Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας ασφαλείας CheckPoint, το malware HummingBad έχει μολύνει σχεδόν 85 εκατομμύρια Android συσκευές και συνεχίζει σταθερά τη διείσδυση του, αποφέροντας στους δημιουργούς του περίπου 4.000.000 δολάρια το χρόνο.

Πίσω από το κακόβουλο αυτό λογισμικό κρύβεται μία καλοστημένη επιχείρηση - με τη συνδρομή 25 υπαλλήλων - και ενώ οι περιοχές στις οποίες δραστηριοποιείται το HummingBad εντοπίζονται στην Ασία και την Ινδία, περίπου 250.000+ μολυσμένες συσκευές έχουν εντοπιστεί και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το HummingBad, το οποίο είναι συμβατό με όλες τις εκδόσεις Android, ευθύνεται για την αναπαραγωγή περίπου 20 εκατομμυρίων διαφημιστικών μηνυμάτων και την εγκατάσταση 50.000 εφαρμογών ημερησίως, εκ των οποίων κάποιες θα μπορούσαν να μετατρέψουν τη συσκευή σας σε ένα πρώτης τάξεως botnet.

Μέθοδοι, σχετικά με την ασφαλή αφαίρεση του, δεν έχουν ανακαλυφθεί μέχρι στιγμής, με την CheckPoint να προτείνει στους χρήστες να μην εγκαθιστούν εφαρμογές από ηλεκτρονικά καταστήματα που δεν γνωρίζουν και να εξετάζουν προσεκτικά τα reviews των προηγούμενων χρηστών, διαπιστώνοντας αν η εφαρμογή παραδίδει το αποτέλεσμα που υπόσχεται.

Link.png Site: 9to5Google

Δημοσ.

μπαίνω σε news site USA και αμέσως redirect σε site που δεν σε αφήνουν να κάνεις back και full η δόνηση με τεράστια γραμματα έχεις κολλήσει VIRUS (μουφα) 

Πάλι καλά που έχω nexus με monthly security updates...

ένα malwarebytes και στο κινητό δεν βλάπτει 

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τρόπος αφαίρεσης; (εκτός επαναφοράς εργοστασιακών)

υπαρχει τροπος (αμα ξερεις κατι απο android)

• Like 2
Δημοσ.

Δεν υπάρχει τρόπος αφαίρεσης; (εκτός επαναφοράς εργοστασιακών)

Πολλές φορές και αυτός ο τρόπος δεν πιάνει. Πατάς επαναφορά και το πρώτο πράγμα που επαναφέρει είναι ο Ιός...

Φτιάχνει μόνο αν ξέρεις καλά από andoid για φλασάρισμα και ξαναπέρασμα της ROM

Δημοσ.

μπαίνω σε news site USA και αμέσως redirect σε site που δεν σε αφήνουν να κάνεις back και full η δόνηση με τεράστια γραμματα έχεις κολλήσει VIRUS (μουφα) 

ένα malwarebytes και στο κινητό δεν βλάπτει 

Για τι πράγμα μιλάμε; Για popups σαν αυτό;

Android-fake-virus-ads.jpg

Δημοσ.

Πολλές φορές και αυτός ο τρόπος δεν πιάνει. Πατάς επαναφορά και το πρώτο πράγμα που επαναφέρει είναι ο Ιός...

Φτιάχνει μόνο αν ξέρεις καλά από andoid για φλασάρισμα και ξαναπέρασμα της ROM

Εγώ είχα κάνει format το /system , την Cache, τα settings. Πέρασα από την αρχή άλλη rom, και είμαι καθαρός απλά η Camera σταμάτησε να παίζει και δείχνει περίεργα έως χάλια.

Btw τώρα έχω το eset και είμαι ήσυχος.

• Like 1
Δημοσ.

υπαρχει τροπος (αμα ξερεις κατι απο android)

Πες μας δάσκαλε, μοιράσε τη γνώση στους ταπεινούς

Για τι πράγμα μιλάμε; Για popups σαν αυτό;

Android-fake-virus-ads.jpg

Αυτό μου το πέταξε κι εμένα. Μετά απο hard reset με Chrome στο Πρώτο Θέμα και χωρίς να χω μπει πουθενά πλην insomnia

Εγώ είχα κάνει format το /system , την Cache, τα settings. Πέρασα από την αρχή άλλη rom, και είμαι καθαρός απλά η Camera σταμάτησε να παίζει και δείχνει περίεργα έως χάλια.

Btw τώρα έχω το eset και είμαι ήσυχος.

Απλά η κάμερα,απλά.

• Like 7
Δημοσ.

Ναι οι υπόλοιποι που δεν έχουμε nexus, βγάλανε τον καρκίνο και αναγκαστηκαμε να πάρουμε χαζο-τηλεφωνα να κάνουμε δουλειά μας.

Εκείνα τα δις των χρηστών android είναι παπατζα έτσι? Σύμφωνα με τα λεγωμενα σας εδώ μέσα.

Σοβαρευτειτεεεε.

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχαχα......
Android σου λέει ο άλλος...

Αλλά ξέχασα... Έχετε 18πυρινα συστήματά με 200 giga Random Access Memory και σούπερ ντούπερ υποσύστημα γραφικών... Βάλτε και μια υδρόψυξη να γουστάρετε....

• Like 10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...