evabb Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 ενα πραματακι τοσο δα ειναι. με ενα δαχτυλο το τραβας εξω απλα. (ε δεν μπορουσα να κρατηθω πριν)
Lucifer Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Αφού πιάσαμε τα χάπια, ας ρωτήξω κι εγώ εντυπώσεις για το σπιραλ. Με ενδιαφέρει το χάλκινο και όχι αυτο με τις ορμονες επειδή καπνίζω και δεν προτίθεμαι να το κόψω (για αυτό δεν μπορώ να κάνω και ενέσεις που θα ήθελα πολύ). Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι διαβάζω για έντονους πόνους περιόδου και αυξημένη αιμορραγία, όπως και το κορδονάκι που λέει πρέπει να ελέγχεις συχνά ότι είναι στη θέση του. Έχει βάλει καμία να μου πει αν την βόλεψε? Το σπιράλ προγεστερόνης δεν έχει να κάνει με αυξημένο ρίσκο λόγω καπνίσματος. Λογικά το σκέφτεσαι βάσει των αντενδείξεων των αντισυλληπτικών τα οποία όμως (με εξαίρεση τα minipills) εμπεριέχουν οιστρογόνο και ο συνδυασμός μας πάει να κυρίως για τον μαστό. Στην ουσία η επιλογή σου αφορά τους πρώτους 6 μήνες, θες πόνο και αίμα ή θες ανώδυνες, μικρές, αλλά όποτε να 'ναι και να 'σαι με τις σερβιέτες στην τσάντα; Τα έγραψα σαν γρόθος και δεν διάβασα πέρα από το πρώτο ποστ γιατί θα μου καεί το φιλέτο. 2
tehAllantin Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 ο τροπος γραφής αυτός μου θύμισε εμένα, σαγαπω!
_Theo_ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Κοπελιές ούτε και εγώ ξέρω από...τέτοια μπορείτε να μου κάνετε κάνα ιδιαίτερο;;
mylo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ως αδαης επί του θέματος, γιατί να βάλεις σπιράλ; Με καποτες δε γίνεται ή δουλειά;
Artemidoros282 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ως αδαης επί του θέματος, γιατί να βάλεις σπιράλ; Με καποτες δε γίνεται ή δουλειά; Το σπιράλ δεν ειναι μιας χρήσης.... η καπότα είναι... πόσες καπότες κουβαλάς κάθε μέρα σου φτάνουν πάντα και έχεις πάντα όταν τις χρειάζεσαι; Το spiral θα ειναι εκεί ότι και να γίνει αν και προσωπικά πιστεύω περισσότερο στα αντισυλληπτικά αν και στην Ελλάδα ειναι κατι σαν μπαμπούλας ειδικά αν συζείς με κάποιο άτομο θα πρέπει να έχεις κονέ για χοντρική στις καπότες αν δεν παίρνετε κάποιου είδους αντισύλληψη
Artemidoros282 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Τα αντισυλληπτικά (χάπια) έχουν παρενέργειες. και η ασπιρίνη παρενέργειες έχει μια χαρά ειναι τα αντισυλληπτικά κάνουν και καλό στο δέρμα
idomeneas7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Το σπιράλ προγεστερόνης δεν έχει να κάνει με αυξημένο ρίσκο λόγω καπνίσματος. Λογικά το σκέφτεσαι βάσει των αντενδείξεων των αντισυλληπτικών τα οποία όμως (με εξαίρεση τα minipills) εμπεριέχουν οιστρογόνο και ο συνδυασμός μας πάει να κυρίως για τον μαστό. Στην ουσία η επιλογή σου αφορά τους πρώτους 6 μήνες, θες πόνο και αίμα ή θες ανώδυνες, μικρές, αλλά όποτε να 'ναι και να 'σαι με τις σερβιέτες στην τσάντα; Τα έγραψα σαν γρόθος και δεν διάβασα πέρα από το πρώτο ποστ γιατί θα μου καεί το φιλέτο. Moνο 6 μηνες ειναι το θεμα δηλαδη και στρωνει μετα? Ενταξει, αντεχεται αυτο...Νομιζα συνεχεια έτσι θα ειναι.
revolver1990 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Φωτο ρε κοριτσια να καταλαβουμε και εμεις Δεν είμαι κορίτσαρος αλλά θα σε φτιάξω. Κάθε μέρα μαθαίνεις και κάτι συναρπαστικό. Ημέρα υπερηφάνειας. 1
revolver1990 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Νομίζω οτι "άλλη" φώτο περίμενε ο ASFE Γι αυτό και έπραξα αναλόγως. 1
ASFE Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μπραβο παντως!!Δεν ηξερα οτι υπηρχε τετοιο πραγμα! Ευχαριστω revolver Ευχαριστω insomnia!
Lucifer Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Moνο 6 μηνες ειναι το θεμα δηλαδη και στρωνει μετα? Ενταξει, αντεχεται αυτο...Νομιζα συνεχεια έτσι θα ειναι. Νταξ, με το ρολόι δεν είναι, αλλά περίπου τόσο είναι η περίοδος προσαρμογής. Μπορεί λιγότερο, δύσκολα παραπάνω όταν όλα είναι κατά φύσιν. Αλλά αν το αρσενικό δεν θέλει σκούφο (ποιος θέλει άλλωστε) και το θηλυκό δε θέλει να κόψει το κάπνισμα, οι επιλογές σου είναι όντως περιορισμένες. ΕΚΤΟΣ αν θες να το παίξεις με αντισύλληψη με mini pill, αλλά θέλει σοβαρή συνέπεια στη λήψη του σε σχέση με τα συνηθισμένα αντισυλληπτικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις