ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Ελπίζω να βάζω το θέμα στο σωστό subforum, αλλιώς παρακαλώ να μεταφερθεί.Όπως λέει και ο τίτλος, το pc μου crashάρει (μπλέ οθόνη) μόλις συνδέω το PS3 controller για να το χρησημοποιήσω.Καμιά φορά crashάρει μετά απο κανά δίλεπτο και έχω προσέξει ότι συμβαίνει πιο συχνά όταν κουνάω το controller για χ ψ λόγους.Φταίει το καλώδιο, κάποιο driver ή οι θύρες μου?Έχω κάνει φορμάτ πρόσφατα και όλα τα drivers μου είναι φρέσκα.Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη.Ευχαριστώ!!!
Grim Ripper Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Τι drivers πέρασες; Μήπως το motion joy; Για αρχή δοκίμασε και σε άλλες θύρες.
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Τι drivers πέρασες; Μήπως το motion joy; Για αρχή δοκίμασε και σε άλλες θύρες. Motionjoy ναι. Δοκιμάζω αυτή τη στιγμή το scp για να δώ αν θα φτιάξει. Πάντως απο ότι θυμάμαι crashαρε πρίν βάλω το Motionjoy. Ps: Τα ίδια και με το scp. Συγκεκριμένα αυτή τι φορά, μέτα το φορμάτ, μου crashάρει κατά την διάρκεια της εγκατάστασης των driver, είτε είναι Motionjoy είτε είναι scp.
Grim Ripper Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Χμμ δυστυχώς δεν ξέρω τι άλλο να κάνεις, πάντως καλύτερα μείνε μακριά από το motion joy. Βγαίνει δύσκολα η βλακεία, το είχα κάποτε και δεν παίζει να το ξαναβάλω ποτέ μου. Για το scp πάντως είχα ακούσει καλά λόγια.
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Το έκανε μόλις και με το κινητό μου, πάνω που το σύνδεσα για να ανεβάσω μια φωτογραφία να σας δείξω τo blue screen.Άρα μάλλον είναι πιο γενικό το πρόβλημα. Ps: Το κάνει ακριβώς πάνω στην εγκατάσταση των driver για την συσκευή. (κινητό ή controller)
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Χμμ για γράψε το σύστημά σου. Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 Language: English (Regional Setting: English) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: H87-HD3 BIOS: BIOS Date: 08/03/13 13:06:53 Ver: 04.06.05 Processor: Intel® Core i5-4570 CPU @ 3.20GHz (4 CPUs), ~3.2GHz Memory: 8192MB RAM Available OS Memory: 8070MB RAM DirectX Version: DirectX 11 Ps: Λύθηκε παιδία. Επανεγκατέστησα το Intel® USB 3.0 eXtensible Host Controller Driver και τώρα φαίνεται εντάξει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα