Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού πιάσαμε τα χάπια, ας ρωτήξω κι εγώ εντυπώσεις για το σπιραλ. Με ενδιαφέρει το χάλκινο και όχι αυτο με τις ορμονες επειδή καπνίζω και δεν προτίθεμαι να το κόψω (για αυτό δεν μπορώ να κάνω και ενέσεις που θα ήθελα πολύ). Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι διαβάζω για έντονους πόνους περιόδου και αυξημένη αιμορραγία, όπως και το κορδονάκι που λέει πρέπει να ελέγχεις συχνά ότι είναι στη θέση του. Έχει βάλει καμία να μου πει αν την βόλεψε?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχω βάλει αλλά κι εμένα η γιατρός μου είπε τα ίδια. Ειδικά άμα πονας ήδη στην περίοδο μετά θα πονας ακόμα περισσότερο. Εγώ απλά και μόνο με ταμπον ποναω περισσότερο τις πολύ δύσκολες μέρες.

Δημοσ.

Δε θέλω να σε τρομάξω, αλλά η αδερφή της κοπέλας μου φορούσε σπιράλ κι έμεινε έγκυος στον Νικολάκη, τώρα πάει 5 ετών. :P

Ίσως τα χάπια να 'ναι πιο αξιόπιστα. :P

• Like 4
Δημοσ.

Αφού πιάσαμε τα χάπια, ας ρωτήξω κι εγώ εντυπώσεις για το σπιραλ. Με ενδιαφέρει το χάλκινο και όχι αυτο με τις ορμονες επειδή καπνίζω και δεν προτίθεμαι να το κόψω (για αυτό δεν μπορώ να κάνω και ενέσεις που θα ήθελα πολύ). Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι διαβάζω για έντονους πόνους περιόδου και αυξημένη αιμορραγία, όπως και το κορδονάκι που λέει πρέπει να ελέγχεις συχνά ότι είναι στη θέση του. Έχει βάλει καμία να μου πει αν την βόλεψε?

Γιατί τόση αποφασιστικότητα; :)

Δημοσ.

Με χαλαρώνει το κάπνισμα και δεν θέλω να το σταματήσω τώρα.

Εννοείται θα παίρνω κι άλλες προφυλάξεις παράλληλα όπως κάνω ήδη, απλά θέλω κι άλλο ένα μέτρο προστασίας. Μάλλον βέβαια έτσι όπως τα ακούω τα πράγματα να μην το βάλω μιας και ήδη πονάω αρκετά.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον όχι αλλά δεν θέλω στείρωση γιατί είναι χειρουργείο με ο,τι συνεπάγεται αυτό σε κόστος, αποθεραπεία, κινδύνους, κλπ.

• Like 2
Δημοσ.

Μάλλον όχι αλλά δεν θέλω στείρωση γιατί είναι χειρουργείο με ο,τι συνεπάγεται αυτό σε κόστος, αποθεραπεία, κινδύνους, κλπ.

υπαρχει και το δαχτυλιδι το οποιο ειναι ορμονες αλλα δρα τοπικα, το σκεφτομαι για καποια στιγμη στο μελλον γτ τα αντισυλληπτικα δεν τα σηκωνε και πολυ ο οργανισμος μου.

Δημοσ.

Σαν διάφραγμα είναι αυτό? Φαντάζομαι πάλι δεν θα πρέπει να καπνίζω όμως.

οχι, ειναι ενα πλαστικο δαχτυλιδι που διπλωνει και μπαινει στον κολπο και απλα καθεται εκει ολη την ωρα. πριν κανεις σεξ απλα το βγαζεις και μετα το ξαναβαζεις και μετα απο 21 μερες το βγαζεις τελειως για να σου ερθει περιοδος. λενε οτι ακριβως επειδη δρα τοπικα και δεν περναει απο την κυκλοφορια του αιματος εχει λιγοτερες ορμονες. τωρα για το καπνισμα δεν ξερω, μπορει και να μπορεις να καπνισεις ακριβως επειδη ειναι τοπικο.

• Like 1
Δημοσ.

πριν κανεις σεξ απλα το βγαζεις και μετα το ξαναβαζεις και μετα απο 21 μερες το βγαζεις τελειως για να σου ερθει περιοδος.

So, πρέπει να 'σαι γυναικολόγος, ή υποθέτουμε ότι οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να χώσει τα δάχτυλά της εκεί μέσα και να βάλει-βγάλει το οτιδήποτε; :P Δε μου φαίνεται να βολεύει ιδιαίτερα.

Δημοσ.

Του το έχω πει και δεν θέλει με τίποτα. Νομίζω το βλεπει σαν θεμα ανδρισμού...ασε που πετάει μερικές φορές κάτι βόμβες "να κανουμε κι ενα αδερφάκι για να παίζει η μικρή".

Επισκέπτης
Δημοσ.

So, πρέπει να 'σαι γυναικολόγος, ή υποθέτουμε ότι οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να χώσει τα δάχτυλά της εκεί μέσα και να βάλει-βγάλει το οτιδήποτε; :P Δε μου φαίνεται να βολεύει ιδιαίτερα.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...