Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ καλησπερα σας !

Εχω τοv X4 955 με την ψυκτρα του και γενικα δεν εχω παράπονο, αλλά τωρα το καλοκαιρι μου φαινεται υπερβολικος ο θορυβος που κάνει σε idle καταστασεις, εχω πεντακαθαρο κουτι και φρεσκια ΜΧ-4 πάστα, οι θερμοκρασίες ειναι οκ, εχω κανει λίγο oc  3,5ghz, (παιζω λιγα παιχνιδια που και που) αλλά το θεμα ειναι ο θόρυβος. 

Εχω καταληξει αναμεσα σε 2 ψυκτρες αλλά δεν ξερω πια ειναι καλυτερη για μενα, οι ram ειναι αυτες , θελω να ειναι και κτηνος μιας και δεν θα χρειαστει ιδιαιτερα και να μην βρισκει στις μνημες

http://www.skroutz.gr/s/418750/CoolerMaster-Hyper-TX3-EVO.html

http://www.skroutz.gr/s/2885911/CoolerMaster-Hyper-T4.html

Το κουτι μου είναι ενα  CM 690 (advanced) με καλό airflow.

Να παρω την μικρη με τον 90αρι ανεμηστηρα ή 10 φορες καλυτερα το τερας (αν χωραει βεβαια !) με τον 120αρι ???

Δημοσ.

Σε οσα reviews βρήκα η artic freezer 13 ειναι λίγο υποδεέστερη από την Hyper 212 EVO, και λένε οτι κάνει (λιγο) περισσότερο θόρυβο σε full load, και δεν την βρισκω σε καποιο κοντινο μαγαζι και γενικα δεν μου γεμιζει το ματι συγκριτικά με τις 2 που με ενδιαφερουν.  :-) 

Πειτε ρε παιδια για αυτες τις 2 και με χει πιασει το κεφαλι μου με τις 5.672 rpm απο την stock ψύκτρα... :blink:

:D

Hyper T4 vs Hyper TX3 EVO ?
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

Αν και υπαρχουν στην υπογραφη μου.

Οταν λες "εδω" φανταζομαι εννοεις το thread αυτο μιας και το δημιουργησα (οκ....αλλη φορα θα ψαχνω καλυτερα πριν ανοιξω νεο θεμα) .

Μητρικη: Asus M4A785TD-V EVO

Κουτί: CoolerMaster 690 II Advanced

Επεξεργαστής: AMD Phenom II X4 955 3.5ghz (ΟC'ed)

Ram: 2x 2gb Mushkin (Δεν ξερω αν ειναι Low ή High end)

Αεροψυκτρα βεβαίως, ζητούμενο ειναι η ησυχία αλλά οχι και να ειναι χειρότερη απο την εργοστασιακή βέβαια.

idle με καμιά 10αρια καρτελες στον chrome εχω Tmax 46.5C σε ολους του πυρήνες και max rpm 5672....

Αυτα ειναι απο το Cpuid.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...