D1m1tr1s996 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 ρε οι τυποι τρωνε stagefright καθε τριμηνο και λενε και ευχαριστώ που έχουν memory leak optimizer... τι περιμενεις...??? 3
nekrik Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Χαχαχαχα...... Android σου λέει ο άλλος... Αλλά ξέχασα... Έχετε 18πυρινα συστήματά με 200 giga Random Access Memory και σούπερ ντούπερ υποσύστημα γραφικών... Βάλτε και μια υδρόψυξη να γουστάρετε.... Εχει το Galaxy S7. Παθητική! 3
marioshaidari Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Iphone σου λέει ο άλλος,1 στα 3 κλειδώνει για ΠΑΝΤΑ για πλακα και κλαίνε τα 1000αρικα... Κλαίνε και τα φράγκα για ένα.....ringtone..... 1
Neg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Iphone σου λέει ο άλλος,1 στα 3 κλειδώνει για ΠΑΝΤΑ για πλακα και κλαίνε τα 1000αρικα... Κλαίνε και τα φράγκα για ένα.....ringtone..... 550€ για την ακρίβεια και κλειδώνει σε περίπτωση κλοπής από τον ίδιο τον χρήστη. Enjoy your malwares mate. 6
The_Judas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Το πιο εμπορικό λογισμικό πάντα χτυπάνε οι χακερς. Δηλαδή windows στα pc, android στα κινητά και linux στους servers.
SIP1995 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Το πιο εμπορικό λογισμικό πάντα χτυπάνε οι χακερς. Δηλαδή windows στα pc, android στα κινητά και linux στους servers. Λογικό φαίνεται... 1
SIP1995 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Windows phone.. I love you... Πάλι καλά, δεν έχει αναφερθεί ποτέ περίπτωση malware σε WM/WP.
Neg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Το πιο εμπορικό λογισμικό πάντα χτυπάνε οι χακερς. Δηλαδή windows στα pc, android στα κινητά και linux στους servers. Ευάλωτο θες να πεις, γιατί πέρα από την Google και την κατασκευάστρια κανένας individual developer δεν οικονόμησε από το Android.
nzeppos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Πες μας δάσκαλε, μοιράσε τη γνώση στους ταπεινούς Αυτό μου το πέταξε κι εμένα. Μετά απο hard reset με Chrome στο Πρώτο Θέμα και χωρίς να χω μπει πουθενά πλην insomnia Απλά η κάμερα,απλά. Ναι στο Πρώτο Θέμα μου το πετάει και εμένα, δεν θυμάμαι να το έχω δει αλλού (αν και έχω διαβάσει παρόμοιες αναφορές σε site του εξωτερικού και μιλούσαν απλώς για παραπλανητική διαφήμιση μέσω adwords). Η ερώτησή μου είναι: αυτό είναι το HummingBad ή όχι; Όσο έψαξα δεν βρήκα ακριβώς ποιες παρενέργειες έχει ή τι θα περίμενα να δω στην οθόνη του κινητού.
palawiaris Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι τα malware και τι κάνουν;Όλο καινούργιες τεχνολογίες είναι το Android και έμεινα πίσω με το Lumia μου :) 3
aggelos_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Ελπίζω να μην πάθουμε παρόμοια στα Windows phone. Ως τώρα πάμε καλά
Izzy Stradlin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μονο τα βατομουρα εχουν πραγματικη ασφαλεια! Αν και μας πουλαει ο ομπαμα δεν θα κλαψουμε! Παντως το pop up αυτο το βγαζει χαλαρα σε διαφορες συσκευες που βλεπω! Με ενα home button και διαγραφη της διεργασιας και εισαι παλι κομπλε! Ή σταματηστε να βλεπετε κακα πραγματα χαχαχαχαχ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα