Notakias29 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Χαχαχχα για φουντο θα πάει. Άκου εκεί δεν θα έχει ακουστικά μπράβο στην Apple μεγάλη καινοτομία και είμαι σίγουρος ότι θα βγουν εδώ και θα τους πούνε και μπράβο.
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μου φέρνεις παράδειγμα το iPhone 4s? Τότε φίλε το να πούνε πι κάτοχοι Galaxy s3 , μου δίνεις ένα παράδειγμα τηλεφώνου 5ετιας καθότι θα γνωρίζεις ότι το 4s βγήκε το 2011, Το τι γνώσεις έχει ο καθένας έπρεψε μου να σε συμβουλέψω να μην το κρίνεις εσύ, καθώς δε γνωριζόμαστε και δε γνωρίζεις καν τι δουλειά κάνω... Αν έχεις αντίρρηση σε αυτά που λέω μπορείς πολύ όμορφα με επιχειρήματα να αντιπαρατεθείς χωρίς να περνάς σε χαρακτηρισμούς... Αλλά ξέχασα ο νεοέλληνας ειναι γνωστης των πάντων... Που τους ειδες τους χαρακτηρισμους?Αυτο που εγραψα για lagdroid και custom rom δεν πηγαινε για σενα αλλα γενικα για το τι διαβαζουμε σε αλλα παρομοια αρθρα(αφου δεν ανεφερες εσυ κατι για lagdroid). Τώρα πως γίνεται το 6s plus να κρατάει περισσότερο η μπαταρία το κάνουμε γαργάρα . ( η γυναίκα μου έχει το 6 plus και εγώ το 6s plus ) Μηπως γιατι ειναι με 5.5ιντσες και με Full hd αναλυση οθονης και αν ειχαν την ιδια μπαταρια με τα πιο μικρα iphone δεν θα εβγαζε η μπαταρια μεχρι το μεσημερι?phablet ειναι Για το παραπανω που εγραψα ισχυει για το plus ηταν τυπογραφικο λαθος μου.
Skylined Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Αν βγει σε 32, 128, 256 GB θα είναι πολύ καλή κίνηση
Notakias29 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Αν βγει σε 32, 128, 256 GB θα είναι πολύ καλή κίνηση Το καλό που το είδες? Γτ να μην βάλουν και 64? Όταν δεις την διαφορά τιμη από 32 σε 128 τότε πες μας
mdr21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Ατομα που ουτε ειχαν , ουτε θα εχουν ποτε iPhone εξηγουν για ποιο λογο δεν θα πουλησει το νεο iPhone. (για ακομα μια φορα..) ΥΓ: κοροιδευτε οσους εχουν και λειτουργουν ακομα iPhone 4s αλλα γαργαρα για οποιον εχει S3 η μονη χρηση που μπορει να κανει σημερα ειναι σουβερ για την πορτοκαλαδα του 7
Notakias29 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Ατομα που ουτε ειχαν , ουτε θα εχουν ποτε iPhone εξηγουν για ποιο λογο δεν θα πουλησει το νεο iPhone. (για ακομα μια φορα..) ΥΓ: κοροιδευτε οσους εχουν και λειτουργουν ακομα iPhone 4s αλλα γαργαρα για οποιον εχει S3 η μονη χρηση που μπορει να κανει σημερα ειναι σουβερ για την πορτοκαλαδα του Για αυτό όσοι έχουν iphone 4 κάνουν πως και πως να το ανταλλάξουνε με s3-s4 στης αγγελιες?
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Ατομα που ουτε ειχαν , ουτε θα εχουν ποτε iPhone εξηγουν για ποιο λογο δεν θα πουλησει το νεο iPhone. (για ακομα μια φορα..) ΥΓ: κοροιδευτε οσους εχουν και λειτουργουν ακομα iPhone 4s αλλα γαργαρα για οποιον εχει S3 η μονη χρηση που μπορει να κανει σημερα ειναι σουβερ για την πορτοκαλαδα του Δεν καταλαβες.Ειναι συσκευη για την οποια χρησιμοποιουσαν πολυ οι κατοχοι iphone ως επιχειρημα για τις πολλες αναβαθμισεις της εταιριας,κατι που στο S3 και γενικα στο Android δεν επεφτε ποτε τετοια διαφημιση/ισχυρισμος.
Skylined Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Το καλό που το είδες? Γτ να μην βάλουν και 64? Όταν δεις την διαφορά τιμη από 32 σε 128 τότε πες μας Είναι καλύτερα σε σχέση με τη μέχρι τώρα κατάσταση που με €100 παραπάνω πήγαινες από τα 16 στα 32 ή στα 64 GB
paparovic Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δεν θα πάρω, για να μην τελειώσει το στοκ και το στερήσω από κάποιο φανμπόυ ή κανέναν που προσπαθεί να ρίξει γκόμενα Μην με ευχαριστείτε, έτσι είμαι εγώ, large. 3
AggelosTz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Να βάζεις σε σμαρτφον δυνατότητα εγγραφής 4Κ...και να το βλέπεις σε οθόνη 5.5"...αξία ανεκτίμητη. Έλεος με τον αποθηκευτικό χώρο...τα πάντα ανεβαίνουν cloud...φωτογραφίες ,βίντεο . Τώρα για μουσική...να ναι καλα οι υπηρεσίες stream. Αν του άλλου δεν του φθάνουν τα 16-32gb επειδή το τιγκαρε τσοντες (δεν τις βάζουμε στο λαπτοπ μην τις δουν οι άλλοι κ μας πουν μ...ες) ε τι να πω πρόβλημα του. 2
panagiotis1988 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δεν καταλαβες.Ειναι συσκευη για την οποια χρησιμοποιουσαν πολυ οι κατοχοι iphone ως επιχειρημα για τις πολλες αναβαθμισεις της εταιριας,κατι που στο S3 και γενικα στο Android δεν επεφτε ποτε τετοια διαφημιση/ισχυρισμος. ναι και? ουτε διαφημιση ειναι, ουτε ισχυρισμος...γεγονος ειναι οτι παιρνει αναβαθμισεις μεχρι σημερα...και στην τελικηεχεις iphone 4s να δεις πως παει μετα απο τοσα χρονια και τοσες αναβαθμισεις (απο ios 5 σε ios 9)? μια χαρα παει...αν κ κολλαει λιγο, λιγο το ξαναλεω...ειναι πολυ καλο...ασε που θεωρω οτι ειναι το πιο ομορφο κινητο που εχει βγει...και για να μην λεει κανεις οτι το πληρωσα και επομενως το προμοταρω, να πω οτι το κινητο το κερδισα κ δεν πληρωσα ουτε ενα ευρω...διπλη η γλυκα!! 2
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Η αρχη εγινε με τα 2gb ram και μακαρι να γινουν και αλλες ριζικες αλλαγες οπως ο αποθηκευτικος χωρος(γιατι ουτως ή αλλως δεν βλεπω να μπαινει sd slot),αν και για μενα προτεραιοτητα εχει να ανεβαζανε την μπαταρια. Και επιτελους καποια στιγμη να ξεδιαλυνει το τοπιο οσον αφορα την εγγυηση με τα προιοντα Apple που παλι μετα τον πρωτο χρονο πρεπει να κανεις φασαρια με το καταστημα αγορας......
pseira Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Eδω περα δεν θα μπορεις να κανεις εγγραφη βιντεο σε live οποτε και τα 4Κ αχρηστα (αναλογα) + που δεν εχει 3,5mm jack οποτε δεν βλεπω να πουλησει ιδιαιτερα. Ω ρε φίλε , τι πρόβλημα... Να μη μπορείς να γράψεις στο κινητο συναυλία που ανάθεμα αν θα κάτσεις ποτέ να τη δεις .... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα