Mpouko Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα μάγκες.. Σήμερα με ρώτησε ένα φιλαράκι αν υπάρχει τρόπος να ξεκλείδωσουμε iPhone 6 (icloud). Δεν γνωρίζω τπτ αλλο για την συσκευή πχ αν είναι δική του, η εχει-δεν έχει χαρτια....
zio10 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα μάγκες.. Σήμερα με ρώτησε ένα φιλαράκι αν υπάρχει τρόπος να ξεκλείδωσουμε iPhone 6 (icloud). Δεν γνωρίζω τπτ αλλο για την συσκευή πχ αν είναι δική του, η εχει-δεν έχει χαρτια.... Μόνο αν έχει απόδειξη αγοράς ή αν έχει πρόσβαση στο email του icloud. 2
AlienTechGR Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα μάγκες.. Σήμερα με ρώτησε ένα φιλαράκι αν υπάρχει τρόπος να ξεκλείδωσουμε iPhone 6 (icloud). Δεν γνωρίζω τπτ αλλο για την συσκευή πχ αν είναι δική του, η εχει-δεν έχει χαρτια....Ότι είπε ο zio10. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει... 1
nikolaoskop Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Παιδιά καλησπέρα, εχω ενα iphone 6 plus και μου χάλασε η μητρική παλκέτα, το πηγα σε ολα τα μαγαζια της θεσσαλονικης και μου είπαν ότι δεν επισκευάζεται. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αγοράσω κάποια μεταχειρισμένη και να μου την περάσουν. Βρήκα έναν τύπο που πουλάει το κινητό του για ανταλλακτικά αλλά έχει κλειδωμένο icloud ξέρει κανείς αν το αγοράσω για να πάρω την μητρική πλακέτα επηρεάζει σε τίποτα;
zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μην το πάρεις, στην πλακέτα είναι το κλείδωμα. Πρέπει να βρεις κάποιο με ξεκλείδωτη πλακέτα (icloud και πάροχο) που να έχει άλλη ζημιά, πχ σπασμένη οθόνη. 2
abzys Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Από Αμερική αν φέρεις πλακέτα με cloud κλειδωμένο? Μπορείς να το λειτουργήσεις σαν τηλέφωνο ή δεν προχωράει κατά την εγκατάσταση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις