Προς το περιεχόμενο

Xtreamer sidewinder jukebox προβλημα.

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια να κανω μια ερωτηση?Εχω το xtreamer sidewinder. Προσπαθησα χθες να κανω update στη database toυ jukebox και δε βρηκε τιποτα (για τις ταινιες προσπαθησα να το κανω ειτε για ολες μαζι ειτε για καθε μια ξεχωριστα). Σταματησε η υποστηριξη για ενημερωση ταινιων η κανω κατι λαθος? Επιπλεον υπαρχει καποια αλλη αντιστοιχη συσκευη που να κανει το ιδιο (να κατεβαζει info για τις ταινιες κτλ) και αν ναι ποια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια να κανω μια ερωτηση?Εχω το xtreamer sidewinder. Προσπαθησα χθες να κανω update στη database toυ jukebox και δε βρηκε τιποτα (για τις ταινιες προσπαθησα να το κανω ειτε για ολες μαζι ειτε για καθε μια ξεχωριστα). Σταματησε η υποστηριξη για ενημερωση ταινιων η κανω κατι λαθος? Επιπλεον υπαρχει καποια αλλη αντιστοιχη συσκευη που να κανει το ιδιο (να κατεβαζει info για τις ταινιες κτλ) και αν ναι ποια?

Οποιοδηποτε mini pc windows η android που μπορει να τρεξει KODI. Με τιμες που ξεκινουν απο τα 30 ευρω για αξιοπρεπη μηχανακια. Ειχα το Sidewinder MK1 και αν και ηταν πολυ καλο player για την εποχη του πλεον εχει ξεπεραστει. Οπως και τα περισσοτερα dedicated.

Το Jukebox ειναι μια προσπαθεια αντιγραφης του Kodi που στο δικο μου xtreamer τουλαχιστον δεν ηταν ιδιαιτερα πετυχημενη.

Εξαλλου ακομα και η xtreamer εχει βγαλει πλεον android και windows μηχανακια.

http://www.xtreamer.net/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εως προς το δευτερο ερωτημα μου καλυφθηκα.Απο οτι καταλαβα μολις μας αφησει χρονους το xtreamer κοιταω προς android boxes τα οποια και εχουν οσα ζηταω (εννοειται θα ανοιξω αντιστοιχο θεμα τοτε).

Εως προς το πρωτο ερωτημα μου δεν καταλαβα τελικα τι γινεται.Να υποθεσω οτι σταματησε το support toy jukebox και αρα τελος η ενημερωση των ταινιων ή κανω κατι λαθος (οχι τιποτε αλλο μη βασανιζομαι τσαμπα ψαχνοντας). 

Και μια τρελη ερωτηση. Μπορει ν αφλασαριστει το xtreamer με αλλο λειτουργικο (πχ kodi) η θα μου μεινει στο χερι?

Επεξ/σία από louben

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...