Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μετά σας έφταιγε η Apple και τα iPhone φαντάζομαι τα pop ups που θα πετάγονται θα φαίνονται τέλεια στην κυρτή οθόνη του S7 EDGE

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.……ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

• Like 2
  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, χαίρω πολύ, στην Ασία που οι μισές συσκευές κυκλοφορούν χωρίς play store και οι χρήστες βάζουν το store της γειτονιάς τους για να κατεβάσουν εφαρμογές, έχουν ιούς. Το να μην είχαν θα ήταν το περίεργο.

Όταν ένα λειτουργικό σου επιτρέπει να κάνεις ο,τι θέλεις, υπάρχει σημαντικό ποσοστό χρηστών που θα κάνει και μ*****α και θα εγκαταστήσει και κάτι που δεν πρέπει.

Για τα windows phone που λέτε πιο πάνω, γιατί να φτιάξουν ιούς; Για τα πέντε- δέκα άτομα που τα έχουν ακόμα, ώστε να καταφέρουν να προσβληθεί ο ένας;

Το iOS είναι τελείως κλειστό και ελεγχόμενο, δεν επιτρέπει side loading εφαρμογών, ούτε stores τρίτων, οπότε είναι δύσκολο να περάσει κάτι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει και αυτό τις τρύπες του.

• Like 7
Δημοσ.

Σου δίνω ενα λειτουργικό που μπάζει απο παντού γεμάτο κενά ασφαλείας που σου γονατίζει το hardware ΑΛΛΑ μεγάλε σου λέω εχεις το ελεύθερο να το παραμετροποίησεις όπως εσύ θες............με αλλά λόγια σου πουλάω ενα σπίτι αλλά αντι για πόρτες έχω κουρελούδες τώρα αν μπουκάρει ο καθένας μέσα και στο κάνει π....... δεν πειράζει ας προσεχές.

Το κάθε κινεζικό μόλις το αγοράσεις έχει μέσα ενα σκουπιδιάριο προγράμματα που ΚΑΝΕΙΣ δεν σου εξασφαλίζει ότι ΚΑΤΙ απο όλα αυτά δεν είναι επικίνδυνο.....και όλα αυτά στο όνομα του ελεύθερου χαρακτήρα του λειτουργικού. 1000 φορές καλύτερα το κλειστό iOS και το ακριβό iPhone

• Like 2
Δημοσ.

Εμενα παλι μου το ειχε εμφανισει παλιοτερα απλα πατισα το home και τελειωσε η φασαρια . Νομιζω πως η ειδηση βγηκε για να χαρουν καποια fanboys.

Δημοσ.

Τον ιο τον κολλας ΜΟΝΟ εαν κατεβαζεις εφαρμογες απο μπακαλο stores. Κατι που το android σου λεει μην το κανεις αλλα σου δηνει το κλειδι και σου λεει παρτο πανω σου αν θες σπασμενο store. ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ???

• Like 6
Δημοσ.

Τον ιο τον κολλας ΜΟΝΟ εαν κατεβαζεις εφαρμογες απο μπακαλο stores. Κατι που το android σου λεει μην το κανεις αλλα σου δηνει το κλειδι και σου λεει παρτο πανω σου αν θες σπασμενο store. ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ???

Ε ναι, γιατί το play store ασφαλεστατο. Ούτε ένα malware εκεί, ποτέ :P
  • Like 4
Δημοσ.

Ευάλωτο θες να πεις, γιατί πέρα από την Google και την κατασκευάστρια κανένας individual developer δεν οικονόμησε από το Android.

Με εντυπωσιασες με την τεραστια μαλ@%ια που ειπες. Developers έχουν γίνει εκατομμυριούχοι από apps στο Android φίλε μου.

Δημοσ.

μπαινουμε στο forum να ξεστραβωθουμε λιγο να ξερουμε τι μας περιμενει για ιους η και για φιλους μας να βοηθησουμε  και ερχετε το καθε κομπλεξικο και μας γραφει για το iphone οτι ειναι το καλυτερο η το android ειναι καλυτερο και τετοιες βλακειες..τι να πω...απο τετοια που γραφουν καταλαβαινεις τον χαρακτηρα τους...καλα να παθεις και καλα αφου εχεις android....ποσο κομπλεξισμος πια...ποσο...

• Like 9
Δημοσ.

Σου δίνω ενα λειτουργικό που μπάζει απο παντού γεμάτο κενά ασφαλείας που σου γονατίζει το hardware ΑΛΛΑ μεγάλε σου λέω εχεις το ελεύθερο να το παραμετροποίησεις όπως εσύ θες............με αλλά λόγια σου πουλάω ενα σπίτι αλλά αντι για πόρτες έχω κουρελούδες τώρα αν μπουκάρει ο καθένας μέσα και στο κάνει π....... δεν πειράζει ας προσεχές.

Το κάθε κινεζικό μόλις το αγοράσεις έχει μέσα ενα σκουπιδιάριο προγράμματα που ΚΑΝΕΙΣ δεν σου εξασφαλίζει ότι ΚΑΤΙ απο όλα αυτά δεν είναι επικίνδυνο.....και όλα αυτά στο όνομα του ελεύθερου χαρακτήρα του λειτουργικού. 1000 φορές καλύτερα το κλειστό iOS και το ακριβό iPhone

κι αλλος ενας που ψωνιζει made in america συσκευη

Δημοσ.

Με εντυπωσιασες με την τεραστια μαλ@%ια που ειπες. Developers έχουν γίνει εκατομμυριούχοι από apps στο Android φίλε μου.

Σοβαρά? Α ναι ξέχασα γιατί η πειρατεία στο Android είναι κακολογία από τρίτους, δεν υπάρχει και δεν έχασαν καθόλου λεφτά οι Developers από αυτή σε σημείο να μην ξαναβγάλουν εφαρμογή για Android. Στο έθιξαν μεγάλε? Monument Valley 5% Paid Downloads σε Android 95% Pirated.

• Like 1
Δημοσ.

Για τι πράγμα μιλάμε; Για popups σαν αυτό;

Android-fake-virus-ads.jpg

Τους τελευταίους ~2 μήνες μου έφεραν κινητά με τέτοιο πρόβλημα και όλα είχαν Android 4x ..

Το πρόβλημα ήταν το εξής όσοι την πάταγαν κόλλαγαν adware, όσο είχα στα χέρια μου τα τηλέφωνα και δεν ήταν συνδεδεμένα στο internet δεν έβλεπες κάποιο πρόβλημα ΑΛΛΑ όταν έμπαινες μέσα σε 1-2 λεπτά δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα από τις διαφημιστικές καρτέλες.

Η αντιμετώπιση του προβλήματος ήταν εύκολη μέσα από το flashtool. 

ΥΓ 

Όσα τηλέφωνα μου έφεραν όλα είχαν εγκατεστημένες πειρατικές εφαρμογές.

• Like 2
Δημοσ.

Τους τελευταίους ~2 μήνες μου έφεραν κινητά με τέτοιο πρόβλημα και όλα είχαν Android 4x ..

Το πρόβλημα ήταν το εξής όσοι την πάταγαν κόλλαγαν adware, όσο είχα στα χέρια μου τα τηλέφωνα και δεν ήταν συνδεδεμένα στο internet δεν έβλεπες κάποιο πρόβλημα ΑΛΛΑ όταν έμπαινες μέσα σε 1-2 λεπτά δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα από τις διαφημιστικές καρτέλες.

Η αντιμετώπιση του προβλήματος ήταν εύκολη μέσα από το flashtool. 

ΥΓ 

Όσα τηλέφωνα μου έφεραν όλα είχαν εγκατεστημένες πειρατικές εφαρμογές.

Μου το έχει εμφανίσει και έμενα δύο-τρεις φόρες χωρίς να έχω εφαρμογή από τρίτους στο κινητό. Που μπορεί να οφείλεται αυτό ?

Δημοσ.

Μου το έχει εμφανίσει και έμενα δύο-τρεις φόρες χωρίς να έχω εφαρμογή από τρίτους στο κινητό. Που μπορεί να οφείλεται αυτό ?

Ίσως από κάποια εφαρμογή του store, από κάποιο site...

Γενικά μην κάνεις το λάθος και πατήσεις αυτό που σου βγάζει. 

Σε ένα android tablet 5x δεν το έχω δει ποτέ. 

Δημοσ.

Δεν ειναι ακριβώς έτσι. Σου πουλάει ένα κινητο με πόρτες και παράθυρα, σου δίνει το κλειδί και σου λέει είναι δικό σου, κάντο ότι θες.

Ο μηλοεταιρί απο την άλλη σου νοικιάζει το σπιτι και σου λεει, δεν σου ανοίκει και για να βάλεις κάτι μέσα πρεέπει πρωτα να ζητάς την άδειά μου.

Εσύ που θα έμενες;

• Like 1
Δημοσ.

... διαφημίσεις από site (που μερικές φορές το κουμπί επιστροφής δεν βοηθάει και ένας απλός χρήστης νομίζει ότι κόλλησε κάτι), αν το δείτε απλά μην ακολουθείτε τις οδηγίες που δίνει!!!!

Δεν χρειάζεται επαναφορά αν είναι μέσω κάποιας εφαρμογής πχ FB βλέπετε κάποιο κακόβουλο ποστ, πατάμε χ πάνω αριστερά, αν είναι στο chrome πάμε στις καρτέλες και κλείνουμε την ενοχλητική  καρτέλα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...