Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν μπορεί το κάθε κράτος να γλυτώσει περιττά έξοδα ας το κάνει, που είναι το κακό. :-)

100% ασφάλεια δεν υπάρχει σε κανένα λειτουργικό πάντα θα υπάρχουν bugs και 0day exploits :devil:

Το θέμα είναι να μην φτάσει να έχει πληρώσει περισσότερα για support και εκπαίδευση...

Δημοσ.

Δεν ασχολείσαι και πολύ με το σπορ ε;  :-D

ενω εσυ? σε πληροφορω οτι εχω ατομο γνωστο μου σε πανεπιστημιο που ασχολειται μια χαρα με το σπορ και χρησιμοποια linux παραμετροποιησιμο απο τον ιδιο  σε computer labs χωρις κανενα θεμα και ειναι μονο ενα ατομο ,σκεφτου πολλοι τι κανουν ,παρα να μειωνεις τον αλλο καλυτερα να σκεφτεσαι αν δυναται κανεις να αξιοποια οτι του δινεται ,και να σου πω τελειωσε πληροφορικη ιωαννινα αν θες και περισοτερα info ....

Δημοσ.

Νομίζω η Γαλλία ήταν που είχε κάνει το ίδιο πριν αρκετά χρόνια... δεν της έκατσε καλά... και τώρα ξανά πίσω στα windows.

Δημοσ.

Το θέμα είναι να μην φτάσει να έχει πληρώσει περισσότερα για support και εκπαίδευση...

Το δοκιμάσαμε όχι, γιατί τέτοιο κράξιμο με το Λίνουξ.

Σιγά σιγά θα ξεκινήσουν στην αρχή θα έχουν τα Ms office και μετά θα γίνει μετάβαση στο open office ή όποιο άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου και λογιστικών φύλλων τους κάνει.

Όσο για την εκπαίδευση ανεβάζεις μια Ιστοσελίδα με tutorials video στο youtube και έχεις σιγά σιγά την εκπαίδευση όλων των υπαλλήλων με ελάχιστο κόστος.

Επιπλέον φροντίζεις σαν επιπρόσθετο προσόν όσοι νέοι υπάλληλοι στελεχώνονται στις υπηρεσίες να ξέρουν και απο κάποια διανομή Λίνουξ πχ ubuntu,mint.

Εκτός και αν θέλετε το μονοπώλιο της microsoft και της Apple :-D

Δημοσ.

ενω εσυ? σε πληροφορω οτι εχω ατομο γνωστο μου σε πανεπιστημιο που ασχολειται μια χαρα με το σπορ και χρησιμοποια linux παραμετροποιησιμο απο τον ιδιο  σε computer labs χωρις κανενα θεμα και ειναι μονο ενα ατομο ,σκεφτου πολλοι τι κανουν ,παρα να μειωνεις τον αλλο καλυτερα να σκεφτεσαι αν δυναται κανεις να αξιοποια οτι του δινεται ,και να σου πω τελειωσε πληροφορικη ιωαννινα αν θες και περισοτερα info ....

Εγώ είμαι στο επάγγελμα και βγάζω τα κέρατά μου. Εσύ φαντάζομαι είσαι προπονητής της καρέκλας που ξέρεις καλύτερα από τον Mourinho. 

σε πληροφορω οτι εχω ατομο γνωστο μου σε πανεπιστημιο

Τι λέγαμε;  :devil:

και χρησιμοποια linux παραμετροποιησιμο απο τον ιδιο  σε computer labs χωρις κανενα θεμα και ειναι μονο ενα ατομο

Κλαίω.  :-D  :-D

υπάρχουν πολλές διανομές για αυτό λέω τα Λίνουξ :-)

με ποιο διαδεδομένη την ubuntu που βασίζεται στη debian :mellow:

Το λειτουργικό Linux.Οι διανομές Linux. ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

Το δοκιμάσαμε όχι, γιατί τέτοιο κράξιμο με το Λίνουξ.

Σιγά σιγά θα ξεκινήσουν στην αρχή θα έχουν τα Ms office και μετά θα γίνει μετάβαση στο open office ή όποιο άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου και λογιστικών φύλλων τους κάνει.

Όσο για την εκπαίδευση ανεβάζεις μια Ιστοσελίδα με tutorials video στο youtube και έχεις σιγά σιγά την εκπαίδευση όλων των υπαλλήλων με ελάχιστο κόστος.

Επιπλέον φροντίζεις σαν επιπρόσθετο προσόν όσοι νέοι υπάλληλοι στελεχώνονται στις υπηρεσίες να ξέρουν και απο κάποια διανομή Λίνουξ πχ ubuntu,mint.

Εκτός και αν θέλετε το μονοπώλιο της microsoft και της Apple :-D

Αυτό που θέλουμε είναι να γίνεται σωστά/γρήγορα/αποτελσματικά η δουλειά με όσο τον δυνατόν λιγότερα χρήματα...

Γιατί άλλο να γίνεται η φάση σε computer labs που αναφέρθηκε πιο πάνω κι άλλο σε όλο το δημόσιο...

Δημοσ.

Τα πράγματα στην Ελλάδα δουλεύουν ως εξής. Θα βγει μια πιστοποίηση σαν το ECDL. Θα βγουν εκατομμύρια σε επιδοτήσεις (λεφτά) για μαθήματα σε ΚΕΚ. Ταυτόχρονα για τους νυν υπαλλήλους θα βγουν σεμινάρια (τα οποία θα πληρώνονται έξτρα εννοείται). Κι άλλα εκατομμύρια. Αν ήμασταν δε προ κρίσεως, θα χορηγούταν και επίδομα γνώσης Linux (κι άλλα ... ξέρεις τι).  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είμαι στο επάγγελμα και βγάζω τα κέρατά μου. Εσύ φαντάζομαι είσαι προπονητής της καρέκλας που ξέρεις καλύτερα από τον Mourinho. 

Τι λέγαμε;  :devil:

Κλαίω.  :-D  :-D

Το λειτουργικό Linux.Οι διανομές Linux. ;)

καλη συνεχεια αφου τα ξερεις ολα ,μονο μην παραπονιεσαι οτι αγοραζεις χρυσαφι τα λειτουργικα...

Δημοσ.

καλη συνεχεια αφου τα ξερεις ολα ,μονο μην παραπονιεσαι οτι αγοραζεις χρυσαφι τα λειτουργικα...

Δεν παραπονιέμαι όταν πληρώνω για κάτι που θέλω, αυτό θα ήταν παράλογο. Αντιθέτως, χαίρομαι που υπάρχει διαθέσιμο για να κάνω αυτό που σκοπεύω.

Δημοσ.

Αυτό που θέλουμε είναι να γίνεται σωστά/γρήγορα/αποτελσματικά η δουλειά με όσο τον δυνατόν λιγότερα χρήματα...

Γιατί άλλο να γίνεται η φάση σε computer labs που αναφέρθηκε πιο πάνω κι άλλο σε όλο το δημόσιο...

εγώ θα ήθελα να το δω να εφαρμόζεται για αρχή στα πανεπιστήμια δηλ να υπάρχουν υπολογιστές σε Λίνουξ και να είναι προσβάσιμοι απο όλους τους φοιτητές.

Τα πράγματα στην Ελλάδα δουλεύουν ως εξής. Θα βγει μια πιστοποίηση σαν το ECDL. Θα βγουν εκατομμύρια σε επιδοτήσεις (λεφτά) για μαθήματα σε ΚΕΚ. Ταυτόχρονα για τους νυν υπαλλήλους θα βγουν σεμινάρια (τα οποία θα πληρώνονται έξτρα εννοείται). Κι άλλα εκατομμύρια. Αν ήμασταν δε προ κρίσεως, θα χορηγούταν και επίδομα γνώσης Linux (κι άλλα ... ξέρεις τι).  :-D

γιατί θα πρέπει πάντα να υπάρχει μίζα σε όλα δηλ δεν το καταλαβαίνω αυτό, αυτά που ξέρανε να τα ξεχάσουνε. :devil:

Ενώ με τα windows τι να σου πω φοστίρες είναι όλοι τους.

Υπάρχει επιχειρηματίας στην Λάρισα που έχει γνωστή εταιρεία και δεν ξέρει να χρησιμοποιεί ούτε το screensaver B), αυτό το λέω για να δείξω το τι ασχετοσύνη υπάρχει στην Ελλάδα στον χειρισμό Η/Υ και γενικά με την τεχνολογία.

Γενικά στην Ελλάδα δεν το έχουμε και πολύ με την τεχνολογία κάποιοι πιο συγκεκριμένα άτομα μεγάλης ηλικίας B)

Και είμαι σίγουρος 100% ότι αυτό θα το διαπιστώνεται κάθε μέρα στο φόρουμ.

Υ.Γ. Όσο για τα Λίνουξ υπάρχει πιστοποίηση και λέγεται LPIC

Δημοσ.

Το support και το development ποιος θα το κάνει; Δικτυάδες και προγραμματιστές που θα πληρώνονται με free αέρα κοπανιστό;

• Super Moderators
Δημοσ.

εγώ θα ήθελα να το δω να εφαρμόζεται για αρχή στα πανεπιστήμια δηλ να υπάρχουν υπολογιστές σε Λίνουξ και να είναι προσβάσιμοι απο όλους τους φοιτητές.

Sorry αλλά με αυτό δεν πρόκειται να "πάρεις μια ιδέα" γιατί εκεί θα χώνονται φοιτητές για να κάνουν τσάμπα αυτό που στο δημόσιο θα πρέπει να πληρώνεται...

Το support και το development ποιος θα το κάνει; Δικτυάδες και προγραμματιστές που θα πληρώνονται με free αέρα κοπανιστό;

Νομίζουν ότι θα είναι φαντάροι ή φοιτητές για να τα κάνουν τσάμπα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενώ στη Microsoft και στην Apple τους χρυσοπληρώνουν έτσι δεν είναι :lol:

Η μήπως η πρόσφατη τακτική της μικρομαλακής να δώσει το προβληματικό λειτουργικό της δωρεάν γεμάτο με bugs και να μετατρέψει τους χρήστες σε beta testers χρήστες δωρεάν και χωρίς πληρωμή.

Τι νόμιζες ότι δεν θα το καταλάβαινα. :P ;)

Και να λανσάρει ότι έδωσε Δωρέαν ένα προβλημαστικό προϊόν γεμάτο bugs

Sorry αλλά με αυτό δεν πρόκειται να "πάρεις μια ιδέα" γιατί εκεί θα χώνονται φοιτητές για να κάνουν τσάμπα αυτό που στο δημόσιο θα πρέπει να πληρώνεται...

Νομίζουν ότι θα είναι φαντάροι ή φοιτητές για να τα κάνουν τσάμπα...

ποιος είπε ότι θα τα κάνουν τσάμπα να πληρώνονται.

Τσάμπα δουλεύουν σε άλλες εταιρείες, στην Apple και στη Microsoft που είναι Νο 1 στη φοροδιαφυγή ;) :P :D

Αφιερωμένο :-)

Υ.Γ. Ο ίδιος ο Bill Gates, το MS-DOS το έκλεψε από τονTim Paterson ελεύθερο επαγγελματία πργραμματιστή απο το σιάτλ στο Άλμπερκούκι για 50.000$ ψωρο χιλιάρικα , του άλλαξε το όνομα και το παρουσίασε ως δικό του στην IBM. φιλάκια :-D Έτσι ξέρω και εγώ να βγάζω φράγκα

Επεξ/σία από Χάρης Μυλωνίδης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...