Artemidoros282 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 H blackberry είναι ελληνική εταιρία αδέρφια και εμείς στην ελλάδα 0 στήριξη και δίνουμε τα λεφτά μας στους κορεάτες και τους Αμερικάνους http://www.ellines.com/famous-greeks/634-o-pateras-tou-blackberry/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 President Obama Explains His Old-School Blackberry https://youtu.be/aMcKi1TS2Zs?t=1m47s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ekzema043 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Τους έστειλα mail και τους ενημέρωσα. Φακελωμένος ο ρουφιάνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 H blackberry είναι ελληνική εταιρία αδέρφια και εμείς στην ελλάδα 0 στήριξη και δίνουμε τα λεφτά μας στους κορεάτες και τους Αμερικάνους http://www.ellines.com/famous-greeks/634-o-pateras-tou-blackberry/ Να τη φέρει εδώ να στηρίξει αυτός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Artemidoros282 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Να τη φέρει εδώ να στηρίξει αυτός Γιατί να γυρίσει η γη γύρο από το δικό σου κεφάλι και να μην γυρίσεις εσύ γύρο από την γη; Είναι καλύτερα να τα δίνεις στου ξένους δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acrobatis7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Blackberry = When you reach max level... You stop leveling... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 http://www.ellines.com/famous-greeks/634-o-pateras-tou-blackberry/ Σωστός ΟΜΩΣ: δεν είναι CEO εδώ και λίγα χρόνια και δεύτερον δεν έχω διαβάσει (εγώ προσωπικά) κάτι που να έχει κάνει-πει για την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια που δεχόμαστε την επίθεση και το χλευασμό όλων των "φίλων" μας Ευρωπαίων και Αμερικάνων.. Το μόνο που έχω διαβάσει είναι ότι είχε πολύ καλή συνεργασία με την Τούρκικη Κυβέρνηση για επενδύσεις και δίκτυα στην Τουρκία.. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος παρακαλώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baiosss Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 President Obama Explains His Old-School Blackberry https://youtu.be/aMcKi1TS2Zs?t=1m47s Αυτα που λεει ο Ομπαμα για τα blackberry ειναι αρλουμπες! Το κινητο του Ομπαμα και οποιουδηποτε πλανηταρχη η γερουσιαστη, δεν του το δινουν για να παιζει παιχνιδακια, να τσαταρει στα social media η να βγαζει φωτογραφιες και selfies. Αντιθετως τους δινουν μια συσκευη μιας εταιριας με κομμενο και ραμμενο λειτουργικο το οποιο τους προσφερει την μεγιστη ασφαλεια στις επικοινωνιες τους, στα mail τους και σε οτι αλλο κανουν. Με λιγα λογια ο κυριος Ομπαμα αν νομιζει οτι με το Iphone se η με το galaxy s6 που εχουν σκοπο να του δωσουν θα μπορει να κανει παραλληλα ολα αυτα που προανεφερε πως θα ηθελε να κανει ενα smartphone, πλαναται οικτρα! Αν για παραδειγμα του δωσουν το galaxy s6 δε θα εχει καμια σχεση με το android που ξερουμε εμεις, ουτε θα εχει σχεση με smartphone ετσι οπως το αντιλαμβανομαστε και το χρησιμοποιουμε εμεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Artemidoros282 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Αυτα που λεει ο Ομπαμα για τα blackberry ειναι αρλουμπες! Το κινητο του Ομπαμα και οποιουδηποτε πλανηταρχη η γερουσιαστη, δεν του το δινουν για να παιζει παιχνιδακια, να τσαταρει στα social media η να βγαζει φωτογραφιες και selfies. Αντιθετως τους δινουν μια συσκευη μιας εταιριας με κομμενο και ραμμενο λειτουργικο το οποιο τους προσφερει την μεγιστη ασφαλεια στις επικοινωνιες τους, στα mail τους και σε οτι αλλο κανουν. Με λιγα λογια ο κυριος Ομπαμα αν νομιζει οτι με το Iphone se η με το galaxy s6 που εχουν σκοπο να του δωσουν θα μπορει να κανει παραλληλα ολα αυτα που προανεφερε πως θα ηθελε να κανει ενα smartphone, πλαναται οικτρα! Αν για παραδειγμα του δωσουν το galaxy s6 δε θα εχει καμια σχεση με το android που ξερουμε εμεις, ουτε θα εχει σχεση με smartphone ετσι οπως το αντιλαμβανομαστε και το χρησιμοποιουμε εμεις. αυτό ακριβώς είπε ο ομπάμα είδες το βίντεο ή απλά άρχισες να γράφεις έτσι ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fouskmech Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Πάντως ρε παιδιά, το pasport που έχω εγώ, μια χαρά είναι. Απλούστατο, δεν κολάει, δεν lagarei, δε σπάει, δε χαλάει και αρέσει που λέγανε μια φορά και οι 4Τ. Απλό, με καλή διάρκεια μπαταρίας. ¨Οτι καλύτερο για mails και browsing. Το HUB απλά τέλειο. Να σημειώσω βέβαια ότι δεν έχω FB κλπ..... ούτε παιχνίδια παίζω στο κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nitroc Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Αυτοί πρέπει να είχαν special editions και os κομμένο και ραμμένο για υψηλό security ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimos.1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δεν νομίζω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα