Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχαχαχα......

Android σου λέει ο άλλος...

Αλλά ξέχασα... Έχετε 18πυρινα συστήματά με 200 giga Random Access Memory και σούπερ ντούπερ υποσύστημα γραφικών... Βάλτε και μια υδρόψυξη να γουστάρετε....

Εχει το Galaxy S7. Παθητική!

• Like 3
Δημοσ.

Iphone σου λέει ο άλλος,1 στα 3 κλειδώνει για ΠΑΝΤΑ για πλακα και κλαίνε τα 1000αρικα...

Κλαίνε και τα φράγκα για ένα.....ringtone.....

550€ για την ακρίβεια και κλειδώνει σε περίπτωση κλοπής από τον ίδιο τον χρήστη. Enjoy your malwares mate.

• Like 6
Δημοσ.

Το πιο εμπορικό λογισμικό πάντα χτυπάνε οι χακερς.

Δηλαδή windows στα pc, android στα κινητά και linux στους servers.

Δημοσ.

Λογικό φαίνεται... 

• Like 1
Δημοσ.

Ευάλωτο θες να πεις, γιατί πέρα από την Google και την κατασκευάστρια κανένας individual developer δεν οικονόμησε από το Android.

Δημοσ.

Πες μας δάσκαλε, μοιράσε τη γνώση στους ταπεινούς

Αυτό μου το πέταξε κι εμένα. Μετά απο hard reset με Chrome στο Πρώτο Θέμα και χωρίς να χω μπει πουθενά πλην insomnia

Απλά η κάμερα,απλά.

Ναι στο Πρώτο Θέμα μου το πετάει και εμένα, δεν θυμάμαι να το έχω δει αλλού (αν και έχω διαβάσει παρόμοιες αναφορές σε site του εξωτερικού και μιλούσαν απλώς για παραπλανητική διαφήμιση μέσω adwords).

Η ερώτησή μου είναι: αυτό είναι το HummingBad ή όχι; Όσο έψαξα δεν βρήκα ακριβώς ποιες παρενέργειες έχει ή τι θα περίμενα να δω στην οθόνη του κινητού.

Δημοσ.

Κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι τα malware και τι κάνουν;
Όλο καινούργιες τεχνολογίες είναι το Android και έμεινα πίσω με το Lumia μου :) :) ;)

• Like 3
Δημοσ.

Μονο τα βατομουρα εχουν πραγματικη ασφαλεια! Αν και μας πουλαει ο ομπαμα δεν θα κλαψουμε! Παντως το pop up αυτο το βγαζει χαλαρα σε διαφορες συσκευες που βλεπω! Με ενα home button και διαγραφη της διεργασιας και εισαι παλι κομπλε! Ή σταματηστε να βλεπετε κακα πραγματα χαχαχαχαχ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...