Προς το περιεχόμενο

LCD Kaputt!!! Galaxy S4 9505

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΠΕΙΓΟΝ! :)

Καλημέρα σε όλους σας!

Και ναι τα κατάφερα! Η βαρύτητα ανέλαβε τα υπόλοιπα....

Μια πτώση σε πλακάκι (είχα και θήκη σιλικόνης αλλά....) και το αποτέλεσμα είναι....

η LCD οθόνη να μην παίζει.... :(

Δεν ξέρω τι χρειάζεται αλλαγή (Digitizer η LCD) αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πρέπει να αλλάξω

LCD (δυστυχώς) και όχι Digitizer.

Η πτώση έγινε με την πλάγια επανω δεξιά γωνία (μεριά) του κινητού και όχι κάθετα στην οθόνη, άρα

το εμπρόσθιο μέρος (αυτό που πατάμε με τα δάκτυλα μας) είναι ΑΘΙΚΤΟ και απο

πίσω έχω μια οθόνη που τρεμοδείχνει κάποιες γραμμές σε διάφορα χρώματα....ξέρετε

όπως όταν τα "παίζουν οι σπασμένες LCD...και τρεμοσβήνουν και δείχνουν παλαβές γραμμές εδώ και εκεί

Επίσης η LCD οθόνη πίσω απο το γυαλό στο δεξί επάνω μέρος έχει μικρά διαγώνια ραγίσματα

μήκους 1-2cm άρα μάλλον τσάκισα την LCD.... και όχι το digitizer.

Η ερώτηση μου είναι η εξής;

ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ;

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΛΛΑΓΗ LCD σε Samsung S4 9505;

Την αλλάζω και μόνος μου εάν ξέρω αν ξέρω που μπορώ να βρω ανταλλακτικό

• πόσο κοστίζει να την αγοράσω σκέτη (Ελλάδα πάντα οχι ebay μιας και βιάζομαι)
  • πόσο κοστίζει να την επισκευάσω σε κάποιο κατάστημα/μάστορα (έχουμε καλούς μάστορες το ξέρω) Αθήνα μόνο!!!
  • Αξίζει να πάρω μήπως ένα μεταχειρισμένο (ίδιο μοντέλο) απο εδώ στο insomnia? (απο εδώ το έχω πάρει και αυτό και ήταν μια χαρά)

1. Παρακαλώ τις προτάσεις/ιδέες/απόψεις/βοήθεια σας
  2. Εάν είστε επαγγελματίας που ξέρει και μπορεί να μου το επισκευάσει παρακαλώ στείλτε μου pm να σας απαντήσω!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

(συγνώμη για τα κεφαλαία)

Δημοσ.

Φίλε η επισκευή σε επίσημη αντιπροσωπεία δε σε συμφέρει καλύτερα να πας να πάρεις καινούρια συσκευή. Όσο αναφορά το να το επισκευάσεις μόνος σου χωρίς να το ξέρω 100% το ανταλλακτικό θα πρέπει να το πάρεις από ebay και με δική σου ευθύνη γιατί παίζουν διάφορες παραλλαγές άρα θέλει καλό ψάξιμο. Επίσης το digitizer μόνο του επίσημα δεν αλλάζει τα ανταλλακτικά που δίνει η Samsung Hellas είναι ολόκληρη την οθόνη. Για μένα καλύτερα ψάξε να βρεις κάποιο άλλο να κάνεις τη δουλειά σου πιο φθηνά θα σου στοιχίσει και θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.

• Like 1
Δημοσ.

Άρα δηλαδή εάν το φτιάξω κάπου με 80-100 ευρώ δεν θα αξίζει τον κόπο;

Δημοσ.

Δε κάνει τόσο κάνει παραπάνω για επίσημη αντιπροσωπεία. Για αυτό σου είπα δε συμφέρει.

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια!

Και για κάποιο μαγαζί επισκευών; τι τιμές να υπολογίζω;

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια!

Και για κάποιο μαγαζί επισκευών; τι τιμές να υπολογίζω;

Επειδή έχω στείλει για επισκευή Samsung s4 σε αντιπροσωπεία λευκού χρώματος γιατί παίζει ρόλο αυτό. Μου είχε πάρει 120€ αλλά αλλαγή όλη η οθόνη. Αν είναι το Black edition πάει πιο φθηνά. Το μόνο που θα σου πρότεινα να μη πας είναι το ired. Έχω πάει iphone και από τότε που το πήγα μου το κατέστρεψαν το έχω ξανά πάει άλλες 3 φορές

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε σβάρνα και ρώτα. Με κανα 80άρι λογικά θα βρεις κάποιο.

Σε ευχαριστώ! Κάποιον επισκευαστή στην Αθήνα μπορείς να προτείνεις σε παρακαλώ;

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ! :) ;)

Επειδή έχω στείλει για επισκευή Samsung s4 σε αντιπροσωπεία λευκού χρώματος γιατί παίζει ρόλο αυτό. Μου είχε πάρει 120€ αλλά αλλαγή όλη η οθόνη. Αν είναι το Black edition πάει πιο φθηνά. Το μόνο που θα σου πρότεινα να μη πας είναι το ired. Έχω πάει iphone και από τότε που το πήγα μου το κατέστρεψαν το έχω ξανά πάει άλλες 3 φορές

Ειλικρινά το μοναδικό που με δεν απασχολεί είναι το χρώμα του bezel... ειλικρινά εάν ειναι να είναι φτηνό ας είναι και ρόζ! (ειλικρινά κανένα πρόβλημα και με το ρόζ!)

Φαντάζομαι για 80-100 θα είμαι αρκετά ικανοποιημένος αρκεί να κάνουν καλή εργασία και να είναι στην Αθήνα.

To κρατώ αυτό για το ired. Ειναι πολύ σημαντικό να έχει κάποιος προσωπική εμπειρία απο τέτοιες περιπτώσεις

Υπάρχουν άλλες προτάσεις; Συνήθως γνωστοί και μικροί επισκευαστές είναι και οι καλύτεροι!

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν θυμάμαι όνομα. Πάντως αν ρωτήσεις θα σου πούνε απο 60-70 ευρώ που λέει ο λόγος μέχρι και κανα 150άρι. Επιλέγεις τον άνθρωπο και την τιμή που εμπιστεύεσαι ;)

• Like 2
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν θυμάμαι όνομα. Πάντως αν ρωτήσεις θα σου πούνε απο 60-70 ευρώ που λέει ο λόγος μέχρι και κανα 150άρι. Επιλέγεις τον άνθρωπο και την τιμή που εμπιστεύεσαι ;)

Ελήφθη, σε ευχαριστώ!!!

• Like 1
Δημοσ.

ειχα παθει το ιδιο με το s5 τελικα δεν ειχε χαλασει η οθονη ειχε ξεκουμπωσει το βισμα (πτωση απο 20cm με θηκη σιλικονης)

• Like 1
Δημοσ.

ειχα παθει το ιδιο με το s5 τελικα δεν ειχε χαλασει η οθονη ειχε ξεκουμπωσει το βισμα (πτωση απο 20cm με θηκη σιλικονης)

φιλε μου μακάρι να είναι αυτό! διατηρώ όμως σοβαρές επιφυλάξεις μιας και βλέπω κάποια ελαφριά ραγίσματα πίσω από το μπροστά πλαστικό γυαλί, εχω μάλλον "τσακίσει.." την ΑΜΟLED (thanx Silverage)

Δημοσ.

Για το κόστος και για το τι ζημιά έχει γίνει μπορείς να μπεις και να κάνεις και μια ερώτηση σε αντιπρόσωπο να σε ενημερώσει για να ξέρεις τουλάχιστον ποια είναι η ζημιά. Πάντως έχω ρωτήσει τη Samsung Hellas αν υπάρχει μόνο γυαλί για αλλαγή και μου είπε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις η οθόνη πάει όλη μαζί. Επίσης ότι αν βρεις ανταλλακτικό στο εμπόριο ξεχωριστό από την οθόνη δεν είναι αυθεντικό γιατί η εταιρεία δε τα προμηθεύει ξεχωριστά.

• Like 2
Δημοσ.

Πρέπει να αλλάξεις όλη την οθόνη πακέτο και είναι αρκετά ακριβή αν θυμάμαι καλά...πιστεύω θα περάσει το 100άρικο, εκτός αν έχουν πέσει αρκετά οι τιμές.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...