Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καιρός ήταν άλλες εταιρίες το κάνουν χρόνια αυτό γιατί προφανώς σέβονται περισσότερο τον καταναλωτή.κάλλιο αργά παρά ποτέ βέβαια...

Δεν ειναι οτι σέβονται τον καταναλωτή απλα ειναι θέμα ανταγωνισμού ! Οι εταίρες με τα android εχουν τον ανταγωνισμό μεταξύ τους συν την πίεση της Apple που απλώς κάθεται και απολαμβάνει την επιτυχία της εδώ και πολλα χρόνια ! Τώρα αν ειναι Ηθικό αυτο που κανει η Apple όχι σε καμία περίπτωση αλλα έτσι λειτουργεί αγορα !

• Like 1
  • Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eδω περα δεν θα μπορεις να κανεις εγγραφη βιντεο σε live οποτε και τα 4Κ αχρηστα (αναλογα) + που δεν εχει 3,5mm jack οποτε δεν βλεπω να πουλησει ιδιαιτερα.

Δημοσ.

Αυτό που δε μπορείτε να καταλάβετε ειναι ότι η Apple έχει πετύχει κάτι ανεπανάληπτο, με την παρουσίαση του πρώτου iPhone το 2007 και σε ένα βάθος χρόνου 3 χρόνων κατάφερε και προσέλκυσε παρά πολύ κόσμο, ο οποίος αφού καρπώθηκε την ανεπανάληπτη για την εποχή εκείνη εμπειρία να ειναι κάποιος κάτοχος iPhone μπήκε στο τρυπάκι και αγόρασε και τον πρώτο του υπολογιστή Mac, για άλλη μια φορά η εμπειρία χρήσης του OS X σε συνδυασμό με το iPhone δημιούργησαν ένα οικοσύστημα που δύσκολα μπορεί κάποιος ανταγωνιστής να ανταγωνιστεί... Και τα δυο μαζί δουλεύουν τόσο όμορφα και αψεγάδιαστα, Παντρεύονται υπέροχα μεταξύ τους.... Ένας κάτοχος iPhone 6s σήμερα, ας έχει και την έκδοση των 16gb πραγματικά δε του ειναι πρόβλημα η χωρητικότητα διότι η αποθήκευση όλου του περιεχομένου γίνεται αυτόματα κάθε φορά που επιστρέφει σπίτι και ακουμπάει το κινητό του στο κομοδίνο...
Ακούω συνέχεια για την τιμή, εδώ πάλι το παιχνίδι παίζεται στην Ευρώπη και στην Αμερική με τα πάγια, το να δίνει ένας μέσος ευρωπαίος 50€ το μήνα θεωρώ ότι δεν ειναι πρόβλημα για μια σύνδεση που αν μη τι άλλο του παρέχει ένα σωρό υπηρεσίες που στην Ελλάδα αυτά ειναι ανήκουστα...
Ξυπνήστε, κανείς σήμερα στην Ευρώπη δεν αγοράζει μετρητά μόνο τη συσκευή ότι μάρκα και μοντέλο να ειναι...

• Like 19
Δημοσ.

Διάβασα το προηγούμενο άρθρο σχετικά με το hummingbad λογισμικό που έχει μολύνει 85.000.000 συσκευές android και συνεχίζει... Γιατί θα πρέπει κάποιος μέσος άνθρωπος που έχει αγοράσει ένα smartphone να ασχολείται με rom's root's και δε συμμαζεύεται, ο άλλες έγραψε για το δικό του smartphone "όλα καλά πέρασα custom rom και όλα τέλεια, απλά η κάμερα μου δε λειτουργεί..."
Το οικοσύστημα της Apple σου προσφέρει σταθερότητα, ασφάλεια, το καλύτερο κατάστημα αγοράς εφαρμογών, και πάνω απ όλα λειτουργεί ταχύτατα και χωρίς κανένα lag, τώρα αν έχει 1 giga ram ή 20, ειναι διπύρηνο ή 18πίρυνο τον μέσο άνθρωπο δεν τον απασχολούν....
Και στην τελική αν καταφέρνει η Apple με τέτοια specs να έχει επιδόσεις ανώτερες από τα περισσότερα flagships του android και πάλι μαγκιά της...

• Like 19
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί θα πρέπει κάποιος μέσος άνθρωπος που έχει αγοράσει ένα smartphone να ασχολείται με rom's root's και δε συμμαζεύεται, ο άλλες έγραψε για το δικό του smartphone "όλα καλά πέρασα custom rom και όλα τέλεια, απλά η κάμερα μου δε λειτουργεί..."

Το οικοσύστημα της Apple σου προσφέρει σταθερότητα, ασφάλεια, το καλύτερο κατάστημα αγοράς εφαρμογών, και πάνω απ όλα λειτουργεί ταχύτατα και χωρίς κανένα lag, τώρα αν έχει 1 giga ram ή 20, ειναι διπύρηνο ή 18πίρυνο τον μέσο άνθρωπο δεν τον απασχολούν....

Και στην τελική αν καταφέρνει η Apple με τέτοια specs να έχει επιδόσεις ανώτερες από τα περισσότερα flagships του android και πάλι μαγκιά της...

Γιατι ποιος σου ειπε οτι ο μεσος κοσμος ασχολειται με τις custom rom,ειδικα οταν πλεον υπαρχουν απειρες επιλογες?? Οι κατοχοι Iphone 4s και οχι μονο(αναλογα με το καθε update)γελανε με το παραπανω.

Μαγκια της Apple ειναι που πουλαει μεχρι και σημερα οτι πουλαει σε σχεση με τον ανταγωνισμο ,αλλα εμεις δεν ειμαστε μετοχοι να μας ενδιαφερει αν πουλαει ή οχι.

Γελασε και ο κοσμος παγκοσμιως με την ποιοτητα κατασκευης των προηγουμενων iphone 6 και κυριως του 6plusμε το λυγισμα.Αλλα ειπαμε ειμαστε 2016 και ακομα διαβαζουμε σε τεχνολογικα forum να γραφουν καποιοι(γνωσεις ελαχιστες εως καθολου)για lagdroid,custom rom κλπ 

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 5
Δημοσ.

Η Apple πουλάει λόγω iOS. Ή να το πω καλύτερα λογω άθλιου Android.

Δε θέλετε να το καταλάβετε καλώς, μη μας πρηζετε ομως

• Like 21
Δημοσ.

Μου φέρνεις παράδειγμα το iPhone 4s?
Τότε φίλε το να πούνε πι κάτοχοι Galaxy s3 , μου δίνεις ένα παράδειγμα τηλεφώνου 5ετιας καθότι θα γνωρίζεις ότι το 4s βγήκε το 2011,
Το τι γνώσεις έχει ο καθένας έπρεψε μου να σε συμβουλέψω να μην το κρίνεις εσύ, καθώς δε γνωριζόμαστε και δε γνωρίζεις καν τι δουλειά κάνω...
Αν έχεις αντίρρηση σε αυτά που λέω μπορείς πολύ όμορφα με επιχειρήματα να αντιπαρατεθείς χωρίς να περνάς σε χαρακτηρισμούς... Αλλά ξέχασα ο νεοέλληνας ειναι γνωστης των πάντων...

• Like 9
Δημοσ.

^ ως κατοχος 4s πρεπει να σου πω οτι το κινητο μπορει πλεον μετα απο 4 χρονια αναβαθμισεων να αργει λιγο αλλα δεν λαγκαρει...ειδικα με το ios 9 ειδαμε και πολυ μεγαλη βελτιωση στην ταχυτητα (αν κ σαν το ios 6 δεν παινει μια)

• Like 6
Δημοσ.
''''Η αμερικανική εταιρεία, εδώ και αρκετό καιρό, δέχεται έντονη και αρνητική κριτική, καθώς πιστεύεται ότι η εμμονή της με το μοντέλο των 16GB είναι απλά ένα έξυπνο τέχνασμα, για να πωλούνται οι - ακριβότερες κατά $100 - συσκευές των 64GB.'''

Τι πιστευεται μωρε κοροιδευομαστε τωρα?100% σιγουρο ειναι γιαυτο και καταργησε το μοντελο των 32gb. Και για την μπαταρια που εχει φαει κραξιμο ειδαμε τι εκανε. Εβγαλε μικροτερη μπαταρια στο 6s απο το 6ρι επιτηδες για να πλασαρει μετα την θηκη με την ενσωματομενη μπαταρια.....

Καθεται και κοροιδευει με ορισμενα πραγματα τον κοσμο στα μουτρα και παλι συνεχιζουν ολοι να τρεχουν να τα αγοραζουν, οσο ακριβα και να ειναι και με οσο πετροκομμενα features σε σχεση με τον ανταγωνισμο και τα χρηματα που ζητανε....

Τώρα πως γίνεται το 6s plus να κρατάει περισσότερο η μπαταρία το κάνουμε γαργάρα . ( η γυναίκα μου έχει το 6 plus και εγώ το 6s plus )

• Like 3
Δημοσ.
Γιατι ποιος σου ειπε οτι ο μεσος κοσμος ασχολειται με τις custom rom,ειδικα οταν πλεον υπαρχουν απειρες επιλογες?? Οι κατοχοι Iphone 4s και οχι μονο(αναλογα με το καθε update)γελανε με το παραπανω.

Μαγκια της Apple ειναι που πουλαει μεχρι και σημερα οτι πουλαει σε σχεση με τον ανταγωνισμο ,αλλα εμεις δεν ειμαστε μετοχοι να μας ενδιαφερει αν πουλαει ή οχι.Γελασε και ο κοσμος παγκοσμιως με την ποιοτητα κατασκευης των προηγουμενων iphone 6 και κυριως του 6s με το λυγισμα.Αλλα ειπαμε ειμαστε 2016 και ακομα διαβαζουμε σε τεχνολογικα forum να γραφουν καποιοι(γνωσεις ελαχιστες εως καθολου)για lagdroid,custom rom κλπ

Έχεις μπερδευτεί για το 6 plus λέγανε ότι λυγίζει . Δες κανα βίντεο να μορφωθεις

Δημοσ.

Ειναι αστείο να λέτε και να κατακρίνετε για την ποιότητα κατασκευής μιας εταιρίας που δίδαξε και διδάσκει ακομη την έννοια της ποιότητας κατασκευής σε ολα της τα προϊόντα(απο το κουτί της ακόμα,ακόμα,πριν καν το ανοίξεις καταλαβαίνεις το τι σου προσφέρει)!!! Λέτε,λέτε και ξανα λέτε για το τι χαρακτηρίστηκα εχει το κινητό σας σε σχέση με το iPhone και οτι οοοοολοι εμείς με το iPhone είμαστε κορόιδα και πρόβατα που τα σκάμε στην Apple και παίρνουμε ένα τίποτα....θα σας πω ένα απλό πράγμα και καπου εκει ειναι και όλη η αλήθεια.... Αγοράζεις ένα hyundai i30 με 15000€ και εχει πάνω της Παναγίας τα μάτια....παίρνει και ένας γνωστός σας,ένας γείτονας η κάποιος φίλος ρε αδερφέ ένα BMW 4 series με 45000€ και δεν εχει ούτε τα μισά απο αυτα που σου προσφέρει το i30 σας....ποιος απο εσάς θα πάει να του πει οτι "ξέρεις κατι ρε συ,καλο αλλα δεν εχεις Bluetooth για σύνδεση με το κινητό σου...είσαι πολυ πρόβατο που έσκασες 45000€ για ένα αυτοκίνητο που εχει τα μισά έξτρα απο αυτα που εχει το δικό μου με 15000€ " υπαρχει έστω και ένας;σοβαρα τωρα.....και μην μου πει κανεις οτι και τα δυο κάνουν την δουλεια τους...γιατι ειμαι σίγουρος πως πριν πάρει το i30 διάβασε στα περιοδικά πολυ περισσότερες φορές για το 4 series.... ????

• Like 8
Δημοσ.

Ειναι αστείο να λέτε και να κατακρίνετε για την ποιότητα κατασκευής μιας εταιρίας που δίδαξε και διδάσκει ακομη την έννοια της ποιότητας κατασκευής σε ολα της τα προϊόντα(απο το κουτί της ακόμα,ακόμα,πριν καν το ανοίξεις καταλαβαίνεις το τι σου προσφέρει)!!! Λέτε,λέτε και ξανα λέτε για το τι χαρακτηρίστηκα εχει το κινητό σας σε σχέση με το iPhone και οτι οοοοολοι εμείς με το iPhone είμαστε κορόιδα και πρόβατα που τα σκάμε στην Apple και παίρνουμε ένα τίποτα....θα σας πω ένα απλό πράγμα και καπου εκει ειναι και όλη η αλήθεια.... Αγοράζεις ένα hyundai i30 με 15000€ και εχει πάνω της Παναγίας τα μάτια....παίρνει και ένας γνωστός σας,ένας γείτονας η κάποιος φίλος ρε αδερφέ ένα BMW 4 series με 45000€ και δεν εχει ούτε τα μισά απο αυτα που σου προσφέρει το i30 σας....ποιος απο εσάς θα πάει να του πει οτι "ξέρεις κατι ρε συ,καλο αλλα δεν εχεις Bluetooth για σύνδεση με το κινητό σου...είσαι πολυ πρόβατο που έσκασες 45000€ για ένα αυτοκίνητο που εχει τα μισά έξτρα απο αυτα που εχει το δικό μου με 15000€ " υπαρχει έστω και ένας;σοβαρα τωρα.....και μην μου πει κανεις οτι και τα δυο κάνουν την δουλεια τους...γιατι ειμαι σίγουρος πως πριν πάρει το i30 διάβασε στα περιοδικά πολυ περισσότερες φορές για το 4 series.... ????

Για κάποιο λόγο, στο Insomnia θεωρείται "αποδεκτό" να τα σκάσεις παραπάνω για το brand-name, ή το design σε ΙΧ, αλλά όχι σε κινητό. Όχι, σε κινητό πρέπει να ψάχνουμε το απόλυτο vfm, και να μας νοιάζουν μόνο τα specs. Αλλά από τα lagdroid fanboys τι να περιμένεις. :P

Ευτυχώς και έχουμε μάτια και κοιτάμε και τι παίζει στον έξω κόσμο τουλάχιστον.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...