotis1988 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ανεκδοτακι?Ωραιος με εκανες και γελασα φιλε μου. για πες ενα καλυτερο να γελασουμε και εμεις λιγο...και που σαι, να εχει παρει εστω κ μια αναβαθμιση, οχι στην εργοστασιακη του 3
king2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 για πες ενα καλυτερο να γελασουμε και εμεις λιγο...και που σαι, να εχει παρει εστω κ μια αναβαθμιση, οχι στην εργοστασιακη του Εχω ενα note 3 το πηρα με jelly bean εκδοση 4.1 το πηγα σε 4.4 μετα 5/5.1 6 και τωρα το εχω με 6.0.1.Παει πιο γρηγορα απο τα περισσοτερα σημερινα τηλεφωνα των 800ευρω.Aosp rom καθαρη χωρις το βαρος της official. Οπως καταλαβαινεις θελω να πω οτι το android απο μονο του ειναι ενα εξαιρετικο λειτουργικο που δεν κολλαει καθολου.Το οτι η καθε εταιρια το βαζει ενα σωρο bloatware και το βαραινει ειναι αλλο θεμα. Μια φιλη εχει moto g το πρωτο με μονο 1gb ram 2 χρονια και με αρκετες εφαρμογες δεν καταλαβαινει απολυτως τιποτα παει οπως την πρωτη μερα.Φοραει aosp rom απο τη μανα του οπως και τα nexus. 1
panagiotis1988 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 ^ εγω σου ειπα ολα τα ανδροειδη με 512 και τα περισοτερα με 1 gb σε οποιαδηποτε αναβαθμισμη τους ειναι σαφως χειροτερα απο το 4s μου και εσυ μου λες για κινητα των 3 gb ram και με custom/πετσοκομμενες rom...γελασαμε κ παλι και που σαι, ειπα τα περισσοτερα με 1 gb ραμ οχι ολα...θελω εστω κ 1 με 512...ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε 3
king2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 ^ εγω σου ειπα ολα τα ανδροειδη με 512 και τα περισοτερα με 1 gb σε οποιαδηποτε αναβαθμισμη τους ειναι σαφως χειροτερα απο το 4s μου και εσυ μου λες για κινητα των 3 gb ram και με custom/πετσοκομμενες rom...γελασαμε κ παλι και που σαι, ειπα τα περισσοτερα με 1 gb ραμ οχι ολα...θελω εστω κ 1 με 512...ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε Καλα τώρα μιλάμε για το 4s το οποίο είναι κινητό 6 χρόνων και κάνει το 1/1000 από ένα Android με 1gb Ram τι λέμε τώρα. Οι τελευταίες εκδόσεις ios θέλουν Ram γιατί άρχισαν να βάζουν πράγματα μπας και γίνει κανονικό λειτουργικό και δεν παραμείνει ανάπηρο όπως τόσα χρόνια. Επίσης επειδή έγραψες για 512ram πάρε ένα galaxy s βάλτου καθαρή Rom και πες μου αν κολλάει. Πέρνει την τελευταία έκδοση 6.0.1 χωρίς θέμα με όλα τα χαρακτηριστικά της όχι όπως το iphone 4s που την 9 την πήρε με πολλά χαρακτηριστικά βγαλμένα. Πρέπει να καταλάβετε ότι το δούλεμα της Apple τόσα χρόνια ο κόσμος άρχισε να το καταλαβαίνει και ήδη είδαμε αρκετά μειωμένες πωλήσεις φέτος και πιστεύω θα δούμε αρκετά περισσότερες μειώσεις χρόνο με τον χρόνο μέχρι να πέσει κάτω απο 10% της πίτας.
panagiotis1988 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 ωπα εγω σου ειπα να μου συγκρινεις ενα κινητο 5ετιας με το μαμισιο λειτουργικο του και με 512 gb ram, με ενα οποιοδηποτε android κινητο με μαμισιο λειτουργικο στην τελευταια του επισημη εκδοση (αν οχι η τελευταια, τουλαχιστον οχι η εργοστασιακη) και με 512 ram να δουμε ποιο ειναι καλυτερο...εσυ ομως λες να συγκρινω ενα iphone με το τελευταιο ios που εχει βγει αν κ κουτσουρεμενο (σιγα το κουτσουρεμενο αλλα τεσπα) με 512 ραμ και να το συγκρινω με ενα κινητο που εχει περασμενο το τελευταιο android αλλα καθαρο, δηλαδη παρακουτσουρεμενο σε σχεση με την μαμισια ρομ και με 1 gb ραμ και να τα συγκρινω... μμμμμμ...ενδιαφερον και προσεξε οτι το iphone μετα απο 5 χρονια παιρνει ακομα αναβαθμισεις ενω το android μετα απο 1-2 χρονια σταματαει τις αναβαθμισεις του... 2
Nicktech Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Χαχαχχα για φουντο θα πάει. Άκου εκεί δεν θα έχει ακουστικά μπράβο στην Apple μεγάλη καινοτομία και είμαι σίγουρος ότι θα βγουν εδώ και θα τους πούνε και μπράβο. θελω να δω τι θα λες οταν η Samsung βγάλει μοντέλο χωρίς ακουστικά ... 1
king2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 ωπα εγω σου ειπα να μου συγκρινεις ενα κινητο 5ετιας με το μαμισιο λειτουργικο του και με 512 gb ram, με ενα οποιοδηποτε android κινητο με μαμισιο λειτουργικο στην τελευταια του επισημη εκδοση και με 512 ram να δουμε ποιο ειναι καλυτερο...εσυ ομως λες να συγκρινω ενα iphone με το τελευταιο ios που εχει βγει αν κ κουτσουρεμενο (σιγα το κουτσουρεμενο αλλα τεσπα) με 512 ραμ και να το συγκρινω με ενα κινητο που εχει περασμενο το τελευταιο android αλλα καθαρο, δηλαδη παρακουτσουρεμενο σε σχεση με την μαμισια ρομ και με 1 gb ραμ και να τα συγκρινω... μμμμμμ...ενδιαφερον και προσεξε οτι το iphone μετα απο 5 χρονια παιρνει ακομα αναβαθμισεις ενω το android μετα απο 1-2 χρονια σταματαει τις αναβαθμισεις του... Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι το Android ως Android δεν φταίει που μερικά κινητά κολλάνε. Το καθαρό Android στο οποίο μπορείς να βάλεις τα πάντα πάνω και να κάνεις τα πάντα δεν κολλάει καθόλου ούτε σε 512ram. Το αν η εταιρεία βάζει ότι θέλει στα κινητά της και σερνονται δεν φταίει το Android για αυτό και nexus moto g πετάνε. Η καραμέλα ότι το ios είναι πιο ελαφρύ δεν ισχύει σε καμία περίπτωση γιατί είναι ένα ανάπηρο λειτουργικό. Μόλις το κάνεις jailbreak και βάλεις μερικά mods τα σκαλωματα αυξάνονται τραγικά.
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 ωπα εγω σου ειπα να μου συγκρινεις ενα κινητο 5ετιας με το μαμισιο λειτουργικο του και με 512 gb ram, με ενα οποιοδηποτε android κινητο με μαμισιο λειτουργικο στην τελευταια του επισημη εκδοση (αν οχι η τελευταια, τουλαχιστον οχι η εργοστασιακη) και με 512 ram να δουμε ποιο ειναι καλυτερο...εσυ ομως λες να συγκρινω ενα iphone με το τελευταιο ios που εχει βγει αν κ κουτσουρεμενο (σιγα το κουτσουρεμενο αλλα τεσπα) με 512 ραμ και να το συγκρινω με ενα κινητο που εχει περασμενο το τελευταιο android αλλα καθαρο, δηλαδη παρακουτσουρεμενο σε σχεση με την μαμισια ρομ και με 1 gb ραμ και να τα συγκρινω... μμμμμμ...ενδιαφερον και προσεξε οτι το iphone μετα απο 5 χρονια παιρνει ακομα αναβαθμισεις ενω το android μετα απο 1-2 χρονια σταματαει τις αναβαθμισεις του... και παλι μια ή αλλη βγαινει αγαπητε.Βαλε πχ διπλα διπλα καποιον που παει να παρει το Iphone 6s Plus 64gb και το OnePlus3 64gb με βαση τιμων τωρα(που εχουν πεσει για το Iphone) Στο μεν Iphone 6s Plus 64gb(γιατι και το OnePlus τοσο βγαινει και δεν υπαρχει 32gb εκδοση του iphone ακομα)η τιμη ξεκιναει απο τα 825ευρω ενω στο OnePlus τα 400ευρω(με δωρεαν μεταφορικα).Με τα 400+ευρω που γλυτωνει λοιπον καποιος σε 2χρονακια που λες ξανααγοραζει την επομενη τοτε ναυαρχιδα(ειτε αυτο ειναι το G7 τοτε ή το OnePlus5 ξερω γω)και μακροπροθεσμα βγαινει και παλι κερδισμενος(και δεν βαριεται το κινητο και εχει μεγαλυτερη εγγυηση και παει λεγοντας) Οχι οτι αυτο σημαινει οτι τα iphone ειναι για τα σκουπιδια αλλα δεν ειναι ολα ασπρο ή μαυρο οπως θελουν μερικοι να πιστευουν.Και με ασπρο ή μαυρο εννοω Iphone ή ολα τα αλλα κινητα.
panagiotis1988 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι το Android ως Android δεν φταίει που μερικά κινητά κολλάνε. Το καθαρό Android στο οποίο μπορείς να βάλεις τα πάντα πάνω και να κάνεις τα πάντα δεν κολλάει καθόλου ούτε σε 512ram. Το αν η εταιρεία βάζει ότι θέλει στα κινητά της και σερνονται δεν φταίει το Android για αυτό και nexus moto g πετάνε. Η καραμέλα ότι το ios είναι πιο ελαφρύ δεν ισχύει σε καμία περίπτωση γιατί είναι ένα ανάπηρο λειτουργικό. Μόλις το κάνεις jailbreak και βάλεις μερικά mods τα σκαλωματα αυξάνονται τραγικά. μα και το pure android ειναι αναπηρο, αλλα αν του βαλεις καναδυο customιες (βλεπε την χαζομαρα της samsung κλπ) και του δωσεις καναδυο update παει το κινητο (512 ram παντα) για πεταμα...και οχι δεν τρωει σκαλωματα το iphone αν του κανεις jb ή του περασεις customιες, εκτος και αν του περασεις πραγματα που το ενα αντικρουει το αλλο (λογικο δεν ειναι αυτο, ανεξαρτητως λειτουργικου?) εν τελει το αποτελεσμα ειναι που μετραει...και αυοτ λεει οτι το 4ς παταει ολα τα 512 android ασχετως τι κανει το λειτουργικο αυτο καθεαυτο...αν σε παω κ σε εργοστασιακη rom καυτα χαραλαμπε...αιωνες μπροστα το 4ς ακομα και απο το note 3 σου των 3 gb ram και παλι μια ή αλλη βγαινει αγαπητε.Βαλε πχ διπλα διπλα καποιον που παει να παρει το Iphone 6s Plus 64gb και το OnePlus3 64gb με βαση τιμων τωρα(που εχουν πεσει για το Iphone) Στο μεν Iphone 6s Plus 64gb(γιατι και το OnePlus τοσο βγαινει και δεν υπαρχει 32gb εκδοση του iphone ακομα)η τιμη ξεκιναει απο τα 825ευρω ενω στο OnePlus τα 400ευρω(με δωρεαν μεταφορικα).Με τα 400+ευρω που γλυτωνει λοιπον καποιος σε 2χρονακια που λες ξανααγοραζει την επομενη τοτε ναυαρχιδα(ειτε αυτο ειναι το G7 τοτε ή το OnePlus5 ξερω γω)και μακροπροθεσμα βγαινει και παλι κερδισμενος(και δεν βαριεται το κινητο και εχει μεγαλυτερη εγγυηση και παει λεγοντας) Οχι οτι αυτο σημαινει οτι τα iphone ειναι για τα σκουπιδια αλλα δεν ειναι ολα ασπρο ή μαυρο οπως θελουν μερικοι να πιστευουν.Και με ασπρο ή μαυρο εννοω Iphone ή ολα τα αλλα κινητα. φιλε μου αυτο που λες δεν εχει καμια σχεση με αυτο που σχολιαζω εγω με τον king2009, αλλα να σου απαντησω κ να σου πω οτι δνε εχεις καθολου αδικο σε αυτα που λες εκτος απο το εξης...στο να κρατησεις το κινητο καναδυο χρονια...δεν πα να κανει 200 ευρω, αν σου βγαλει 5-10 χρονια δεν το αλλαζεις με τιποτα...σκεψου να γλυτωνεις 200 ευρω τον χρονο λογω κινητου...σε 5 χρονια μεσα εχεις μαζεψει ενα χιλιαρικο κ πας διακοπες με την γυναικα οπου γουσταρεις...εγω το εχω πει , οταν χαλασει το iphone το επομενο κινητο μου θα κανει το πολυ 100 ευρω... 2
AlexKane Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 εγω σου ειπα να μου συγκρινεις ενα κινητο 5ετιας με το μαμισιο λειτουργικο του και με 512 gb ram, με ενα οποιοδηποτε android κινητο με μαμισιο λειτουργικο στην τελευταια του επισημη εκδοση (αν οχι η τελευταια, τουλαχιστον οχι η εργοστασιακη) και με 512 ram να δουμε ποιο ειναι καλυτερο... Εύκολη σύγκριση. Εν' έτη 2016 και τα δυο είναι σάπια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα